![]() |
HAHA :D 3000 odp w tymposcie xd
btw sry za offtopaxd A mam pytanie Wiw gra na jakims innym servie czy wogle przetsalo grac? |
Cytuj:
|
Cytuj:
@pCz nie wiem co cie tak irytuje w tym pytaniu 'Pawlosa II' koles poprostu spytal a ty odrazu flamujesz pozdro |
A No Fear gra dalej na Kyrze , czy graja na innym servie?
prosze o szybka odpowiedz plx |
Cytuj:
Więc sprawa wygląda tak: Boss i wogule mistrzunio gry Zenek, posiada hmm, no prawie połowe charów w wiw, no i jak wiadomo (xD!) Zenek ich nie "scharuje". Więc kiedy niema Zenka, reszta wiw niema sensu wychodzić z pz. Natomiast kiedy Zenek jest i może grać, (oczywiście wiadomo że Zenek to nie cheater i nie używa MC) przysiada się do swoich około 7 klawiatur, u 7 komputerów i gra nimi wszystkimi na raz (wyobrażcie to sobie xD) Tak więc jeśli ktoś na Kyrze ma pvp, to tylko Zenek, no bo kto inny potrafi grac 7 charami na raz (wydaje mi się że nawet Kulak przy nim wymięka). I nie śmiejcie się! Kiedyś może się okazać że wasz char to również Zenek tylko jeszcze o tym nie wiedzieliście xD! Więc Hail WiW! Hail! |
Kto haknoł mojego zioma Wairona???????? pytam ja sie grzecznie wiec mowic mi tu prędko!!!
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Miało coś wspólnego ahahah No ty to super inteligent xD ahaha w pytaniu było cosik takiego (xD!): A mam pytanie Wiw gra na jakims innym servie czy wogle przetsalo grac? Gz pamietaj że czyta się oczami a nie d**ą. Hail WiW |
Cytuj:
Ps. Mnie także twój post nie rozśmieszył. |
Kataruso w NF.
Wairon Hacked. Mozecie juz stulic pyski z tymi zalosnymi dyskusjami? Czy wy nie rozumiecie ze mamy to w dupie? F***** Ku*** |
Cytuj:
|
Kataruso sprzedał postać dlatego jest w Nf.
|
Kataruso wstąpił do NF.
Ale zaniedługo będzie bardzo widoczny zwrot w tej wojnie : ) |
Hehehehehehe
|
Juz jest , Zenek wyszedl all charami z WIW. [;
E tam to teraz No Fir pogra na pustym servie , gdzie 80% osob online bedzie na bocie Nuuuudaaaaa xD |
Niestety macie rację, wiw przegra tą wojnę z paru powodów, min. bardzo znaczący ludzie dla Wiw odejdą ;(
Up. O to mi chodziło. Jesteś szybszy;p |
Re:
Pograne...
|
ta wojna byla juz danow przegrana :D w kazdym razie nic sie nie zmieni na kyrze dalej bedzie tak jak bylo :baby: a jesli sie zmieni to nie znacznie wlasciwie to tylko to ze szwedzi beda bardziej upierdliwi i bardziej beda uzywac swojej mocy (PA).
|
Zenek to musial planowac juz dlugo , bo akurat dzisiaj sie zdarzylo cos co mu "umozliwilo" bezkarna zdrade , ale niestety nie moge powiedziec co.
|
Cytuj:
xDD Prawda |
I co teraz powiecie misiaczki :)
|
|
Elfhame , wklej fraga na Garlerdonie plx
To juz chyba bedziesz 6 raz? |
Cytuj:
GZ NF ;( |
Cytuj:
|
Cytuj:
=** zniknal :( juz i nie moge zrobic 2 :S |
Cytuj:
Dla twojej wiadomości Kataruso nie został sprzedany, powiem więcej jego payment był bardzo niski z tego co mi mówił. |
Kataruso jest jebana szmata i teraz ma to na co zasluzyl. NF ma jego passy a jak je zmieni to padnie B)
|
Kolejny znwca, z ktorym każdy sie dzieli wiadomościami. Kto Ci naopowiadal takich bajek?;o... Nie zdajesz sobie sprawy z tego, ze twoja historyjka jest coraz bardziej niewiarygodna.:P
|
Piszcie cos ciekawego o Kyrze a nie jakies pierdoly ciagle.
Niech jakis hlev da jakies swieze ciekawe informacje (kiedys to bede ja ;D ) |
Cytuj:
W swojej zapewne genialnej riposcie mozesz pisac co chcesz ale ja juz ci nie odpisze bo jestes kurwa jednym z tych niesamowitych znawcow z ktorymi kurwa szkoda czasu sie klocic. |
moze mi ktos krotko opisac co sie stalo ze WiW juz ma 1/3czlonkow i wogle zenek wyszedl itd jak nie na ogolnym forum to na priv. z gory thx
|
Kataruso to rl mojego rla misqu kurwa i sprzedal postać za 800zł dla twojej wiadomości więc jak sam kurwa niewiesz to nie pierdol glupot...nowy onwer wkreca ze to dalej on...
|
Cytuj:
|
Żałosny jesteś naprawde...Szkoda czasu na dyskusje z tobą...:o
|
Kataruso = Tebelius
Sprzedawacz, podwala kazdego, zal mi tego goscia... Dodatkowo to dzieciak ktorego matka w betoniarce kolysala |
Cytuj:
Gdybym byl na twoim miejscu to trzymalbym jezyk za zebami a nie zgrywal kozaka. Bo potem bedzie NF to PA zaplacilismy im, a i tak nas zabijaja no nie? Cytuj:
I pan dorosly ktory ma 14 lat. Twoich wyzwisk komentowac nie mam zamiaru ;). |
Czemu Juffs jest poza NF?
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:00. |