![]() |
Sa pierwsze ofiary zolwia"antyboterskiego" np ja -.- Dec 16 2008, 17:38:00 CET Died at Level *** by a thornback tortoise >.> g*wno zjechalo poty a thornback dobil >.>
|
Cytuj:
|
CMy dodały na żółwiki jakiegoś Teenage Mutant Ninja Turtoise, który jak fatal1ty w UT 2k4 kosi wszystkich botów, a nawet manuali na których napotka xddd
PozdRo! ~Sky |
Z jednej strony dobrze , z drugiej żle :)
|
Na banucie sobie już nie poboce.. :|
|
bocilem sobie i przed wyjsciem cos mnie podkusilo zeby sprawdzic tibie sprawdzilem patrze zolw mnie ten bije to ja go ropnalem i rura do kumpla wracam za 20 min patrze gleba od drugiego zolwia xD
|
Cytuj:
|
Cytuj:
I teraz boterzy dostaną wiecznyodpoczynek! :cup: :mag: |
A tam, sranie. Nie wierzę, że nie da się tego obejść. Na pewno będą jakieś skrypty omijające to :P
|
ale masakra, ide se na gs'a (na pohu) i jestem w miejscu gdzie są: na lewo zerki i lidery, prawo 2 dragi a nademno 2 gsy :D byly wybite naszczescie bo prąd wyloczyli na pol godz ;p chcialem sie modlic aby nie oasc ale nie wiedzialem do kogo ;p moze cipsoft hehehehehe pol godziny meczarni bylo ;p więcej sie spoliclem niz na silce heh to tyle co chcialem na dzis powiedziec :P
|
Hehe , jakie przygody :)
|
Ale ja nie jadę na bocie :D Czysta ciekawość :D
|
Wy tu gadu gadu a kopngas jeszcze sie nie poddalo ;P
Arcy Volltio Dec 16 2008, 02:03:58 CET Killed at Level 145 by Punzhete and by Solyd I btw Tovzer Bialka Dec 17 2008, 14:34:40 CET Killed at Level 198 by Tiastes and by Toksong Coz za reason byl? ;> |
Spostrzegawczości troszkę, oni potrafią akcje kleić w przedziale czasowym od 23-7:59 tylko i wyłącznie. Poza tym wiadome jest, że mimo iż niektórzy się wypłacą to zawsze pozostaną czarnuchy z czarnym na czele, które będą walczyć o swoje do samego końca..
Wasz, ~Sky |
Mi się wydaje , że Ci co się wypłacili to mieli only payment 200~ k i podexpia i dalej battle bd :)
Moje zdanie , zaraz pewnie wyjada koledzy z tekstami...:) |
@ up
Racja, bo Twoje zdanie jest błędne :p Wojna oczywiście może zawsze być, ale bynajmniej nie z powodu tych, którzy mieli paymenty po 200k i się wypłacili ;) |
Cytuj:
|
Zaraz Lech gra :] Ciekawe czy uda im się wygrać różnicą 2 bramek :PP
|
1;0 ;] jeszcze ino 1 i git ;pp
|
Cytuj:
Dziękujemy Deportivo!!! :cup::cup::cup: :mag: |
Dziękujemy ! Dziękujemy ! Dziękujemy ! :cup::cup::cup:
ale i tak BYYYŁ BEDZIE JEEST ! RAKÓW RKS !! :baby::baby::baby: jutro 2bańki + moze czas wbic?? :D:D: co wy na to ?:P oks ide spać.. Dooo Braaaa NOC;) |
może ktoś powiedzieć cos na temat golarek elektrycznych ? chce kupic sobie na gwiazdje, tzn rodzicom powiem aby mi kupili... ale na forach czytalem ze ostro niszczy skóre ;/ dajmy na to ze moge wydac 4 stowki, wgl warto kupowac czy lepiej jednorazowki ? prosze o pomoc :) a i prosze bez zbednych postow majocych na celu obrazanie mojej osoby B)
|
Cytuj:
:mag: |
Ja rozumiem, Morgana pogaduszki, nie tylko tibia etc., ale naprawdę, są lepsze miejsca żeby zdobywać informacje na temat golarek, uwierz mi :P
|
LECH ZAGRAŁ ŁADNY MECZ! :x
Stilic rządzi nie ma B.A.T.A!!!! |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=2420668
UBAHHAAHHAHAHAA russel rox forum fighter (jesli to on ofc) hahahaha |
Nuda na morganie , wiec trzeba sie pobawić :P( na pewno lepsze to , niż jakieś maszynki do golenia :P )
http://img72.imageshack.us/img72/240...ahakazoxd0.jpg http://img72.imageshack.us/img72/hah...pg/1/w1024.png |
Cytuj:
|
No no napewno masz 18 lat
"Rosno" "Wosy" |
Istnieje takie coś jak gwara .. :)
|
Cytuj:
Edit: Jak to Mera kiedyś napisał: "Zrozumiałeś? To się nie czepiaj!" :mag: |
Istnieje, ale gwara to język mówiony, a nie pisany. Istnieje też niewiedza.
@ Wiszu Ło, uprzedziłeś mnie :P |
Niby tak . Jednak , jeżeli czuje taka potrzebę to niech pisze jak chce.
Ważne jest to , aby sie rozumieć :P |
Co nie zmienia faktu że jego posty wyglądają jak posty kolesia który nigdy nie był w szkole i mieszka razem z kurami.
|
Ale na tej podstawie nie można gadac , że ma tam xx lat . Też nie przepadam za nim i jego postami , ale trzeba jakoś żyć.
|
Wie ktoś może dlaczego Zirkov odszedł(tak przypuszczam) z(ze?) Flow? Dziwne to trochę nie powiem .......:/
|
Pogielo was o czym wy gadacie? cos z rl life?-.- tibia !
|
szanuje zdanie każdego, jednakze robienie błedow nie oznacza od razu glupoty :) dobra ale inny temat
jak oceniacie szanse Lecha zeby cokolwiek osiagneli w pucharach? osobiscie lecha nie lubie (Pogon 4ever) ale szanuje ze tyle osiagneli w tym roku |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:48. |