![]() |
Cytuj:
|
wiesz Notop jest taka zasada... jezeli sie czegos nie wie w 100% to sie o tym nie pisze wiec jezeli nei wiesz na jakiej zasadzie ci ludzie dzialaja to o tym nie pisz;]
|
dokladnie tak.. a ten 120 ek mial malo uhow bo sprzedawal na fibuli x-bowy a knighci h lvl nie targaja tego po ziemi tylko wkladaja do bp i wiekszosc uhow zostawiaja w dp zeby wiecej kusz wziac na runde.
|
Cadleron
- Feb 10 2007, 12:07:25 CET Killed at Level 99 by Fosfik ;/ |
boze... n/c
|
Cytuj:
Mysl...:| np. Beach wygrywa wojne i juz widze ze se pograsz na arcanii tak jak teraz... Szybciej K'K tu pogra niz ty!! |
Cytuj:
ps. sry wczoraj w nocy udalo mi sie wbic przez 4h az 75 expa !!!! @tomasi no ok ale mnie juz wkurza jak sorcem sie nieda isc po blanki bo go zgraja noobow zara atakuje krzyczac"wojna polsko esp" @eizix a co do tego knighta to nawet neiwiem kto to neichodzilo mi o niego wogole |
a ja ci powiem ze mnie nnp smieszy jak banda nobkow biega w np bialo czerw. outfitach wykrzykujac cos w stylu "JESZCZE POLSKA NEI ZGINELA" i bijac ludzi:Dmi sie poprostu z takich chce smiac:D
|
'PATRIOCI'
hahahahahahaha :D |
Zmieniając temat, to pan Ucek Tharion wykazuje sie inteligencja na poziomie 15 lat. Nie można z nim normalnie porozmawiać, ani rozwiązać sprawy, bo od razu pisze "10k or hunted". Tak to jest, jak sie ma dupe wyżej od głowy, bo ma się 100lvl.
|
Niestety określenie "noob" nieogranicza się tylko i wyłącznie do 10 lvlowców z carlin ;]
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Owszem, słyszalem, że sprzedany jest. Ale nawet wcześniej jak był stary owner, to było takie samo zachowanie z jego strony. Cwaniakował jak sie dało.
Ciekawe czy teraz też bedzie zachowywał się jak nowy owner Soul Shady :> |
i tak nowego ownera Falaina nikt nie przebije
po dedzie: "kurcze aol mi spadl" .... chlopak wymiata:D |
Hueuhehueuhe ostro ostro ;=]
|
Cytuj:
Account buyer's - om i i reszcie frajerstwa mówimy stanowcze NIE ! |
Account buyerstwo to zla rzecz jesli jeszcze ktos sie z tym obwozi jaki on to nie jest pro player lub cos w tym stylu, lecz sa przypadki w ktorych popieram to, np ktos mial hacka, rooka itp i nie chce mu sie od nowa grac i kupuje jakis mniejszy lvl niz mial ..
|
Oczywiscie Panie Lindlay:)
Ale dalej nikt nie poruszył mojej kwestii związanej z Uckiem. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:22. |