![]() |
Sidar, cipka jestes i tyle.
|
@Sidar
Akurat nie wiem czy obecność jednego knighta i pala znacząco by wam pomogła. Nie ma sensu się kłócić o jakieś bzdety. Jesteście jedną drużyną, która ma określony cel i trzymajcie się tego. No i mam nadzieję, że na nastęopnym battle nie będzie aż tylu noobow bo widac było, że zwalniają tempo akcji i nie pozwalają rozwinąć skrzydeł obydwu gildiom. |
Beneck i tak był najlepszy !! haha a jak grał na nim lehiharon to stwierdze nawet ze zrobil to specjalnie i wspolparcuje z cruoris :D
|
@Up;
To ja w takim razie stwierdze, że jesteś głupi, ch*ja wiesz i ch*ja znasz Ardesa (; |
Cytuj:
|
Hmm nie wiem jak Ci wyszlo 11:11 z eriga, pewnie nie liczyles Levica bo nie jest z Fraternity, ale tak samo jakby Ezekiel padl teraz to bys go nie policzyl?
tak czy srak mnie to wali bo wg mnie i tak byl remis chociaz ze bylo 12:11;P |
kiedys gralem na selenie pewnie i tak nik mnie nie pamieta mailem nick nashti i bylem czlonkiem 1 cruoris na selenie rzadzilsimy wtedy XDDD
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Pamietam pierwszego ownera nashtiego. ale zeby w cruo byl, i zeby rzadzil, to za cholere nie pamietam. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Marczio
tak mialem :) @Scroop haha nieee pomyliles sie ja jestem Paweł, Adi zaczal dzielic ze mna konto na 50 lvlu gdy stwierdzilem ze samemu nie ma co grac jak wikeszosc dzielila konto a gusar sie chwalil ile to "jego brat kupil bps uhow niepotrzebnie" oni dzielili ja nie a mozna bylo powiedziec ze nie bylem gorszy z lvl i skilami. Pamietam scroop rozmowy z toba jak to w szkole robiles masakre :D masz numer na gg do lady yasmine bo dawno z nia nie gadalem nie wiem co sie u niej dzieje a bardzo sie z nia zaprzyjaznilem :DDD |
double double :D
|
wy to macie problemy huh 8o
|
Cytuj:
|
Witam
Mam pytanie czy Ezekiel Vidfamne bierze udział w wojnie ?? Aego |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:37. |