![]() |
Cytuj:
|
Lol panie to spin na forum.Ja chociaz niejestem tak anonimowy jak ty.
|
Cytuj:
ad 2. nie obgaduje, mam po prostu własne zdanie ;p. ad 3. no i co z tego? |
Lol siedze czytam post i urosly mi wlosy pod pachami.
-ebac wasz ten lans.! |
naprawdę fascynujące ;p
|
Poziom tematu spadl,podczas flame wara byl wiekszy!
|
To wyskocz do kogos i sie zacznie ;]
|
|
haha lolek zabiło mnie to :D
tu jest 2 część: http://www.youtube.com/watch?v=eCRfC...eature=channel :) |
Cytuj:
|
cama plx :)
|
up* ip otsa? juz niektorym naprawde sie nudzi
|
@up
Ots? Hum listy jeszcze w dp grzeja na Arcani. Ajjj |
szaju maju? my sie znamy... ;>?
|
zejdzcie z Niej noname'y... się przedstaw i potem wrzucaj cwaniaku....
|
slyszalem ze Felix boci na Fayterze ! (przyp. red.)
|
Cytuj:
|
Boże, masz jakąś pewność, że to ja pisałam? Skoro 'dupodajka' to mi to udowodnij, bo nie widzę tu nic szczególnego ( Dupodajka jak sama nazwa wskazuje zajmuje się dawaniem dupy, a nie pisaniem listów). Więcej jest tam " :DDDDDDDD" " hahahaha " niż czegokolwiek innego. Poza tym Madziu Dzifkus mogłabyś pokazać to ze swojego konta, a nie tworzyć 100 innych. Zajmij się lepiej tym, co robisz najlepiej. ( zjazd tibijczykow do Poznania, szukanie hotelu i jazda;o). Gówno ci do tego, co ja piszę.:baby:
krzywy ryju. :| Cytuj:
Aha. Poza tym to moje życie, moja sprawa. I całe gówno komukolwiek do tego. |
nie musialas ale tak lizalas ze slina ci sie ciagla od veno do carlin
Cytuj:
|
owszem. :> Lecz teraz zachowuje się dokładnie tak jak ona.
Ty kur* kolejny anonimowy napinacz. No ale, w sumie tak najłatwiej. |
jakbys miala oczy nastawione poprawnie a nie tylko na meskie genitalia tobys wiedziala kim jestem
|
Męskie genitalia swoją drogą.
|
I zamknij się już, w dupie mam Twoje zdanie.
Nie chce mi się spamować. |
nikt cie nie prosi zebys spamowala, sama sie do tego zmuszasz, nie musze sie zamknac TO MOJE ZYCIE, wiec zaprzeczasz sama sobie ogolnie w tej sytuacji troszke sie rozsmieszylas
|
Ogólnie to jesteś idiotą. Nie, ja siebie do tego nie zmuszam. Ty to robisz.
end. |
haha, nic nie robie, jakbys miala silna wole tobys nie odpowiedziala, albo chociaz zedytowala posta a nie post pod postem. jestem idiota, bo mowie prawde :/? sad
|
nie... jesteś idiotą że poruszasz takie sprawy na forum... jeśli coś do Niej masz to po prostu napisz do Niej i sobie pogadajcie... możesz jej wtedy nawrzucać jeśli w ogóle się odważysz... bo tu widać że jakiś miękki jesteś że nie umiesz się przedstawić... może prywatnie będzie Ci się łatwiej przyznać...
|
Maku zluzuj to jest gra warta świeczki :D
jedno warte drugiego |
ja jestem wyluzowany ale niektórzy tutaj przeginają wykorzystując anonimowość internetową...
|
witam
mam na imie ania mam 13 lat i szukam dobrego napinacza ,czy tutaj sie znajdzie jakis?? |
Cytuj:
na takich napinaczy to najlepsze jest ignorowanie |
nikt sie nie napina tylko udowadnia ze jedna osoba robiac jedno zaprzecza se samemu robiac drugie.
|
Dziecinada jak chuj .. prowadzicie rozmowy w stylu
-Ciongłaś mu chuj -Sama ciongłas Skończcie pierdolenie tych smutów , każdy przecież na rl może robić co chce ,a to jest forum o GRZE a nie o uprawianiu miłości oralnej .. Pozdrawiam. |
Uchwałą Rady Pedagogicznej z dnia 10 czerwca 2009r. otrzymał promocję do klasy trzeciej > HAHHAAHAH ; o
|
iks de he he he o0!
|
Dziecinada <lol2>
|
23:37 Sleepy Hamster [32]: hi
23:37 Sleepy Hamster [32]: u sell pr? 23:37 Cadia Nierro [114]: hi 23:37 Sleepy Hamster [32]: pro*? 23:37 Cadia Nierro [114]: wal sie :( |
Jutro maybe pacc to pospammuje z wami ok? Tylko bez dissow bo mam slaba psyche no i skrzywiona ale to inna droga
|
Bob kocham cie :*
|
ma, nawet kfc i manhattan
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:45. |