Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Kyra (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=189)
-   -   Wydarzenia Z kyry (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=80952)

Pawlos II 12-04-2007 19:52

HAHA :D 3000 odp w tymposcie xd
btw sry za offtopaxd

A mam pytanie Wiw gra na jakims innym servie czy wogle przetsalo grac?

pCz 13-04-2007 08:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pawlos II (Post 1366220)

A ty jeszcze grasz czy tylko pisujesz na forum?

0lik 13-04-2007 08:51

Cytuj:

btw sry za offtopaxd

z tego co wiem to kilka osób gra na thori

@pCz
nie wiem co cie tak irytuje w tym pytaniu 'Pawlosa II' koles poprostu spytal a ty odrazu flamujesz

pozdro

Exodus 13-04-2007 14:16

A No Fear gra dalej na Kyrze , czy graja na innym servie?

prosze o szybka odpowiedz plx

Nide Wune 13-04-2007 14:49

Cytuj:

btw sry za offtopaxd

Hmm, dosyć trudne pytanie, hmm...

Więc sprawa wygląda tak:
Boss i wogule mistrzunio gry Zenek, posiada hmm, no prawie połowe charów w wiw, no i jak wiadomo (xD!) Zenek ich nie "scharuje". Więc kiedy niema Zenka, reszta wiw niema sensu wychodzić z pz. Natomiast kiedy Zenek jest i może grać, (oczywiście wiadomo że Zenek to nie cheater i nie używa MC) przysiada się do swoich około 7 klawiatur, u 7 komputerów i gra nimi wszystkimi na raz (wyobrażcie to sobie xD) Tak więc jeśli ktoś na Kyrze ma pvp, to tylko Zenek, no bo kto inny potrafi grac 7 charami na raz (wydaje mi się że nawet Kulak przy nim wymięka).

I nie śmiejcie się! Kiedyś może się okazać że wasz char to również Zenek tylko jeszcze o tym nie wiedzieliście xD!

Więc Hail WiW! Hail!

Abutabu 13-04-2007 15:03

Kto haknoł mojego zioma Wairona???????? pytam ja sie grzecznie wiec mowic mi tu prędko!!!

Keonek 13-04-2007 15:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nide Wune (Post 1367089)
Hmm, dosyć trudne pytanie, hmm...

Więc sprawa wygląda tak:
Boss i wogule mistrzunio gry Zenek, posiada hmm, no prawie połowe charów w wiw, no i jak wiadomo (xD!) Zenek ich nie "scharuje". Więc kiedy niema Zenka, reszta wiw niema sensu wychodzić z pz. Natomiast kiedy Zenek jest i może grać, (oczywiście wiadomo że Zenek to nie cheater i nie używa MC) przysiada się do swoich około 7 klawiatur, u 7 komputerów i gra nimi wszystkimi na raz (wyobrażcie to sobie xD) Tak więc jeśli ktoś na Kyrze ma pvp, to tylko Zenek, no bo kto inny potrafi grac 7 charami na raz (wydaje mi się że nawet Kulak przy nim wymięka).

I nie śmiejcie się! Kiedyś może się okazać że wasz char to również Zenek tylko jeszcze o tym nie wiedzieliście xD!

Więc Hail WiW! Hail!

WOW ale ty jestes super, ej masta ale ty masz poczucie humoru! gdy czytalem twojego posta, prawie spadlem z krzeselka ze smiechu! Niestety nie smialem sie z tresci twojego jakze smiesznego posta, lecz z twojej glupoty! Co ma do tego to ze Zenek ma kilka charow i czy WIW gra na jakims innym servem! Odpowiem ci szybko! Nic:D Napisales posta zeby sie poszczycic kim albo czym ty to nie jestes, ile wiesz o kyrze! nawet wiesz ze zenek ma kilka charow. GRATZ nastepnym razem odpowiadaj na temat a nie cytujesz kogos a pozniej piszesz o zupelnie czym innym.. Anyway gratz inteligencji! 8o

Nide Wune 13-04-2007 15:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Abutabu (Post 1367106)
Kto haknoł mojego zioma Wairona???????? pytam ja sie grzecznie wiec mowic mi tu prędko!!!

Pewnie Zenek hacknol przez jakis serwis typu Allegro itd

Nide Wune 13-04-2007 15:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Keonek (Post 1367114)
WOW ale ty jestes super, ej masta ale ty masz poczucie humoru! gdy czytalem twojego posta, prawie spadlem z krzeselka ze smiechu! Niestety nie smialem sie z tresci twojego jakze smiesznego posta, lecz z twojej glupoty! Co ma do tego to ze Zenek ma kilka charow i czy WIW gra na jakims innym servem! Odpowiem ci szybko! Nic:D Napisales posta zeby sie poszczycic kim albo czym ty to nie jestes, ile wiesz o kyrze! nawet wiesz ze zenek ma kilka charow. GRATZ nastepnym razem odpowiadaj na temat a nie cytujesz kogos a pozniej piszesz o zupelnie czym innym.. Anyway gratz inteligencji! 8o

8o AAAAAAAAAAAAAAhhhhhhahaAHhahahaahHa nO NIE WYMIATASZ Hahah

Miało coś wspólnego ahahah No ty to super inteligent xD ahaha

w pytaniu było cosik takiego (xD!):

Gz pamietaj że czyta się oczami a nie d**ą.

Hail WiW

Vatian 13-04-2007 20:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nide Wune (Post 1367121)

Hail WiW

Człowieku, nie chce sie znowu kłócić, ale niestety muszę, co to możesz w ogóle mówić o inteligencji?;o Najpierw zacznij stawiać przecinki, potem dopiero zacznij coś pisać.

Ps. Mnie także twój post nie rozśmieszył.

Elvvons 13-04-2007 22:51

Kataruso w NF.
Wairon Hacked.

Mozecie juz stulic pyski z tymi zalosnymi dyskusjami? Czy wy nie rozumiecie ze mamy to w dupie? F***** Ku***

ebernardyn 13-04-2007 22:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nide Wune (Post 1367121)

Hail WiW

Może ty byś "wogle przetsal" pisać? Aha i pamiętaj że pisze się z głową a nie z du**.

Tetrowy 13-04-2007 23:40

Kataruso sprzedał postać dlatego jest w Nf.

Skibo 13-04-2007 23:48

Kataruso wstąpił do NF.
Ale zaniedługo będzie bardzo widoczny zwrot w tej wojnie : )

0lik 14-04-2007 00:05

Hehehehehehe

Exodus 14-04-2007 00:13

Juz jest , Zenek wyszedl all charami z WIW. [;

E tam to teraz No Fir pogra na pustym servie , gdzie 80% osob online bedzie na bocie Nuuuudaaaaa xD

Jovere'xik 14-04-2007 00:13

Niestety macie rację, wiw przegra tą wojnę z paru powodów, min. bardzo znaczący ludzie dla Wiw odejdą ;(

Up. O to mi chodziło. Jesteś szybszy;p

ebernardyn 14-04-2007 00:20

Re:

Pograne...

Keonek 14-04-2007 00:24

ta wojna byla juz danow przegrana :D w kazdym razie nic sie nie zmieni na kyrze dalej bedzie tak jak bylo :baby: a jesli sie zmieni to nie znacznie wlasciwie to tylko to ze szwedzi beda bardziej upierdliwi i bardziej beda uzywac swojej mocy (PA).

Exodus 14-04-2007 00:26

Zenek to musial planowac juz dlugo , bo akurat dzisiaj sie zdarzylo cos co mu "umozliwilo" bezkarna zdrade , ale niestety nie moge powiedziec co.

Jovere'xik 14-04-2007 00:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Exodus (Post 1368161)
Juz jest , Zenek wyszedl all charami z WIW. [;

E tam to teraz No Fir pogra na pustym servie , gdzie 80% osob online bedzie na bocie Nuuuudaaaaa xD

xDD Prawda

E.hame 14-04-2007 02:14

I co teraz powiecie misiaczki :)

Maniurka 14-04-2007 07:49

http://img89.imageshack.us/img89/2281/uo0007sr0.png[/url]

Exodus 14-04-2007 10:41

Elfhame , wklej fraga na Garlerdonie plx

To juz chyba bedziesz 6 raz?

pCz 14-04-2007 10:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez E.hame (Post 1368286)
I co teraz powiecie misiaczki :)

Ja moge powiedziec, tylko tyle ze Polacy potrafia dymac swoich znajomych i ida tam gdzie moga zyskac, ze niemaja zadnych zasad.

GZ NF ;(

The Chaotic Paladin 14-04-2007 11:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Exodus (Post 1368179)
Zenek to musial planowac juz dlugo , bo akurat dzisiaj sie zdarzylo cos co mu "umozliwilo" bezkarna zdrade , ale niestety nie moge powiedziec co.

Masz na mysli tego rec keya?

E.hame 14-04-2007 11:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Exodus (Post 1368454)
Elfhame , wklej fraga na Garlerdonie plx

To juz chyba bedziesz 6 raz?

=**

zniknal :( juz i nie moge zrobic 2 :S

Vatian 14-04-2007 12:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tetrowy (Post 1368108)
Kataruso sprzedał postać dlatego jest w Nf.

Chciałeś być fajny, ze znasz newsy....Powiem Ci jedno nie znasz ich, już mnie w*****ają posty takich co chcą sie pokazać ze znajomości Kyry. ZAL!
Dla twojej wiadomości Kataruso nie został sprzedany, powiem więcej jego payment był bardzo niski z tego co mi mówił.

Bulwozaur 14-04-2007 13:02

Kataruso jest jebana szmata i teraz ma to na co zasluzyl. NF ma jego passy a jak je zmieni to padnie B)

Vatian 14-04-2007 13:19

Kolejny znwca, z ktorym każdy sie dzieli wiadomościami. Kto Ci naopowiadal takich bajek?;o... Nie zdajesz sobie sprawy z tego, ze twoja historyjka jest coraz bardziej niewiarygodna.:P

thoro 14-04-2007 13:21

Piszcie cos ciekawego o Kyrze a nie jakies pierdoly ciagle.
Niech jakis hlev da jakies swieze ciekawe informacje (kiedys to bede ja ;D )

Bulwozaur 14-04-2007 14:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vatian (Post 1368664)
Kolejny znwca, z ktorym każdy sie dzieli wiadomościami. Kto Ci naopowiadal takich bajek?;o... Nie zdajesz sobie sprawy z tego, ze twoja historyjka jest coraz bardziej niewiarygodna.:P

Nie chce mi sie z toba wyzywac bo juz z tego wyroslem:) ale dla swojego dobra nie udzielaj sie juz na tym forum bo albo robisz z siebie idiote albo jestes jednym z tych wspanialych graczy z nf ktorym nie chca dac nawet ip do venta: )
W swojej zapewne genialnej riposcie mozesz pisac co chcesz ale ja juz ci nie odpisze bo jestes kurwa jednym z tych niesamowitych znawcow z ktorymi kurwa szkoda czasu sie klocic.

Nygga789 14-04-2007 15:37

moze mi ktos krotko opisac co sie stalo ze WiW juz ma 1/3czlonkow i wogle zenek wyszedl itd jak nie na ogolnym forum to na priv. z gory thx

Tetrowy 14-04-2007 15:38

Kataruso to rl mojego rla misqu kurwa i sprzedal postać za 800zł dla twojej wiadomości więc jak sam kurwa niewiesz to nie pierdol glupot...nowy onwer wkreca ze to dalej on...

Vatian 14-04-2007 15:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tetrowy (Post 1368924)
Kataruso to rl mojego rla misqu kurwa i sprzedal postać za 800zł dla twojej wiadomości więc jak sam kurwa niewiesz to nie pierdol glupot...nowy onwer wkreca ze to dalej on...

to niech ci rl twojego rl-a ktory ma rl-a ktory jest rl-em kataruso nie opowiada bajek, bo gadalem wczoraj na gg z Kata~ zreszta sadze, ze gdy by cos takie sie stalo, to by mi powiedzial.

Tetrowy 14-04-2007 15:59

Żałosny jesteś naprawde...Szkoda czasu na dyskusje z tobą...:o

Princes 14-04-2007 16:28

Kataruso = Tebelius

Sprzedawacz, podwala kazdego, zal mi tego goscia...

Dodatkowo to dzieciak ktorego matka w betoniarce kolysala

0lik 14-04-2007 16:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bulwozaur (Post 1368636)
Kataruso jest jebana szmata i teraz ma to na co zasluzyl. NF ma jego passy a jak je zmieni to padnie B)

Drogi Ravinku,
Gdybym byl na twoim miejscu to trzymalbym jezyk za zebami a nie zgrywal kozaka. Bo potem bedzie NF to PA zaplacilismy im, a i tak nas zabijaja no nie?

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Princes (Post 1369008)
Kataruso = Tebelius

Sprzedawacz, podwala kazdego, zal mi tego goscia...

Dodatkowo to dzieciak ktorego matka w betoniarce kolysala

Znalazl sie pro mastah, ktory sam gra na kupionym charze.
I pan dorosly ktory ma 14 lat.
Twoich wyzwisk komentowac nie mam zamiaru ;).

Exodus 14-04-2007 16:46

Czemu Juffs jest poza NF?

ebernardyn 14-04-2007 17:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez 0lik (Post 1369019)
Drogi Ravinku,
Gdybym byl na twoim miejscu to trzymalbym jezyk za zebami a nie zgrywal kozaka. Bo potem bedzie NF to PA zaplacilismy im, a i tak nas zabijaja no nie?

Znalazl sie pro mastah, ktory sam gra na kupionym charze.
I pan dorosly ktory ma 14 lat.
Twoich wyzwisk komentowac nie mam zamiaru ;).

Hahahaha, mocny jesteś. Zobacz na swoje posty przed tym jak Zenek odszedł z WiW a teraz. W życiu nie napisałbyś takiego czegoś do Ravina itd. Czujesz się pewny i zaczełeś kozaczyć?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:00.