Doom Terror |
07-09-2007 20:09 |
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura
(Post 1642973)
@Up
Prawie oszustami i wymuszamy faule ? Hahahahaha, dziękuje za niezły żart, naprawdę się uśmiałem ;)
Wymuszają, ale na litość boską - Włocha lekko dotkniesz a ten leci już z piskiem do sędziego !
Oh, przepraszam ekscelencję, nie dorosłem do rozmowy z Panem :(
I primo - nie "fife" tylko FIFA bo to się nie odmienia.
Secundo - o stylu gry piłkarzy których tu podałeś. Inzaghi - drewno, stoi na spalonym i liczy na to, że sędzia tego nie zauważy. Nie potrafi przeprowadzić indywidualnej akcji, a pojęcie drybling zna tylko ze słownika. Gattuso - takich wariatów to się na boisko nie powinno wpuszczać. Fauluje ile tylko może, gdyby nie chamska i ostra gra z jego strony, piłkarzem byłby przeciętnym (zresztą - teraz też jest przeciętniakiem, tyle, że chamskim). Materazzi - komentarz jest zbędny.
I jeszcze a propos stylu gry - Anglicy grają piękna dynamiczną piłkę, nie boją się także gry fizycznej nastawionej na siłę. Umiejętności gry z pierwszej piłki jest niezbędna na angielskich boiskach. Widać nigdy nie widziałeś jak grają drużyny z Anglii i naprawdę nie mam zamiaru się produkować skoro ty ciągle powtarzasz - "dorośnij, włosi grają najlepiej, idź pograj w FIFA". I jeszcze jedno a propos - styl gry Arsenalu. Naprawdę, obrażasz ten klub mówiąc, że włoskie drużyny grają od niego ładniej. Jeszcze raz ci powtarzam - wejdź sobie na youtube czy google.video i zobacz sobie jak gra Arsenal bo ty chyba naprawdę nigdy nie widziałeś jak Kanonierzy potrafią wymieniać między sobą piłkę.
Btw:
To mnie najbardziej rozbroiło, bo widzę, że żyjesz w swoim własnym świecie w którym ubzdurałeś sobie, że włoskie drużyny grają najpiękniejszy futbol. A prawda jest taka, że one mogą grać ładniej tylko w FIFA lub w PES.
|
Napewno obejrzalem wiecej meczow ligi Angielskiej niz ty wloskiej.Jak juz masz w zwyczaju nie podales zadnych faktow tylko osobiste odczucia/swoje zdanie na temat danego pilkarza.Jezeli drewno,bez dryblingu strzela dwie bramki L'poolowi w finale ligi mistrzow swiadczy o tym ze sie mylisz.Nastepny pilkarz,Gatusso-odpowiednik angielskiego Gerrarda,troche bardziej agresywnego ze slabsza technika,i mniej celnym strzalem z dystansu.Jednak plono szukac bardziej zaangazowanego i ambitnego zawodnika podczas meczu.Fauluje? Hmm czerwonych kartek duzo nie lapie,chyba nawet nie pamietam kiedy taka kartke ostatnio ujrzal.I napewno nie jest przecietny,przecietny zawodnik nie wygrywa 2x Ligi Mistrzow,no chyba ze twoim zdaniem przecitniak moze to wygrac a super hiper skillowa gwiazda aresnealu nie jest w stanie niczego wygrywac.Tak tak znowu zapomnialem o "toffanym" zal cup'ie,ktory prawie to wygraly perelki,pilkarskie,nieprzeciente talenty z arsenalu ahh.I Materazzi,ktorego nie skomentowales:Gol w finale z Francuzami,i wykorzystany rzut karny,a takze nieprzyzwoite zachowanie wobec Zidane'a ale takich slow w meczu pada multum,to co na boisku zostaje na boisku,proste.Slowa "dorosnij" uzylem pierwsz,moze drugi raz,nigdy nie powiedzialem ze graja najlepiej,poprostu pokazuje ci argumenty na to dlaczego predzej wlosi niz anglicy :) z tym ze fakty cie przerastaja na to nic nie poradzisz,czego bys nie napisal Wlosi sa mistrzami swiata,i tryjumfatorarami ostatnie edycji ligi mistrzow co wskazuje na jedno.Jak chce ogladac Joge Bonito odpalam strone z 3staylami albo ide grac w gale,a jak chce zobaczyc dojrzaly,genialny taktycznie futbol ogladam lige wloska.Co do youtube.com Sven powiedzial wszystko na ten temat,jedna kompilacja Adriano sprzed 2 sezonow tez moge sie poszczycic i co? Nic.Jesli niczego nie wygrywasz nie masz prawa okreslac zespolu/ligi za najlepszy.Jesli chodzi o sukcesy wlosi w nich sa najlepsi w ostatnim czasie i tego niczym nie podwazysz,nawet swoim smiesznym pucharkiem,ktory naprawde przypadl mi do gustu :D.
Jeszcze raz odnosnie ostatnich twych slow,nigdzie nie powiedzialem ze graja najpiekniej,2 kto zyje we wlasnym swiecie hmm naprawde chcesz wiedziec?Spojrz w lustro.I teraz cos w twoim stylu,a prawda jest taka ze Arsenal wygra cos tylko w Fifa,lub pes,co za tym idzie nadal bedziecie mogli liczyc na dojscie do finalu w jakims pucharze pocieszenia.Tak wiem ostatnie moje slowa sa rownie zalosne co twoje,jednak u mnie to bylo zamierzone,a u ciebie to jest stale.
Z gory sry ponioslo mnie ehh
|