![]() |
|
Cytuj:
Wypas ;( 8o #edit CS ponad wszystko xD http://img26.imageshack.us/img26/283...3byxard500.png |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
UP.
Dzisiaj, 05:57 Widze ze nie mogles spac przez ta "konwersacje" |
Cytuj:
I tu się mylisz Zoodix na 6;30 do roboty miał... Więc miał prawo wcze¶niej sobie kompa odpalić. |
szedl krowy budzic i swiniom do koryta sniadanie podawac?
|
Cytuj:
musialbym byc toba i nie mieszaj mojej osoby z twoja |
Pozdrawiam wszystkich graczy i graczki Furory. Jestem uzytkownikiem strony fansowskiej Tibia.pl i chcialem przeprwadzic wywiad z jedyna legenda tego servera, czyli jak sie latwo domyslic z Taifunem Devilry'm. Jezeli ktos ma z kim jakis kontakt to bylbym wdzieczny, bo w grze jakos ciezko go zlapac.
Dziekuje za uwage. __________________________________ Support Tibia.pl |
Cytuj:
Btw. Devilry raczej się nie odmienia. |
up
ale polak umie odmienić wszytko ... nawet losy ¶wiata :P |
Wybaczcie ze moj blad, ale piszac tego posta bylem bardzo podekscytowany, wrecz podniecony. Tak wiec kontynujac moja wypowiedz czy ktos bylby na tyle laskawy i dal mi na niego jakis namiar.
Pozdrawiam. _______________________________ Support Tibia.pl |
Cytuj:
|
Ta z petrem ? to do Irlandii spadaj a jak z orzechem to pisz w grze^^
PAJACYK.pl klikamy!:D |
A to Taifunow jest dwoch?
|
postac zostala dawno temu sprzedana do obecnego ownera.
|
Nie wiedzialem. Bylem przekonany, ze Taifun to w dalszym ciagu Taifun...
Chyba bede zmuszony przprowadzic ten wywiad z kims innym z Furory. Macie jakies pomysly? Pozdrawiam. _______________________________ Support Tibia.pl |
no chyba nikt z furory nie jest warty wywiadu :D
to sa wybotowane chary, nic nie potrafia recznie i zyja tylko po to zeby sprzedawac kase na allegro, bac ja kupowac (zalezy kto jest jak rozgarniety ;d) |
Cytuj:
|
TAK ! zgadzam sie to jedyna osoba godna uwagi .. Legenda
|
wiesz z petrem sie nie dogadasz bo on nie ma zamiaru wracac do polski^^..
a po drugie ja to bym sobie przeczytał jaki¶ godny wywiad z imargamem, zwidkiem, katrila, diablordem... łaj not ?.... z JOEENEM!:D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:26. |
|