![]() |
hahahahaha no bravo dof bravo na bitwie w ank zdobyliscie az 1 frag!!! a wanted ponad 6 ;( I co teraz chyba przegrywacie ?
WANTED ? VS ? DOF ILE JEST ? oczywiscie ilosc fragow przedstawiona przezemnie moze byc nieprawdziwa jak sie pomylilem sorry. |
Franco De'lago
Sep 11 2006, 18:53:28 CEST Killed at Level 132 by Minavand and by Urbexx Cors Ent Sep 11 2006, 18:55:24 CEST Killed at Level 102 by Minavand and by Last Varior Zordan Storm ep 11 2006, 18:57:35 CEST Killed at Level 120 by Minavand and by Drazharm Hum komu teraz dacie sie wylevelowac? Falzer, Last Varior, Adi Gotti ?? Sżdziłem że DoF jest więcej warty... |
Jameha : Sep 11 2006, 18:53:08 CEST Killed at Level 120 by Elite Crusher
Pollbull : Sep 11 2006, 18:53:54 CEST Killed at Level 126 by Minavand and by Elite Crusher Zordan Storm : Sep 11 2006, 18:57:35 CEST Killed at Level 120 by Minavand and by Drazharm Cors Ent : Sep 11 2006, 18:55:24 CEST Killed at Level 102 by Minavand and by Last Varior Franco De'lago : Sep 11 2006, 18:53:28 CEST Killed at Level 132 by Minavand and by Urbexx Horrigan Macduff : Sep 11 2006, 18:50:44 CEST Killed at Level 93 by Minavand and by Drazharm Nosso Mc'Furry : Sep 11 2006, 18:57:18 CEST Killed at Level 82 by Last Varior and by Drazharm Dandrag : Sep 11 2006, 18:57:06 CEST Killed at Level 80 by Urbexx Paef Baal : Sep 11 2006, 18:59:22 CEST Killed at Level 91 by Minavand Klonor : Sep 11 2006, 18:55:54 CEST Killed at Level 76 by Last Varior and by Weraxin :o co sie stalo ? |
Cytuj:
|
Do urbexxa:
19:59 Morson Mayon [111]: help 20:03 Morson Mayon [110]: mnie dorwali lol 20:04 Morson Mayon [110]: upadlem Jak dlamnie podczas tych 4 minut myślę, że jakoś mogli mu pomóc. Film: http://tibia.gamigo.de/forum/showthread.php?t=101418 |
Cytuj:
a wiekszosc fragow jest z minavaldem :P he dof podniescie sie |
Gratulacje dla stratega corsa , walecznego (12 sdekowca) nossa , pollbulla huntera noobchrow :D ,franka pk-era i reszty rozsadnych i czekajacych na "dobra" okazje chlopcow !! A teraz jak powiedzial Gogus czas na reszte ... Krotko mowiac dof ma wpierdol <buhahahhahahahahaha> <szacun> dla WANTED :cup:
|
Cytuj:
|
ha ha ha ha ha ha ha ha ;]]]]]]]]]
Po raz kolejny pokazaliscie ile jestescie wart ;] I co panie Cors ? To tylko kilka lvl Miny ;ppp ale te kilka lvl rozj***** wam "polowe" gildi :** Hail WANTED !!! |
kolejny przewrót na azurze,ale wg. mnie nikt sobie tak do końca nie pogra na tym serverze,zawsze ktoś będzie wracał etc. i będzie robił burdel;)
powodzenia |
Ojojoj niezle im w dupe dali :O. Ale moglo byc nawet 5:0 zlamili troche wtedy.
|
Glowa do gory, DoF sie nie podda mimo takiego blamazu jak dzis -.-" :)
|
:p
:) ma Moze ktos jakis filmik z tego :P
|
Cytuj:
http://rapidshare.de/files/32755259/battleeee.rec.html |
Draz zrobil udany comeback z aurei :D
|
Cytuj:
EDIT: 10 fragow dla Wanted w dokladnie 8 minut i 38 sekund. Ble |
Powiem 1 JA JESTEM ZA DOFEM BO TO MNIEJSZE ZLO NIZ WANTED chociaz niepowinno mnie to obchodzic bo niegram juz na tym servie . Dof byl na fali od tego open battle w venore pozabijali tam paru wantoludkow posmiali sie z urbexxa poczuli sie pewnie i pozatym to dupa nic zero w thais bali sie nawet ze statku wyjsc. Co tu duzo gadac mina draz i urb zaszaleli dzis i pokazali ze umieja grac w tibie i ze we 3 moga rozwalic caly dof i zadzic servem !!! ;( ;( ;( ;( ;(
|
Świetne zaaranżowanie ataku ze strony DoFu... Nawet nie wykorzystali swojego cannona.
Graty dla Wanted za ładnie przeprowadzony atak :D Ładnie żeście pozamiatali... Hahaha, najlepszy był Shanoz, jak już było po walce... Strzelaniem z d*py na pewno nie wygrasz :Evul: |
Raz na wozie, raz pod wozem :p
|
Cytuj:
|
Ktoś mi odpowie co się dzisiaj działo z DoF'em ? Po co Klonor, Cors, Pollbull i Jameha "wybiegli" po kolei smaotnie na sporą grupę wanted? Ta akcja w "zamku" djina to już w ogóle była pierdolona kpina :(. Mam nadzieję że dzis dof sięgnął dna i teraz będzie tylko lepiej, take care.
|
Cytuj:
|
Zawsze da się upaść bardziej. Uwierzcie.
|
I gdzie jest waleczny Sathan z Shanozem?? Na piramidzie w PZ :-) gie zet szuje... ale pewnie powiecie ze g... wiem, bo wy wtedy byliscie afk albo mieliscie lagi badz kicki kawa wam sie wylala na klawiature badz wszytsko na raz.... GIE ZET zycze milej gry na innym servie
PS. NARESZCIE ^^ :browar: :browar: :browar: :browar: |
@up
To dopiero początek zabawy :D Rok szkolny dopiero się zaczął ;> |
Ztchorzylem czy pomyslalem?
Ten sam blad co w thais nie biegali razem a ja nie mialem po co wychodzic, darlem sie na ventirlo, ze all maja do mnie przyjsc i pojdziemy walczyc, ale wpadly 4 osoby w 5ciu nic bysmy nie zrobili im, to zostalo nam (mi i sathanowi) smiac sie z tych co padli i wyzywac :) Wszyscy co padli to im gratulowalem i pogratuluje tutaj rowzniez GZ glupoty :) moze sie naucza sluchac, ale 700k w plecy to bardzo duzo, hahaha ja stracilem 10mf ;) Jak wygrywalismy to powatarzalem, ze narazie wygrywamy, ale przyszlosc pokaze co bedzie sie dzialo :) Drazowi sie chyba wysypaly juz asy z rekawow wiec nie liczcie na nowe niespodzinaki. Wygrac bitwe a wojne jest duza roznica, moim zdaniem wojna potrwa nawet ponad pol roku :P Cya noobki z forum tibia.pl zal mi was naprawde. |
CyA noobku z tibia.pl
|
@pixies
a kim ty wogole jestes a na nowy serwer czekam od grudnia :) wiec odkryles ameryke hahahha a nooba jak narazie ty prezentujesz @dof jesli nie nauczycie sie sluchac lidera to tak zawsze bedzie Bylem na wielu wojnach ale wasze zgranie to jest masakra nigdy nie widzialem takich bitw jak tutaj zal.pl NOWA GILDIA NOWY LIDER NOWA TAKTYKA innaczej nie widze waszej przyszlosci Moim zdaniem to ta nazwa przynosi pecha defenders of fargon enty zawsze nie walczyly a jak walczyly to sie palily w czasie walki Wanted GZ (mieso armatnie to okreslenie dla dofa a nie dla wanted :P teraz juz to wiem) |
Cytuj:
|
Eldyn prosze zamknij pysk !! Nie liz dupy !!:baby: Mam nadzieje ze sie wyniesziesz wkoncu z serva bo jestes przyslowiowym psem ... !! Lizesz tam gdzie sie wydaje lepiej !! raz wanted pozniej dof i znowu wanted ... !! Jak jestes jebanym dofoludem to badz nim do konca bo tu pokazujesz brak swojego honoru i dumy ... ;] pozdro dla pollbulla ( dog in jama) mam nadzieje ze sie nie osrasz i jak wpadne w listopadzie do poznania to sie z nami spotkasz :D cya ;b B)
Hail Wanted _/ :cup: |
Witamy nowe osoby w wojnie ;-)
Anarchos Patanou btw. Lehen Sep 12 2006, 07:29:44 CEST Killed at Level 47 by Patanou |
jedyna dobra rzecz to bylo blokowanie paru osob z wanted....
mebi, zordan itp. ale mebi nie mial pza i nei wiem gdzie on poszedl. powinni wszyscy wyjsc razem a nie. jeden jameha biegnie pierwszy a knighci za nim. <lol> all powinni wyjsc i wszyscy razem to walka mogla by byc wyrownana a nie. pare osob wyszlo reszta albo uciekla albo sie schowala albo dala loga...... Eldyn i go with you.... kiedy ten new serwer bedzie. ahh ;] |
Cytuj:
Sex: male Profession: Royal Paladin Level: 133 World: Azura Residence: Thais Guild membership: Believer of the Wanted Last login: Sep 12 2006, 09:12:52 CEST Comment: Sep 12 2006, 15:47:20 CEST Killed Muddy don Doggy at Level 6 unjustified Sep 12 2006, 15:46:13 CEST Killed Muddy don Doggy at Level 6 unjustified Sep 12 2006, 15:25:29 CEST Killed Wollwo at Level 14 unjustified Sep 12 2006, 15:23:33 CEST Killed Nie trencie bo ubijam raty at Level 7 unjustified Sep 12 2006, 15:22:18 CEST Killed Nie trencie bo ubijam raty at Level 8 unjustified Sep 12 2006, 15:08:17 CEST Killed Tom Urban at Level 42 unjustified Account Status: Premium Account Account Information Real name: Jonas Location: Sverige Banished: until deletion because of excessive unjustified player killing Created: Jun 03 2004, 22:13:09 CEST to jedna z tych asów? |
LOL.
jeszcze przed chwila go w kazo widzialem...... |
@DoF
Chcialem sie ogolnie wypowiedziec na tym forum lecz stwierdzilem wpierw iz obczaje filmik od Urba zanim sie wypowiem. Ale mialem nadzieje ze az tak zle nie bylo... Post moj nie jest po to aby was obrazac badz cos podobnego gdyz jako osoba neutralna (powiedzmy) wyrazam moje subiektywne zdanie. Jak zapewne wiecie chcialem do was dolaczyc po pewnym zdarzeniu ktore mialo miejsce okolo miesiac temu mimo iz postanowilem zostac retired lecz zdarzenie to wzbudzilo we mnie chec zemsty. Podjecie decyzji o przyjecie mnie zabieralo wam strasznie duzo czasu. Ale po tym co widzialem na tym filmiku moge wam powiedziec najwyzej "je*cie sie" tak noobowskiej akcji jeszcze nie widzialem chyba w calej historii Tibii, zal mi was a takze ludzi ktorzy was znaja, wasze rodziny i ludzi ktorzy was spotykaja na ulicy. Naprawde w moim poscie nie mam na celu obrazanie was ale najwidoczniej wbijanie mlotem do tepego lba "moge zrobic cos dobrego dla Azury zanim skoncze z Tibia i poswiecic sie na kilku akcjach jako przyneta bo KLADE LACHE NA TIBIE" niema w waszym przypadku zadnego sensu. Tak samo jak sensu nie mialo by stracic 500k expa jako przyneta tylko po to aby po mnie padlo 10 noobow ktorzy nawet w biegu sie uhac nie potrafia. Widac to zreszta bardzo dobrze a najlepszym tego przykladem jest Horrigan Macduff ktory nawet nie umie naraz chodzic i WCISKAC BINDA!!! Nastepny Jameha ktory mysli ze jego mana nigdy sie nie wyczerpie i nie musi pic manasow. Macie wbudowanego bota w Tibie a nawet nie umiecie z niego korzystac. Mimo mojego skromnego lvlu 69 utrzymal bym sie dluzej niz polowa z tych co padla bo gralem wuchte na otsach pvp i uhanie sie czy picie manasow w biegu a jednoczesne przekladanie amuletow nie sprawia mi problemu. Jak widac level to nie wszystko. No i dodam jeszcze kilka przyjemnych cytatow pojawiajacych sie na filmie. "14:41 Urbexx [178]: its like ots server" "14:34 Last Varior [113]: exiva "sandra magnus 14:34 Last Varior [113]: zblizyla sie" 14:48 Weraxin [85]: 18:59 Tegax [97]: pierodle nie moge z tych noobow18:59 Tegax [97]: mowic im qwa nie panikowac za mna18:59 Tegax [97]: to pajace dostaja sd i panikuja 14:49 Weraxin [85]: 18:59 Tegax [97]: i sie rozbieguja18:59 Tegax [97]: jak nooby-.-" "14:53 Minavand [136]: Sandra is always helping her members, in ANY situation! 14:54 Minavand [136]: She even logged out" Ogolnie takim charem jak Sandra Magnus mozna rozje*ac gore Kazordoon na pol a jak do tego dorzucic all sorcki i najsilnieszych palli i jakies 2 knighty z DoF to tylko zrobic taka akcje jak Wanted i totalna zaglada. Wezcie sie lepiej nastepnym razem sluchajcie Tegaxa, Shanoza albo Sathana bo ci panowie widzieli wiecej wojen na zywo niz wy na all tibia cam'ach i maja pewne doswiadczenie w tej sprawie. Jezeli chodzi o mnie to juz definitywnie wbijam w Azure. Szkoda nerwow na zdolniachy co tu graja. No i chcialbym jedynie wyjasnic jedna ostatnia sprawe. Myliliscie sie co do mnie ze jestem typowym Draz-defenderem czy cokolwiek, na forum zawsze wyrazam swoje zdanie a nie niczyje inne a na DoF pisalem to co pisalem bo mnie w*ur*ia jak zapatrzone w siebie blazny wypominaja jakies glupoty wszystkim innym a nie patrza na to co sami robia. I mimo wszystko nawet jak chcialem inva do DoF to wciaz wolalem powiedziec "Gz Draz on Your birthday" niz "Gz Sandra on Your lvl/mlvl advance" wogole nie wiem co w niej all lizo*upy widza. Stara 40 letnia baba co sharuje z wuchta wiary konto i wastuje fortune na gre. Wali mnie to czy sharuje czy kupuje platyny za real cash ale jedynie mowie jaka jest prawda. "Sweetest GIRL on Azura" LMAO Na koniec zycze wszystkim powodzienia i polamania nog. Kocham was i wogole nara. @Drago Ty sam jestes As, lepiej idz se ubij jakiegos 40+ sorcka, moze nim Anim gra lbie... Wanted gratulujemy Exminda! |
........
zgadzam sie z toba w kilku kwiestiach.. ja patrze a jameha zamiast sie uhac to zaklada pokolei stone skiny........ i chcem nawiazac do jednej rzeczy to co powiedziales o sandrze.... nie to ze kupuje czy cos tylko to ze ma wy*****sty mlvl..... Taifun Devilry mial taki mlvl na 240 lvlu a sandra ma go na 170. ona ma chyba najwyzszy mlvl na calej tibi ;p nie widzialem wyzszego. jednym slowem mozna by nia zburzyc cale kazo jak to powiedziales ;p @EDIT Jeszcze jedno... Ja rownierz nie stoje po niczyjej stronie bo chcem byc Neutral ;] |
Cytuj:
86 m lvl: Hesperides (202ed), Mastro Daro(174ms), Sonek(46ed) |
Jedyna dobra wiadomoscia dla DoFu jest to ze Mina nie moze Was zabic wiecej niz 5ciu, no chyba ze bedziecie mieli yellow skulle :]
|
Cytuj:
|
poprostu pieknie...forumowi krzykacze pokazali co potrafia8o
bylo was 2x tyle co wanted nie wspominajac ze na poczatku wanted latalo w 5 i was fragowali pokolei:D ale czego mozna sie spodziewac po dofie:baby: btw "BEKAS123" cos dla ciebie http://rapidshare.de/files/32864328/cezar_spy.rec.html B) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:53. |