Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Wydarzenia sportowe (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=121450)

Maggic 24-02-2008 21:04

Możecie już przestać chrzanić czy zrobił to specjalnie czy nie? Stało się i tyle, nikt czasu nie cofnie.

Chelsea wmoczyła, szkoda... Duży błąd Cecha

Articuno 24-02-2008 22:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xendriel (Post 1920799)
No powinna przecież Grant oszczędzał najlepszych zawodników na ten arcyważny mecz nie wystawiając ich w lidze mistrzów :p

hahahauahuaaahauahauahaua "trener".
Taylor nie zrobił tego specjalnie, ale pewnie ma problemy z głową...

Calen Futh 24-02-2008 22:37

Ja tam uważam, że Tottenhamowi się należał ten CC. Mieli trudniejszą drogę do finału niż Chelsea.

Xendriel 25-02-2008 16:09

Real przegrywa z Getafe na własnym stadionie 0:1, Barca rozgramia Levante 5:1 (hat-trick Eto'o) :] walka o tytuł będzie bardzo ciekawa

Colo_2006 25-02-2008 18:26

w lidze angielskiej tez będzie ciekawie :) Albo Arsenal albo Man. Utd.

Maggic 25-02-2008 19:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Colo_2006 (Post 1922657)
w lidze angielskiej tez będzie ciekawie :) Albo Arsenal albo Man. Utd.

No tak niema to jak skreślić Chelsea, 12 kolejek przed końcem sezonu ;)

Calen Futh 25-02-2008 20:26

Teoretycznie Chelsea ma szanse na mistrza, ale musiało by sie stać na prawdę coś dziwnego, żeby i Arsenal i Manchester w tak ważnym momencie rozgrywek przegrał 3 mecze. Ale oczywiście nie ma co skreślać Cheslea, bo szanse ma.

Straznik Monopolowego 25-02-2008 20:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Slay (Post 1917977)
A Taylorowi gratuluje swietnej interwencji. A przynajmniej jej efektow (i bynajmniej nie o kartke mi chodzi). =D
edit: obrazki z tego wslizgu - po prostu futbolowy orgazm.
@down: E tam szkoda. =P

Jak Puerta sie wywrocil plackiem tez miales takiego banana na mordzie?
Jak chcesz byc kontrowersyjny to idz sie w gownie wytarzaj

(male sporstowanie-co mnie obchodzi Puerta nie on jeden zginal na boisku)

Slay 25-02-2008 20:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Straznik Monopolowego (Post 1923009)

Nie, bo tego nie widzialem.

Maggic 25-02-2008 21:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Calen Futh (Post 1922992)
Teoretycznie Chelsea ma szanse na mistrza, ale musiało by sie stać na prawdę coś dziwnego, żeby i Arsenal i Manchester w tak ważnym momencie rozgrywek przegrał 3 mecze. Ale oczywiście nie ma co skreślać Cheslea, bo szanse ma.

Teoretycznie Chelsea ma jeden mecz mniej, i teoretycznie jeżeli go wygra strata będzie wynosiła 6pkt. Więc teoretycznie nie będą to 3 mecze a 2. Biorąc to na logikę jest duża szansa że MU i Arsenal stracą pkt'y w najbliższych 12 meczach. Oczywiście teoretycznie :cup:

Dobra, dobra... Pożyjemy zobaczy :)

Mumin121 25-02-2008 22:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Straznik Monopolowego (Post 1923009)
Jak chcesz byc kontrowersyjny to idz sie w gownie wytarzaj

(male sporstowanie-co mnie obchodzi Puerta nie on jeden zginal na boisku)

np. Mikki Feher

R.I.P.

Calen Futh 26-02-2008 11:28

Cytuj:

Nie masz co porównywać śmierci od jakieś tam kontuzji.

A co do ligi Angielskiej to nieźle się rozkręca ten Everton ; o Kolejna wygrana. Walka o czwarte miejsce w tym sezonie będzie bardzo ciekawa.

Yoh Asakura 26-02-2008 15:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Calen Futh (Post 1923956)
Nie masz co porównywać śmierci od jakieś tam kontuzji.

Jakaś tam kontuzja ? Przecież mało brakowało, a dzisiaj Eduardo miałby protezę.

Calen Futh 26-02-2008 16:26

Puerta wiele by oddał żeby móc teraz żyć z protezą.

Duch Niespokojny 26-02-2008 17:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Slay (Post 1917977)
Kutafonierzy grajac w przewadze liczebnej praktycznie przez caly mecz nie potrafia wygrac z co najwyzej przecietnym Birmingham. Hueueueue. =D
A Taylorowi gratuluje swietnej interwencji. A przynajmniej jej efektow (i bynajmniej nie o kartke mi chodzi). =D
edit: obrazki z tego wslizgu - po prostu futbolowy orgazm.
@down: E tam szkoda. =P

Kurde, nie wiem dlaczego uważałem cię kiedyś za dojrzałego człowieka. Skąd mi się to wzięło? O.o

Dark Sven 26-02-2008 18:12

Ja też jestem ciekawy skąd Ci się to wzięło.

Slay 26-02-2008 18:29

Ja rowniez.

Glon Elriel 26-02-2008 21:54

Derby Dla GÓrNIKA!

Duch Niespokojny 27-02-2008 01:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez __DARK_SVEN__ (Post 1924749)

Nie wiem, ale jak dotąd dość dobrze maskował swój debilizm...

Slay 27-02-2008 09:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Duch Niespokojny (Post 1925889)
Nie wiem, ale jak dotąd dość dobrze maskował swój debilizm...

Twoja stara lepiej maskowala wodoglowie.
MSPANC

Na przyszlosc, jak juz masz zamiar cos imputowac, to nie uzywaj slow, ktorych nie rozumiesz, bo to Ty wyszedles na debila. I ignoranta. =)

Yoh Asakura 27-02-2008 13:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez __DARK_SVEN__ (Post 1924749)

W 3 gimnazjum będziesz miał o dziedziczeniu cech na biologii, to się dowiesz skąd.

Maggic 27-02-2008 13:54

ale wy psujecie atmosferę w tym temacie, trochę kultury...

Slay 27-02-2008 14:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 1926234)
W 3 gimnazjum będziesz miał o dziedziczeniu cech na biologii, to się dowiesz skąd.

Ty tez - i moze wtedy sie dowiesz, ze cech osobowosciowych sie nie dziedziczy w zaden sposob.

Capality 27-02-2008 15:05

Już dziś mecz Polska-Estonia...

Yoh Asakura 27-02-2008 15:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Slay (Post 1926346)
Ty tez - i moze wtedy sie dowiesz, ze cech osobowosciowych sie nie dziedziczy w zaden sposob.

Ale idiotyzm i owszem.

Mumin121 27-02-2008 15:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Capality (Post 1926361)
Już dziś mecz Polska-Estonia...

Możesz ktoś podać o której, jesli będzie w ogóle jakaś transmisja?

Edit:

@down

Dzięki ^^

Yoh Asakura 27-02-2008 16:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mumin121 (Post 1926477)
Możesz ktoś podać o której, jesli będzie w ogóle jakaś transmisja?

O 20:15 na TVP1

Slay 27-02-2008 16:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 1926395)
Ale idiotyzm i owszem.

Idiotyzmu, tak jak i innych chorob umyslowych, tez sie nie dziedziczy. Znow wychodzi na wierzch tWOJA ignorancja...
edit: swoja droga - zastanawiam sie, jak mozna byc idiota majac IQ 140+...

Ancient900 27-02-2008 17:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Slay (Post 1926598)
zastanawiam sie, jak mozna byc idiota majac IQ 140+...

Zastanawiam się, jak można oceniać czy ktoś jest idiotą tylko po IQ

Real znowu przegrał, już tylko 2 pkt dzielą Barce od pozycji lidera_/

@down
pomyliłem sie xd

Raul 27-02-2008 18:19

To już w ten weekend ostatnia kolejka? Nie wiedziałem...

By$iu 27-02-2008 18:23

Flota Świnoujście - najlepszy jesienią zespół we wszystkich czterech grupach III ligi został ukarany 11 walkowerami. Spadnie na ostatnie miejsce w tabeli grupy północno- zachodniej.
Taką decyzję podjął prowadzący rozgrywki kujawsko-pomorski związek piłkarski. Związek przyznając walkowery powołał się na przepis mówiący o ukaraniu walkowerem drużyny, w której wystąpił zawodnik nieuprawniony.

Chodzi o Khadiego Kazadi z Konga, który według dokumentów będących do dyspozycji K-P ZPN, nie miał pozwolenia na pracę w Polsce. Bezskutecznie też starał się o status uchodźcy, którego nie otrzymał.
"Z decyzją K-P ZPN nie zgadza się Zachodniopomorski ZPN. - Flota nie ponosi winy w tej sprawie i nie powinna być ukarana. Jeśli ktokolwiek zawinił, to prowadzony przeze mnie okręgowy związek - mówi Jan Bednarek, przez ZZPN. - Na podstawie dokumentów, jakie przekazał nam klub - nasz pracownik, którego zresztą już zwolniliśmy, zatwierdził Kazadiego do gry. Klub miał prawo świadomie zgłaszać go do meczów, jako piłkarza uprawnionego do gry. Ponadto przepisy mówią, że ukarać klub walkowerem można w przypadku występu gracza nieuprawnionego - jeśli w tej sprawie zostanie przesłany protest w terminie 48 godzin od zakończenia zawodów. Nie można więc wstecz ukarać klubu 11. walkowerami".

Działacze Floty zapowiadają odwołanie się od decyzji związku z Bydgoszczy.

"Na wynik, jaki uzyskaliśmy pracował sztab ludzi. Na boisku graliśmy fair. Teraz jesteśmy traktowani jak sportowi przestępcy - mówi dyrektor Floty Jarosław Dunejko. - Na razie dostaliśmy tylko lakoniczną informację o przyznanej karze, bez wyjaśnienia. Gdy je otrzymamy zdecydujemy o krokach odwoławczych".

Odwołanie Flota i ZZPN złożą do PZPN. "Uważam, że działacze związku z Bydgoszczy pochopnie podjęli najłatwiejszą z możliwych decyzji, właśnie po to, by decyzję zrzucić na centralę związku" - mówi Bednarek.

Flota Świnoujście, beniaminek grupy drugiej III ligi, w 16 meczach rozegranych jesienią zdobyła 38 pkt. (bramki 27:8). Ma szanse na awansu do zreformowanej I ligi.

Khadi Kazadi rozegrał 11. meczów, w których jego zespół zdobył 27 pkt (8 wygranych, 3 remisy). Po zweryfikowaniu tych meczów jako walkowery, Flota spadłaby na ostanie miejsce w lidze. Miała 11 pkt. i stosunek bramek 7:35.

Bosko po prostu bosko... kocham wszystkie zwiazki polskiej pilki noznej.

Duch Niespokojny 27-02-2008 19:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Slay (Post 1926012)
Twoja stara lepiej maskowala wodoglowie.

Docinki z serii "twoja stara..." - naprawdę pokazujesz klasę...
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Slay (Post 1926012)
Na przyszlosc, jak juz masz zamiar cos imputowac, to nie uzywaj slow, ktorych nie rozumiesz, bo to Ty wyszedles na debila. I ignoranta. =)

Którego słowa według ciebie nie rozumiem?

Maggic 27-02-2008 21:01

Kod:

Napastnik Arsenalu Eduardo da Silva, po czterech dniach spędzonych w szpitalu, został wypisany do domu.

Reprezentant Chorwacji złamał nogę po brutalnym faulu Martina Taylora w trakcie sobotniego meczu na St. Andrews.

Eduardo na pewno nie zagra do końca sezonu, a co za tym idzie, nie wystąpi w mistrzostwach Europy. Według optymistycznych prognoz napastnik powinien wrócić do gry za dziewięć miesięcy.

; ] Dobrze że są w ogóle optymistyczne prognozy, według mnie powinien wrócić. Lecz de Jong w 2005 też załapał kontuzje... Na pewno mniej poważną, miał wrócić do gry po 2 tygodniach i co z tego wyszło? nie wyleczył jakiegoś gównianego urazu kolana przez 3 sezony i zakończył karierę w wieku 30 lat.
Piłka bywa okrutna

Thomisson 27-02-2008 21:43

Siejecie większy ferment niż Franz Smuda ;D

Slay 27-02-2008 21:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ancient900 (Post 1926846)
Zastanawiam się, jak można oceniać czy ktoś jest idiotą tylko po IQ

idiotyzm
1. «głęboki stopień niedorozwoju umysłowego»

Za SJP. Podasz mi jakis rzetelny argument, w jaki sposob osoba o glebokim stopniu niedorozwoju umyslowego moze posiadac wysokie IQ albo vice versa?
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Duch Niespokojny
Docinki z serii "twoja stara..." - naprawdę pokazujesz klasę...

Docinki ad personam - dostosowuje sie do tWOJEGO poziomu.
Cytuj:

Którego słowa według ciebie nie rozumiem?
Najpewniej 'debilizm', bo uzywasz go w kontekscie kompletnie niemajacym nic wspolnego ze znaczeniem.

Articuno 27-02-2008 21:56

Wyjdź stąd Slay, bo śmierdzi. Szanowałem cię, bo jesteś ekspertem od bukmacherki i uważałem cie za spoko kolesia, myliłem się. Zapewne jesteś dorosły, a siejesz ferment na forum i myslisz, że jest to fajne, ale co tam, ty dalej będziesz pisał to co chcesz, srając na całą rzeczywistość. I widać, że głosowałeś na PiS...

Calen Futh 27-02-2008 21:59

Zatkać głupie pyski. To jest temat o wydarzeniach sportowych, a nie o takich pierdołach. Jak chcecie sie kłócić to spieprzać na PW, irca, tlena gg czy cokolwiek, ale nie postujcie tu bezsensu.

Mumin121 27-02-2008 22:05

Raaaaadosław Matusiak i mamy 1:0 w 38 minucie.

Ancient900 27-02-2008 23:12

2:0 ale nie zauważyłem kto strzelił xd
@edit
Zahorski w 72. minucie xd

@slay
za cholere nie chce mi sie z tobą kłócić, daj sobie spokój

Duch Niespokojny 28-02-2008 01:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Slay (Post 1927522)
Docinki ad personam - dostosowuje sie do tWOJEGO poziomu.

No to pokaż mi post, w którym wyzywam "twoją starą"
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Slay (Post 1927522)
Najpewniej 'debilizm', bo uzywasz go w kontekscie kompletnie niemajacym nic wspolnego ze znaczeniem.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Słownik języka polskiego
debilizm
1. pot. «coś głupiego, niedorzecznego»

Twoje żałosne próby pokazania na siłę jaki to jesteś kontrowersyjny uznałem za właśnie za głupie i niedorzeczne, i w takim znaczeniu użyłem tu słowa "debilizm". Następnym razem sprawdź, czy sam rozumiesz znaczenie danego wyrazu oraz kontekst, w jakim zostało użyte, zanim zaczniesz krytykować innych.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:20.