![]() |
Możecie już przestać chrzanić czy zrobił to specjalnie czy nie? Stało się i tyle, nikt czasu nie cofnie.
Chelsea wmoczyła, szkoda... Duży błąd Cecha |
Cytuj:
Taylor nie zrobił tego specjalnie, ale pewnie ma problemy z głową... |
Ja tam uważam, że Tottenhamowi się należał ten CC. Mieli trudniejszą drogę do finału niż Chelsea.
|
Real przegrywa z Getafe na własnym stadionie 0:1, Barca rozgramia Levante 5:1 (hat-trick Eto'o) :] walka o tytuł będzie bardzo ciekawa
|
w lidze angielskiej tez będzie ciekawie :) Albo Arsenal albo Man. Utd.
|
Cytuj:
|
Teoretycznie Chelsea ma szanse na mistrza, ale musiało by sie stać na prawdę coś dziwnego, żeby i Arsenal i Manchester w tak ważnym momencie rozgrywek przegrał 3 mecze. Ale oczywiście nie ma co skreślać Cheslea, bo szanse ma.
|
Cytuj:
Jak chcesz byc kontrowersyjny to idz sie w gownie wytarzaj (male sporstowanie-co mnie obchodzi Puerta nie on jeden zginal na boisku) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Dobra, dobra... Pożyjemy zobaczy :) |
Cytuj:
R.I.P. |
Cytuj:
A co do ligi Angielskiej to nieźle się rozkręca ten Everton ; o Kolejna wygrana. Walka o czwarte miejsce w tym sezonie będzie bardzo ciekawa. |
Cytuj:
|
Puerta wiele by oddał żeby móc teraz żyć z protezą.
|
Cytuj:
|
Ja też jestem ciekawy skąd Ci się to wzięło.
|
Ja rowniez.
|
Derby Dla GÓrNIKA!
|
Cytuj:
|
Cytuj:
MSPANC Na przyszlosc, jak juz masz zamiar cos imputowac, to nie uzywaj slow, ktorych nie rozumiesz, bo to Ty wyszedles na debila. I ignoranta. =) |
Cytuj:
|
ale wy psujecie atmosferę w tym temacie, trochę kultury...
|
Cytuj:
|
Już dziś mecz Polska-Estonia...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Edit: @down Dzięki ^^ |
Cytuj:
|
Cytuj:
edit: swoja droga - zastanawiam sie, jak mozna byc idiota majac IQ 140+... |
Cytuj:
Real znowu przegrał, już tylko 2 pkt dzielą Barce od pozycji lidera_/ @down pomyliłem sie xd |
To już w ten weekend ostatnia kolejka? Nie wiedziałem...
|
Flota Świnoujście - najlepszy jesienią zespół we wszystkich czterech grupach III ligi został ukarany 11 walkowerami. Spadnie na ostatnie miejsce w tabeli grupy północno- zachodniej.
Taką decyzję podjął prowadzący rozgrywki kujawsko-pomorski związek piłkarski. Związek przyznając walkowery powołał się na przepis mówiący o ukaraniu walkowerem drużyny, w której wystąpił zawodnik nieuprawniony. Chodzi o Khadiego Kazadi z Konga, który według dokumentów będących do dyspozycji K-P ZPN, nie miał pozwolenia na pracę w Polsce. Bezskutecznie też starał się o status uchodźcy, którego nie otrzymał. "Z decyzją K-P ZPN nie zgadza się Zachodniopomorski ZPN. - Flota nie ponosi winy w tej sprawie i nie powinna być ukarana. Jeśli ktokolwiek zawinił, to prowadzony przeze mnie okręgowy związek - mówi Jan Bednarek, przez ZZPN. - Na podstawie dokumentów, jakie przekazał nam klub - nasz pracownik, którego zresztą już zwolniliśmy, zatwierdził Kazadiego do gry. Klub miał prawo świadomie zgłaszać go do meczów, jako piłkarza uprawnionego do gry. Ponadto przepisy mówią, że ukarać klub walkowerem można w przypadku występu gracza nieuprawnionego - jeśli w tej sprawie zostanie przesłany protest w terminie 48 godzin od zakończenia zawodów. Nie można więc wstecz ukarać klubu 11. walkowerami". Działacze Floty zapowiadają odwołanie się od decyzji związku z Bydgoszczy. "Na wynik, jaki uzyskaliśmy pracował sztab ludzi. Na boisku graliśmy fair. Teraz jesteśmy traktowani jak sportowi przestępcy - mówi dyrektor Floty Jarosław Dunejko. - Na razie dostaliśmy tylko lakoniczną informację o przyznanej karze, bez wyjaśnienia. Gdy je otrzymamy zdecydujemy o krokach odwoławczych". Odwołanie Flota i ZZPN złożą do PZPN. "Uważam, że działacze związku z Bydgoszczy pochopnie podjęli najłatwiejszą z możliwych decyzji, właśnie po to, by decyzję zrzucić na centralę związku" - mówi Bednarek. Flota Świnoujście, beniaminek grupy drugiej III ligi, w 16 meczach rozegranych jesienią zdobyła 38 pkt. (bramki 27:8). Ma szanse na awansu do zreformowanej I ligi. Khadi Kazadi rozegrał 11. meczów, w których jego zespół zdobył 27 pkt (8 wygranych, 3 remisy). Po zweryfikowaniu tych meczów jako walkowery, Flota spadłaby na ostanie miejsce w lidze. Miała 11 pkt. i stosunek bramek 7:35. Bosko po prostu bosko... kocham wszystkie zwiazki polskiej pilki noznej. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Kod:
Napastnik Arsenalu Eduardo da Silva, po czterech dniach spędzonych w szpitalu, został wypisany do domu. ; ] Dobrze że są w ogóle optymistyczne prognozy, według mnie powinien wrócić. Lecz de Jong w 2005 też załapał kontuzje... Na pewno mniej poważną, miał wrócić do gry po 2 tygodniach i co z tego wyszło? nie wyleczył jakiegoś gównianego urazu kolana przez 3 sezony i zakończył karierę w wieku 30 lat. Piłka bywa okrutna |
Siejecie większy ferment niż Franz Smuda ;D
|
Cytuj:
1. «głęboki stopień niedorozwoju umysłowego» Za SJP. Podasz mi jakis rzetelny argument, w jaki sposob osoba o glebokim stopniu niedorozwoju umyslowego moze posiadac wysokie IQ albo vice versa? Cytuj:
Cytuj:
|
Wyjdź stąd Slay, bo śmierdzi. Szanowałem cię, bo jesteś ekspertem od bukmacherki i uważałem cie za spoko kolesia, myliłem się. Zapewne jesteś dorosły, a siejesz ferment na forum i myslisz, że jest to fajne, ale co tam, ty dalej będziesz pisał to co chcesz, srając na całą rzeczywistość. I widać, że głosowałeś na PiS...
|
Zatkać głupie pyski. To jest temat o wydarzeniach sportowych, a nie o takich pierdołach. Jak chcecie sie kłócić to spieprzać na PW, irca, tlena gg czy cokolwiek, ale nie postujcie tu bezsensu.
|
Raaaaadosław Matusiak i mamy 1:0 w 38 minucie.
|
2:0 ale nie zauważyłem kto strzelił xd
@edit Zahorski w 72. minucie xd @slay za cholere nie chce mi sie z tobą kłócić, daj sobie spokój |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:20. |