Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Hyde Park (Furora) <- regulamin w temacie zaostrzony (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=144019)

Dzidzia2 06-07-2009 19:14

http://img194.imageshack.us/img194/8182/hides.jpg

{edycja}

www.youtube.com/watch?v=GLAAKO3iK7I
przewincie do 8:10
lol ;p

Gensty 07-07-2009 00:08

no strach strach
Dzidzia powinienes sie bac bo chyba wiesz co on lubil robic z malymi dziecmi :D:D ?

Dzidzia2 07-07-2009 01:07

chyba lubil udawac Piotrusia Pana i skakac z drzew :p
co do filmiku, znalazlem inny (bez zadnych podpisow, ze jakis duch czy cos), no faktycznie - jest to samo, ale na tym filmiku o lepszej jakosci widac dokladnie co to :)
http://www.mefeedia.com/entry/inside...land/20305993/
23:39
Jest to cien kogos, kto przechodzi przed oknami/lampami (cien jest rzucany pod katem) ;)

-----------------------

http://w450.wrzuta.pl/film/aPEoxJ8bdt9
:D

dopalacz.Vis 07-07-2009 16:46

Duch niespokojny ukarał mnie za słowo "głupi" skierowane do innego użytkownika forum. Co za ZAL moderatora.

Mooi 07-07-2009 22:30

Mnie za doping i legie \o/ chyba jest za Polonią xD

Suczy 07-07-2009 22:30

coraz wiecej osob gra na serverach pvp co myslicie o tym moze jednak niektorym sie update spodobal?

LaRrYxX 08-07-2009 16:10

pkowanie się nie opłaca to więcej ludzi jest ;s

Voyphox 08-07-2009 17:40

Ale teraz takie granie do 120 sie oplaca, i nastepnego chara lepiej robic, niz expic pierszym. Po cholere mi wiekszy lvl, lapie fraga na wszystkim co sie rusza?

Dzidzia2 08-07-2009 17:58

no to jest zalosne ;p jak juz kiedys ich przekonaja ze na chhhhdiabla zrobili to i tak nie zmniejsza ponizej 10 fragow za 1, wiec kij z tym

na marginesie: zegnaj dopalaczu.vis
edit: dlatego zegnam, bo zaraz cos znajdzie ;) papa :)

Suczy 08-07-2009 18:20

Lub zeby nie bylo ze "popelnili blad" zrobili by np dozwolone iles tam fragow zanim sie wbije red skulla (np 2x wiecej ..liczba calkowicie przypadkowa nie myslalem nad tym dluzej) i cos takiego ze fragi szybciej traca swa waznosc i mysle ze rownowaga byla by przywrocona. pomysl chyba dobry nie"?

dopalacz.Vis 08-07-2009 18:38

Cos zle punkciki podliczyles dzidziu. Wyobraźcie sobie ze "wspanialy" moderator "duch niespokojny" przepyrał moje posty wstecz próbując dac mi bana. No ale niestety do końca mu sie to nie udało, zabrakło 1pkt :D Tylko sie dziwie ze takich użytkowników co bachory notorycznie wklejaja na to forum nikt nie banuje. No cóż trzeba bardziej uważac na przyszłosc.

Prywatne
Powód: Obelgi 08-07-2009 11:38 Duch Niespokojny 7 / Przywrócono

Pod wpływem emocji dostałem 7pktów na raz no ale chyba sie jednak doczytał że go nie obraziłem ;)

@dzidzia

Haha niech szuka . Tylko to troche takie dziwne że ktoś szuuuuka po starych postach czegoś żeby kogoś na dołek wsadzic. Ciebie powinni tam wysłac, no ale ty jesteś sprytniejszy od nas wszystkich, prawda Pawełku ?

Dzidzia2 08-07-2009 20:05

(UP - widzisz, jednak)

lap kawaly, to ci ulzy

Ukryty tekst:
Nauczycielka kazała dzieciom ułożyć wiersz.
Na drugi dzień Jasio czyta swoją pracę:
"Morze, nasze morze, a w tym morzu dziewczę hoże.
W porcie słychać statków gwizdy, woda sięga jej do kolan."
Na to pani mówi: "Jasiu, zabrakło na końcu rymu!"
Jaś odpowiada: "Proszę pani, wody przybędzie, to i rym będzie!"

Ukryty tekst:
Facet siedzi w barze i zobaczyl przepiekna kobiete !!
Mowi sam do siebie
-musze do niej przygadac
Podchodzi ale w ostatniej chwili ona wtaje i idzie do WC
To facet czeka az wroci
Ona wychodzi, niesmialy facet mocno zdenerwowany ale z mysla ze wiecej okazji nie bedzie powiedzial sobie ze juz nie ma odwrotu
Wiec podchodzi to niej i wkoncu sie przelamal i mowi :
-srałas ?

Ukryty tekst:
Międzynarodowe zawody w przeklinaniu. Trzech finalistów: Amerykanin, Rosjanin, Polak.
Finalistów usadzono w szczelnie zamkniętych kabinach, żeby nie mogli się podsłuchiwać i podpatrywać.
Komisja dała znak. Pierwszy wystartował Amerykanin:
- Fak, mada faka, fak jo self ... itp., itd... I tak przez około 5 minut.
Drugi Rosjanin:
- Job twoju mać, ch.j wam w żopu... itp. itd..
Po dziesięciu minutach ostrych słów przyszła kolej na Polaka.
Lekki rumor w kabince i leci wiązanka:
- O żesz ty w mordę pier...na mać, w d..e ru...na kozia d..o, pier..le cię i twoja matkę też... itp. itd.
Polak nadaje tak ok. godziny. Nagle wystawia głowę z kabinki i mówi:
- Dobra, mogę zaczynać.
Komisja na to:
- Zaczynać!? A co to było przez ostatnią godzinę?!
- To? Nic. Sznurówka mi się rozwiązała, ciasno w tej kabinie jak ch.j i nie mogłem ku..y zawiązać...

Ukryty tekst:
Przychodzi stara babcia do centralnego banku i chce wpłacić 5 milionów Euro na książeczkę. Ale chodzi o tyle pieniędzy, więc chce tylko osobiście rozmawiać z naczelnym dyrektorem. Dyrektor pyta, w jaki
sposób babcia doszła do takiej sumy. Babcia mówi:
-Przez zakłady.
-Jak to przez zakłady?
-No tak zakładam się z ludźmi o różne sprawy. Mogę się z panem założyć o 1 tys. że pan ma kwadratowe jajka. Dyrektor śmieje się i przyjmuje zakład (chodzi przecież o dużą sumę, on wie dokładnie że nie ma kwadratowych jajek).
- Babcia mówi, ponieważ chodzi o dużo pieniędzy:
- Przyjdę jutro o 10 z moim adwokatem i wtedy stwierdzimy kto zakład wygrał.
Dyrektor banku centralnego nie śpi cala noc, sprawdza kształt jajek no i jest przekonany że są okrągłe.
Następnego dnia przychodzi babcia z adwokatem, dyrektor ściąga spodnie. Babcia mówi:
-Przepraszam, ale chodzi o tyle pieniędzy, musiałabym jajka wziąć do ręki,
żeby się przekonać, czy naprawdę nie są kwadratowe.
Dyrektor zgadza się (chodzi przecież o dużą sumę). W pewnej chwili adwokat babci zaczyna tłuc głową o ścianę. Dyrektor banku pyta, co się dzieje z pani adwokatem?
-Ach, nic, ja się z nim założyłam o 50 tys. że dziś rano o 10-tej będę trzymała jajka dyrektora banku centralnego w ręku...

FRI_FURORA_FLAME_JPJPJP 09-07-2009 09:48

BUEHEHEHE.

Kod:

Spotyka się 2 arabów w Nowym Jorku.
- Siemasz Abdul? No i jak, dostałeś tę pracę w radiu?
- Nie...
- Jak to nie?!
- J-ja myślę, Mu-muhamed, że o-oni tam ni-ni-nie lubią a-a-a-arabów.

Kreatyna3000 09-07-2009 10:10

Wykompe Ci Matkie

Zoodix 11-07-2009 08:41

ozyjcie ludzie a nie zamulacie cos nawincie jakis temat to podyskutujemy

Ratillt 11-07-2009 09:47

o czym z toba mozna dyskutowac jak ty jestes deleted ;o

Tucz 11-07-2009 13:22

a z Toba o czym ? ;s

FRI_FURORA_FLAME_JPJPJP 11-07-2009 14:12

chyba ty .

xumcio 11-07-2009 16:52

http://en.akinator.com/ <- Grał ktoś kiedyś?
Niezły ten ''Dżin'' xD
Odgadł mi R.Giggs'a, W.Rooney'a, Dodę, Eternal Oblivion'a, The Game'a, LeBron James'a, ale najlepsze było jak myślałem o moim charze i wyszło : Your RPG character :D.

Czasem trzeba mu dać ''more questions'' ale i tak roxuje :D

Wiadomo, że to komputer który odpowiada na podstawie wcześniej zadanych pytań i ich powtarzalności, ale i tak fajnie sie z nim gra : D

Zoodix 11-07-2009 17:32

kurde jak jestem deleted to nie znaczy ze na rl nie ma mnie ty ruski pacanie podyskutowac mozna o all

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:33.