![]() |
|
50 ek 71/70 eq dobre +soft bootsy gdzie poexpić??
|
45 palladyn skille 76/65 facc
Dobry exp bez waste |
Cytuj:
- OF - Guardy - Facc tomb - Poh - Venore DLair - Ghostland na DS - Isle of the kings na DS (ciezko wyczyscic a potem exp bajka) - Mintwalin Chyba nic wiecej nie ma. |
Gdzie expic.
Royal Paladin lvl 55
Skille 86/70 MLvl 15 EQ: BoH, Blue Legs, Paladin Armor, Royal Helmet, Demon Shield. Prosilbym o miejscowki z dobrym expem, lootem i z nie za duzym waste byle zeby sie zwracalo, mozecie tez powiedziec ktore Taski od Grizzliego robic tak przy okazji expa. Thx |
Dla kasy to cudnie miałbyś na muted humanah, fajnie jest na dragah yalahar i nie tylko, możesz jakiś tomb ogarnąć, z e spearami jeszcze culty, ponadto taski to mutated raty. Jeśli masz szczęście do loota to crystal spidery są fajne.:)
|
100 sorc na facc ?
Pzdr |
100 sorem na facc XD :D ? Spytam sie pierw czy masz zamiar zakupic paka ? :D :p
Nie no a tak na poważnie to jak masz kasy kup icycle i idz na d lair ;s a jak nie to z flam hur na tomb ;s albo jeszcze lepiej jak masz blokera wez go kup w chuj sd(jak masz kase)i idz na demone ;s __/ Menelaos |
Level: 44
MLvL: 37 Crusader Helmet, Plate Armor, Blue Legs, Guardian Shield, Szalik 230k w banku Potrzebuję szybkiego exp'u; 50-100k/h Może być waste. Nie lubię acientów i Yalahar. Na cyclopolis mam 40k/h, na earth elementalach 30-40k/h -czyli kiepski exp |
Cytuj:
|
Kto: Eleder Druid
Level: 234 Magic Level: 89 (+ itemy) Eq: Magma Set, softy, fire walkery, spellbook z inq. Pacc : Oczywiście jest. Świat: Pvp. (Nie ma problemów z "wyproszeniem z expa" :)) Szukam naprawdę szybkiego expa. Może być z waste :) Ostatno expiłem na: - dragon lordach (darasha, ankh, poi dl) - demony (goroma, edron) - frosty (oko~~) Btw, nie piszcie tekstów typu "kupiłeś chara, kup i poradnik" ponieważ postać jest moja i kumpla. (Wiem share zabronione, ale co mi tam :)) |
Cytuj:
|
30 ED 30 mlvl
Hat Of The Mad Focus Cape Dragon Shield Blue Legs Terra Rod/Northwind Rod gdzie mogę expić BEZ WASTE? Mam 15k tylko w banku więc wolałbym nie waścić. Każde expowisko mi odpowiada w miare nie hardkorowe. I jeszcze bym prosił co od 40 lvla. |
Cytuj:
|
Frixo polecem barbariany na svargrond. NIee ma nigdy waste, robiac looota nawet duzy zarobek i exp w miare.
KERnkraft polecam tibia.wikia.com |
Cytuj:
|
guardy z gsami to i tak bardzo marny exp. Juz lepszy poh. Moze banshee pod isle of the kings
|
Konto : Facc
Profesja : Knight Level : 50 Skill : 70 EQ : Crown Helmet | Knight Armor | Knight Legs | Medusa Shield | Noble Axe Aktualny exp : 10-20k/h (20k jak jest pusto ... a nie jest więc trochę słabo) |
100MS - Gdzie expić?
Level: 100
Magic Level: 59 (tak wiem, że bardzo słaby) EQ: Hotm, Focus Cape, Spellbook of Mind Control, P legsy + all wandy Wymagany exp: przynajmniej 90+k/h Od razu zaznaczę, że chcę expić solo bez żadnych teamów, nie mam po prostu z kim. Mniej więcej wiem jakie miejsca powinny być dla mnie ale chciałbym jakieś rady od bardziej doświadczonych gdzie po prostu najlepiej. Lista miejscówek: - GSy Yalahar - Bog Raidery Yalahar/Edron - Water Elementale - Port Hope - Ancient Scaraby - Ankrahmun - Crystal Spidery - nie wiem - Culty - Liberty Bay - Wyrmy - Liberty Bay - Worker Golemy - Yalahar - Necro/Hero - Yalahar/Edron Więcej miejsc mi nie przychodzi do głowy. Które z nich może być dla mnie najlepsze? A może jakieś inne? Proszę o odpowiedź :) |
DarQScream
Polecam Mintawlin. Ja tam swoim 40 knightem (z 74/74 skillami) miałem od 20-27k/h i kasa była nie zła. (mam postmana, więc robiłem loot-bagi) KOKSMAN Na twoim miejscu siedział bym na: - Necro (weź taska jak możesz) - ASy (łatwy exp z profitem) - Worker Golemy - Culty Expowiska zmieniaj jak Ci się znudzą. Pzdr. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:53. |
|