![]() |
A ja na Berylii jestem jeszcze na Rooku :baby: i nie orientuję sie zbytnio w wielkich wojnach światowych, ale uważam, że chyba lepiej naostrzyć broń :kat:i
zrobić rąbankę, niż obrzucać się wyzwiskami na forum. Nieprzyjemnie czyta się posty, które można i tak streścić w ten sposób: ******* X( W końcu to jest gra i nikt tu nie żądzi poza CIPami.:king: |
Torazur w Hatebreed? Kto wie po co?
A propo Corsa :D 01:14 You see yourself. You are an elite knight. You are Crusader of the Knighthood. HAIL KNIGHTHOOD _/ Z jego opisu na tibia.com Niewiem ale ja go w gildi nie widze huehe |
Cytuj:
Taki kozak i spier*olił. :) I co Ty teraz biegaku zrobisz bez niego? :D Ps. Pójdziesz razem z nim na dno? :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Woli zostawic Soene i innych bo wie ze byloby ciezko wygrac ;-) 3majcie sie razem xD, czekam na dzien w ktorym Cie wyhuja xd tak jak bylo z jego innymi ziomkami ; ) |
dajcie na luz , niewszyscy lubia wojny , jedni graja w tibie poniewaz odpowiada im strona rpg tej gry , inni natomiast graja dla wojen ... :)
|
Cytuj:
Soena i Sparkin robili pa, zabili Khood membersa i teraz odczuwają tego konsekwencje. Edit: do Hatebreed dochodzi część GiPO. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ravuse deleted.
|
Cytuj:
z tego co wiem to chyba pon'te bawil sie w PA, soena i sparkin poszli go ubic ale przybiegl rune i probowal pomoc pontonowi...padl chwile pozniej przybiegla wieksza ekipa, ubila sparkina i soene (ich ciala widzialem pod NW ank gate) @up ... nie mysl ze wszystkie chary ;) |
Ravuse deleted.
@Ravuse Wcale nie myślę, przeczytałem to co napisałeś na forum. lol, to był edit a nie nowa wiadomość... |
Na beryli cisza ale można wyczuć że coś się szykuje. Powstała nowa gildia Mixen której założycielem jest Torazur ktoś wie więcej?
|
Cytuj:
l0l on już sięgnoł dna, jest zerem jego i twoje 5min się skończyło zostaliście sami :D teraz wylecicie na zbite pyski B) KH was wytnie. |
Cytuj:
Ravuse opisał zajście poprawnie ja miałem złe info. |
Cytuj:
Tu nie cyrk niepajacuj mi tu. Jeżeli Soena pada od Ghostdooga to ktos tu chyba sprzedał acc 8o |
Cytuj:
Edit: 20:30 GM Sulwyn Berylia [2]: 14:26 Account of player Gambin banished for account sharing. This is an unfair advantage to other players.Why cheat to get ahead? If you can't play fairly, don't play! |
20:30 GM Sulwyn Berylia [2]: 14:26 Account of player Gambin banished for account sharing. This is an unfair advantage to other players.Why cheat to get ahead? If you can't play fairly, don't play!
Gm wzioł sie za czyszczenie serva ;) |
Gambin
20:30 GM Sulwyn Berylia [2]: 14:26 Account of player Gambin banished for account sharing. This is an unfair advantage to other players. Why cheat to get ahead? If you can't play fairly, don't play! |
Biedny gamb nie pogra miesiac AHUEAHAUHEHAE
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:22. |