![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Też bys kolego drogi ocipiał od liczenia, ile życia zmarnował na pikselach. :P Ja tam mu współczuję...ten przykłąd nadaje się do "uwagi". ...bo nie warto przejebać życia nad grą :P |
Czarny Ty sam jesteś jebanym no lifem więc nie pierdol! Dawaj moje softy ! XD
Wszyscy z tego forum są zjebami bo grają w tibie, więc pozdro&poćwiczcie i zacznijcie robić PG w rl life chłopaczki a nie w monstera gracie(pozdro Wisz XD) Dawajcie na meeting do garwo i będzie dranga dzanga dobra Całuje Kakej~ |
kakey zapraszasz na agroturystyczne wakacje na wies?
i nawet nie ripostuj bo bedziesz mial do czynienia z norbertem r. pseudonim buldog |
Cytuj:
HUAUHAUHAUHAHU:cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup:: cup: Kurna no popłakałem się :') |
Cytuj:
no chyba ze merusia na wioche zaprosisz;D |
Cytuj:
|
Polonia bytom 1 : 0 Gks Belchatow Falstart Gks-u?
|
Lechia Gdańsk 2 : 1 Kur.wiszony z Gdyni
<3 Edit: zajebany gównem bylem jak to pisałem , sory :P Ja jestem z zielonki , która niby nie jest dzielnicą (;o) , ale każdy wie o co chodzi :P |
@up
2-1 jesli chodzi o lechijke ;P btw mozna wiedziec z jakiej dzielnicy gdanska jestes kolego up? |
|
Cytuj:
|
Jagiellonia Białystok 2:1 Odra Wodzislaw
|
UNIA TARNOW 0:2 GKSTYCHY
Baj Baj puchar polski :< WISLA KRAKOW 2:0 RUCH CHORZOW |
Slask Wroclaw 2 - 0 Cracovia Krakow
Pozdro Mekkron :* ^^ |
|
Cytuj:
|
Oj Robercik nie spinaj się. Do Wrocławia mam rzut beretem i tam się uczę oraz jestem za Śląskiem, więc WHATS THE PROBLEM, MEN?
Btw. Wisła z wielkich Puław III Liga? :( Czyli tak na prawdę to czwarta, bo jest Ekstraklasa->1 Liga->2 Liga->3 Liga.. |
Wisla <3
Slask <3 Lechia <3 Unia <3 |
^ Jeden normalny.
|
widze niektórzy bardziej się przejmują porażką GKSu niż ja ^^ to dopiero 1 kolejka była dziewczynki... spokojniee ;d
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cabal siedź na jajach i nie buntuj -.- |
Legia 4:0 wygrała, ładny początek sezonu :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
/magro |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Meravi
Niby jesteś dorosły człowiek , a Twoje posty są żałosne. Dzieci w podstawówce wjeżdżają komuś na matkę, widać że jeszcze nie dorosłeś. |
Cytuj:
|
Cytuj:
gdybys nie uciekal z podstawowki nie ominalbys lekcji "czytamy ze zrozumieniem" nie mialem zamiaru tym bardziej nie obrazilem jego matki |
Cytuj:
Comment: mistrz jest jeden (L) ehmm, coś nie poszło :/ |
Cytuj:
|
dmuchawce latawce wiaaaatr!
|
Cytuj:
ale nie rozumiem jak to sie ma do tego co napisalem i probowales zripostowac... |
Cytuj:
|
Mera, nie oszukujmy się, Legia zawsze grała jak patałachy, przez ostatnie pięć lat nic ciekawego nie pokazali. Jedyny dobry piłkarz wywodzący się z tej drużyny to Boruc.
Ops, sorry, w 2006 zdobyli mistrza ale wtedy chyba byli o punkt przed Wisłą. 2003 Wisła Kraków Groclin GKS Katowice 2004 Wisła Kraków Legia Warszawa Amica wronki 2005 Wisła Kraków Groclin Legia Warszawa 2006 Legia Warszawa Wisła Kraków Zagłębie Lubin 2007 Zagłębie Lubin GKS Bełchatów Legia Warszawa 2008 Wisła Kraków Legia Warszawa Groclin 2009 Wisła Kraków Legia Warszawa Lech Poznań Mogę się założyć, że i w tym roku nie zdobędziecie mistrzostwa :confused: |
Jacuś dla Ciebie bycie bodajże pierwszą drużyną w rankingu drużyn ligi polskiej przez wszystkie lata jej trwania to nic? To że zajmuje 2gie miejsce to chyba dobrze.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:23. |