Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Selena (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=201)
-   -   Wydarzenia z Seleny. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=94254)

Iomer Thunderblade 10-04-2007 12:59

Sidar, cipka jestes i tyle.

Tevah 10-04-2007 14:02

@Sidar

Akurat nie wiem czy obecność jednego knighta i pala znacząco by wam pomogła. Nie ma sensu się kłócić o jakieś bzdety. Jesteście jedną drużyną, która ma określony cel i trzymajcie się tego.

No i mam nadzieję, że na nastęopnym battle nie będzie aż tylu noobow bo widac było, że zwalniają tempo akcji i nie pozwalają rozwinąć skrzydeł obydwu gildiom.

Jackess 10-04-2007 14:13

Beneck i tak był najlepszy !! haha a jak grał na nim lehiharon to stwierdze nawet ze zrobil to specjalnie i wspolparcuje z cruoris :D

KubaGuzikkk 10-04-2007 15:39

@Up;
To ja w takim razie stwierdze, że jesteś głupi, ch*ja wiesz i ch*ja znasz Ardesa (;

Jackess 10-04-2007 17:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez KubaGuzikkk (Post 1362636)
@Up;
To ja w takim razie stwierdze, że jesteś głupi, ch*ja wiesz i ch*ja znasz Ardesa (;

cos tam wiem a ardeasa nie znam ;)

Doktor Dokurobei 10-04-2007 17:07

Hmm nie wiem jak Ci wyszlo 11:11 z eriga, pewnie nie liczyles Levica bo nie jest z Fraternity, ale tak samo jakby Ezekiel padl teraz to bys go nie policzyl?
tak czy srak mnie to wali bo wg mnie i tak byl remis chociaz ze bylo 12:11;P

Jackess 10-04-2007 17:07

kiedys gralem na selenie pewnie i tak nik mnie nie pamieta mailem nick nashti i bylem czlonkiem 1 cruoris na selenie rzadzilsimy wtedy XDDD

Stonhard 10-04-2007 20:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jackess (Post 1362859)
kiedys gralem na selenie pewnie i tak nik mnie nie pamieta mailem nick nashti i bylem czlonkiem 1 cruoris na selenie rzadzilsimy wtedy XDDD

I co stanol Ci?:baby:

sir Tifejo 10-04-2007 20:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Doktor Dokurobei (Post 1362856)
Hmm nie wiem jak Ci wyszlo 11:11 z eriga, pewnie nie liczyles Levica bo nie jest z Fraternity, ale tak samo jakby Ezekiel padl teraz to bys go nie policzyl?
tak czy srak mnie to wali bo wg mnie i tak byl remis chociaz ze bylo 12:11;P

owned

Pamietam pierwszego ownera nashtiego. ale zeby w cruo byl, i zeby rzadzil, to za cholere nie pamietam.

Jackess 10-04-2007 21:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sir Tifejo (Post 1363371)
owned

Pamietam pierwszego ownera nashtiego. ale zeby w cruo byl, i zeby rzadzil, to za cholere nie pamietam.

to mało pamietasz byłem w top wtedy do cruoris wstapilem jak mialem 50-55 lvl (4 miejsce w discie) na tamte czasy to bylo cos nastepnie jebany nortec rozwiazal cruoris bo appitjuh ze swoim gangiem robili mass logi i nortec sie zasral (stary owner) rozwiazal cruoris. a 2 sila na servie bylo vidfamne ktore po rozwiazaniu cru zaczelo mnie huncic za pirreusa (na 7 najzdów tylko 2 nie przezylem !! :D) ogolnie to znam kawal historii seleny takze nie jechac ze na!! pozdrowil bym tu kila osob ale to chyba nie ma sensu :D ze swe mam respekt tylko do dwoch osob do mortech i ezekiela to wszystko !.

Marczio 10-04-2007 22:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Stonhard (Post 1363288)
I co stanol Ci?:baby:

Niestety ty nie dosc ze gowno wiesz to jeszcze gowno znaczysz a nashti rzeczywiscie kiedys mial plecy. Tylko ze nashti zakolorwales to bo nie bylo tak ze niby rekrutacja tylko pisali do ciebie ze albo wchodzisz do gildii albo padasz. Wiadomo jak bylo na poczatku :)

Jackess 10-04-2007 23:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marczio (Post 1363635)
Niestety ty nie dosc ze gowno wiesz to jeszcze gowno znaczysz a nashti rzeczywiscie kiedys mial plecy. Tylko ze nashti zakolorwales to bo nie bylo tak ze niby rekrutacja tylko pisali do ciebie ze albo wchodzisz do gildii albo padasz. Wiadomo jak bylo na poczatku :)

haha tak to prawda tylko co gorsza do mnie nie napisali najpierw mnie ubili dopiero potem bylo pytanie czy jestem znimi czy przeciwko :D

Scroopy 11-04-2007 01:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jackess (Post 1362859)

Adi? Strzaleczka ziomus =)

Marczio 11-04-2007 16:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jackess (Post 1363719)
haha tak to prawda tylko co gorsza do mnie nie napisali najpierw mnie ubili dopiero potem bylo pytanie czy jestem znimi czy przeciwko :D

miales mniej szczescia niz xan i reszta polakow, ktorzy byli w cru swojego czasu.

Jackess 11-04-2007 17:02

@Marczio
tak mialem :)
@Scroop
haha nieee pomyliles sie ja jestem Paweł, Adi zaczal dzielic ze mna konto na 50 lvlu gdy stwierdzilem ze samemu nie ma co grac jak wikeszosc dzielila konto a gusar sie chwalil ile to "jego brat kupil bps uhow niepotrzebnie" oni dzielili ja nie a mozna bylo powiedziec ze nie bylem gorszy z lvl i skilami. Pamietam scroop rozmowy z toba jak to w szkole robiles masakre :D masz numer na gg do lady yasmine bo dawno z nia nie gadalem nie wiem co sie u niej dzieje a bardzo sie z nia zaprzyjaznilem :DDD

Jackess 11-04-2007 17:06

double double :D

pivope 11-04-2007 20:14

wy to macie problemy huh 8o

Scroopy 11-04-2007 20:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jackess (Post 1364355)
@Marczio
tak mialem :)
@Scroop
haha nieee pomyliles sie ja jestem Paweł, Adi zaczal dzielic ze mna konto na 50 lvlu gdy stwierdzilem ze samemu nie ma co grac jak wikeszosc dzielila konto a gusar sie chwalil ile to "jego brat kupil bps uhow niepotrzebnie" oni dzielili ja nie a mozna bylo powiedziec ze nie bylem gorszy z lvl i skilami. Pamietam scroop rozmowy z toba jak to w szkole robiles masakre :D masz numer na gg do lady yasmine bo dawno z nia nie gadalem nie wiem co sie u niej dzieje a bardzo sie z nia zaprzyjaznilem :DDD

Aaaa Pawelek xD wez od Adiego moj nr gg to Ci dam do Eweliny numer :P a jak tam w ogole zyjesz?

Aego 12-04-2007 16:28

Witam

Mam pytanie czy Ezekiel Vidfamne bierze udział w wojnie ??

Aego

Komin 12-04-2007 16:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aego (Post 1365822)
Witam

Mam pytanie czy Ezekiel Vidfamne bierze udział w wojnie ??

Aego

Tak, ponieważ bral udzial w ob oraz w zabiciu kilku pojedynczych osob... Nie ma go w gildii, ale udzial w wojnie bierze ;)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:37.