![]() |
Cytuj:
utevo lux ""ciemno jak w dupie ale torcha nie kupie troche tak jakos dziwnie, ze nikt przedemna na to nie wpadl :cup::cup::cup: jestem dobry w wymyslaniu i mam jeszcze jeden utani hur "lece bo chce, bo pk goni mnieeee |
Cytuj:
A ja mam prawdziwy rare wśród śmiesznych cytatów: Exura ""Gowno daje ale sie przydaje |
Znuw cos odę mnie:
adura vita ""sprzedam tornister uhuw Oraz: Utani hur "" lece bo chce lece bo pk goni mnie czy som manasy czy nie lece bo ajfsds #Emcess Cytuj:
|
Cytuj:
|
To ja was zaskocze czymś nowym!
utevo lux "" guwno daje ale lece bo chce bo torcha nie kupie spszedam tornister uwaga dzieci przez ogrutki i hodniki za*******a myszka ale sie przydaje. |
utani gran hur "lece bo chcee lece bo pk goni mnie
mój ulubiony i sam wymyśliłem |
Sprawdzalam pare stron i nie było to może:
Utani hur "" lece bo chce lece bo pk goni mnie (jakby co to jeszcze z czerwonom czahom X() Sama wymysliłam jak cos, mnie smieszy i jeszcze jeden!!!!!!11111oneoneonejedendwatrzy utevo gran mas vis lux res "" ciemno jak w posladkach ale utevo exori mas res ina nie kupie poniewusz jezdem elder najtem i wale z fiszinga |
widze ze nie tylko ja uznaje ten temat za idiotyczny
ps. utani gran hur ""lece bo chce lece bo pk goni mnie |
@up
Macie bardzo oryginalne pomysły :cup: Exura "malo leczy ale przydatna @down Nom niezły 8o I nikt na to jeszcze nie wpadł o lol! 8o |
Mój opis czaru jest bardzo oryginalny:
Utani Hur ""lece bo chce,lece bo pk goni mnie |
@up
Zajebiste, szkoda że ja na niego nie wpadłem pierwszy X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X( ale mam nowe superanckie :O 8o8o8o8o8o8o8o8o exura ""guwno daje ale sie przydaje |
mam nowe
utani gran hur ""lece bo chce lece bo pk goni mnie a drewno ma bana na wszystkich 17 kontach ;/ |
Exura "" jak nie mam many to jest rura (chyba wiecie o co chodzi)
Exori "" dajcie mi spać ! by Me |
Exura """" It's better from die for The Emperor
By ja ^^ |
Cytuj:
Cytuj:
Utani Hur ""Lece bo chce, lece bo PK goni mnie |
Cytuj:
Utani Hur ""Lece bo chce, lece bo PK goni mnie Exura mort res ina "demon lord Paulisztinja in da hałs ""Padash Qfoo Ebana ale torcza nie kupje przez trawniki ale sie przydaje jp 100% nogi gadzeta |
a i jeszcze jedno to mi sie podoba exori "Jestem twoim Ojcem
a tu coś oryginalnego i niespotykanego: Utani Hur ""lece bo chce,lece bo pk goni mnie |
haah jak czytam ten temat to ze smiechu nie moge hahaha:D
btw. utani hur "Lece bo chce lece bo Pk goni mnie |
Oki teraz coś smiesznego.
utani hur "lece bo chce lece bo PK goni mnie Sam od 0 myślałem! :]:] ------------------------------------------------- To dla pro jest już. Exori vis "wpadła bomba to piwnicy !!:evul::evul::cup::cup: |
utamo vita ""lece bo chce lece bo pk goni mnie
utani hur """ przez trawniki za*******a myszka jp na stuwe, waszka g kmwtw hg firma prosto ziomy czy sa manasy czy nie:cup: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:53. |