![]() |
|
|
SIEMA wszystkim!!!! Królowa here :king: Stwierdziłam, iż powoli nudzi mi się ciągłe koncertowanie, dopier dalanie Jusi i pukanie się z moim mhrocznym Adasiem, więc postanowiłam zrobić furorę na furorze :D:D fajnie co? Tak sobie wymyśliłam ihihihhihih Mam nadzieję, że będzie cie ze mną klikać a w szczególności mój najgorętszy fan, który dał mi cynk na to forum, który wysyła ciągle fotki swego siusiaczka (bez napletka... jude?) na moją rushową stronę doda.com.youen.pl - KAROLA !!!! :*:* bu$ka wariacie;)
no to co tam chłopaki u was słychać hhihih gleba! @up oooo Zwidka siostra ^^ co do Zwidka to jara mnie jego łysy łepek ;* hrhrr8o8o |
hmm niezle cie pogielo co...
|
doda zrób mi loda
|
Cytuj:
Co tam na furorze dziubaski? Jak wam się podobał mój występ na Sopot Hit Festiwal!? :D KRÓLOWA JEST TYLKO JEDNA |
ta, teraz zaloz konto Megan Fox, fajna z niej sztuka, powyzywamy sie itd
|
Lol takich kocopolow nie widzialem od meczu z Legia,co wy odwalacie byscie troche przypakowali a nie sapiecie na forum swiezaki.
|
Cytuj:
spadam na impre elo |
Porady zyciowe zostawiajcie dla siebie.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
pseudo koksiaki, strzelilbym jednemu z drugim pelna pielucha to moze by sie opamietali :baby: patrze zabawa sie skonczyla na Doda_Elektroda
nie cwaniakowac tu leszcze |
Cytuj:
|
Cytuj:
masz mięśnie - masz raka, proste. Oczywiście tylko wtedy, kiedy twój nick nawiązuje do scyzoryków noży itp. elo elo pięć dwa zero, jestem kulturysta $ciz, chlam dużo pif. W szkole na lekcji się przemęczyłem i szachownicę stworzyłem. @Edit A spróbuj tylko odpyskować, że nie mam mięśni http://i211.photobucket.com/albums/b...rus_16/019.jpg |
Co tu się kurwa dzieje?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
jestes brazolem? Alex ? |
Cytuj:
Jeśli to coś w avatarze to twoje plecy to współuczję. Nie siej fermentu bo, kurde, moge zdobyc do Ciebie adres (a moze ty mi go podasz? co?) i bedzie płacz. Twojej matki, że ją wyr****łem. Więc z łaski swojej - zamknij gębę. Ale mu pojechałem, co? |
@: hahahahaha konfident!!!!!! tylko na rodzine wjezdzasz !!!! dawaj adres na priv kozaku ;] i zbierz 10 na ustawke.
|
Cytuj:
Kraków, ul. Marysieńki 113, mieszkanie 5 i co kozaku jeden? Przyjedziesz? Dawaj swój adres. Jakby co to czekam w moim housie. Z kastetami i pałkami. Oglądałeś Pulp Fiction? Zrobie Ci to, co tych dwóch ziomali robiło z Marcellusem (pewnie scyzor nic nie kapuje, ale co tam). |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:56. |
|