Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Aurea (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=184)
-   -   Wojna (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=126668)

Raks Ninja 22-06-2007 01:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Govinem (Post 1501898)
po 1 nawet mordy obitej nie mialem żebys wiedział po 2 ja nie kozacze lażac całym bydłem. Tylko Sam.

A to opowiedz mi jak wygladalo to wasze spotkanie bo ja ciekawy jestem =)

@Kidlex

Ja czasami pokrzywy jaram jak mi sie nudzi :\

@Elom

Dla mnie to moze nawet do ciebie moj stary z gola pyta wpasc bo malo mnie to interesuje kto cie odwiedza.

Hanys_Kce 22-06-2007 01:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DemonstaR (Post 1501776)
Omg !!!!!1111oneoneone
Endrox i Elom czy Wy nie rozumiecie ze nikt was tutaj nie lubi ? Mozecie sobie isc, sio, pa, nikt nie bedzie tesknil. Zalozcie sobie wlasne forum na ktorym bedzicie razem lizali dupe Romowi. Nikt was tutaj nie lubi, wy*******ajcie.
Elom udajesz kozaka a tak naprawde to jestes lamer/noob jakich malooooo...

Za takie posty tez cie przetsana lubic.
I ten tekst z lizaniem dupy romowi tez nie na miejscu
bo kazdy ma prawo wybrac sobie strone ktora popiera a sprawa nielubienia to juz sprawa kazdego z osobna.Ja tam eloma lubie na swoj sposob ale ogolnie to gada jak potrzaskany xD.

No a teraz mozecie mnie zjechac za moj inteligetny post ;)
I am ready:)

Neez 22-06-2007 03:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lecio (Post 1501867)
Ludzie! pojmijcie to wkoncu. z osobami pokroju eloma i 'endroxa' NIE mozna dyskutowac na zadnych forach internetowych. Takich ludzi nazywam 'mlodziez wszechpolska zaled 90-93'
Wezmy takiego 'endroxa'
Koles kupil chara, co dla mnie jest równoznaczne z najwiekszym debilstwem pod sloncem, tracic kase w rl za postac w grze internetowej, poza tym przejawia sie to brakiem honoru, bo jak ktos kupuje postac na allegro, to zwyczajnie nie ma jaj zeby zrobic wlasnej, jest frajerem itd.
no wiec mamy takiego 'endroxa', który wjezdza wam na forum i wyzywa kogo chce i za co chce, a kiedy inteligentnie go zripostujecie, odpisze wam ze jestescie NOOBY bo on ma sumonnera a wy nie !, albo wymysli inna bzdure, która wogole nie ma sensu. I TAK W KÓLKO DO USRANIA Xd
Tak więc mówie wam, z takimi ludzmi nie idzie sie nawet kłócic, bo ze ich posty za zalosne, to wie kazdy. Takze proponuje wam po prostu ich ignorowac.
Swoja droga szkoda ze arek sprzedal chara, fajnie sie z nim gadalo, i typ umial grac.
no ale zawsze sie znajdzie frajerów którzy dla POSTACJI W TIBJI zafunduja nam wakacje, albo dluuuuugie picie, prawda 'endroxie' ? ;p
Btw. pojmij wkoncu ze jestes szmata dla obu stron, szacunek masz chyba tylko u wlasnej matki, i skoncz pisac na tym forum.
i taka fotka o elomie i endroxie
http://img516.imageshack.us/img516/2046/109arguert8.jpg

Leciu !!!!
Ten obrazek, który wkleiłeś jest po prostu wspaniały i jest kwintesencją tego co prezentuje sobą Elom, Endroxa nie znam więc się nie wypowiadam.

Pamiętam jak Elom expił na elfach i kiedy ja się logowałem o godz 10.00 zamiast iść na wykłady to ten popapraniec już siedział na wieży żeby wbijać expa:D Elom powodzenia w życiu osobistym, mam nadzieje że znajdziesz kogoś kto się będzie tobą opiekował i nie będzie to Mama czy Tata :evul:

Leciu respect :)

Sesef 22-06-2007 08:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Neez (Post 1502038)
Pamiętam jak Elom expił na elfach i kiedy ja się logowałem o godz 10.00 zamiast iść na wykłady to ten popapraniec już siedział na wieży żeby wbijać expa:D Elom powodzenia w życiu osobistym, mam nadzieje że znajdziesz kogoś kto się będzie tobą opiekował i nie będzie to Mama czy Tata :evul:

Opieka????. Najpierw przydało by się za coś chleb kupić, wiem że życie studenta (samemu) jest dość trudne, ale na chleb wypadało by zarobić.

Pewnie i tak większość mnie nie zrozumie, bo nie myślą w tych sferach. Dla nich liczy sie tylko lvl i to że są od kogoś lepsi o 3 bity czy tam 4.

To ja wybywam po świadectwo :P, jak ja nie chce być maturzystą :/

Sayg 22-06-2007 08:48

Endrox kupileś już blessy?:)

Slide_Aurea 22-06-2007 08:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xtreme (Post 1501707)

Vsza , nie będe szukał chara na allegro bo tacy jak Ty mogą mi na skoczyć= ]

I masz racje, Vesz Ci znowu naskoczy, tak jak na hydrach ostatnio nie?? :)
Zakładam, że po "hacku" nie masz haisu na blessy, więc będzie bardzo podobna sytuacja, a jak Fag wróci, to już wogóle będziesz powoli wracał na kinagard :)

Sesef 22-06-2007 09:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Slide_Aurea (Post 1502112)
I masz racje, Vesz Ci znowu naskoczy, tak jak na hydrach ostatnio nie?? :)
Zakładam, że po "hacku" nie masz haisu na blessy, więc będzie bardzo podobna sytuacja, a jak Fag wróci, to już wogóle będziesz powoli wracał na kinagard :)

Ale, jak narazie to ma bana za sharing na 30 dni z tego co pamiętam i delete warna więc jeszcze jeden ban i PAPA

G_o_t_i_c 22-06-2007 09:29

Kurna Elom jest betonowy. Tyra wszystkich a sam ma ten 94 lev odkad pamietam ...2 miechy? wiecej? A niby ciagle na hydrach siedzi. blokowac nie ma komu bo kolegow nie ma. Moze chce byc taki jka Doneq, bo jak dobrze pamietam on mial zawsze 94 lev. Zobacz Doneq jakiego masz przydupasa! Rżal.

@
Raksu ja tez slucham Stinga:D Serio.

@Hanys
Zjade Cie tylko dla zasady. Jestes zloczynca.

@Neez
Czy ja dobrze widze czy lizanie dupy akzdemu po kolei?:D
Najpierw Zevs tzn Vesz teraz Lecio'wi. Nie ladnie, synek.

@Nata90 Ty to zdolniacha jestes! Dasz mi pro? Jeszcze Twoj zjebany nik kojarzy mi sie z Natalonem ...

@Cromak
Nie prostakaty i kwadraty tlyko trapezy czternastokaty foremne.

@Elom
Ehh Ty nie musisz update'owac lvla w opisie to piszesz do Vesza zeby zuptade'owal, nie? Ile juz masz ten 94 wpisany w dane?

Kakalaka222 22-06-2007 09:47

Cytuj:

@Nata90 Ty to zdolniacha jestes! Dasz mi pro? Jeszcze Twoj zjebany nik kojarzy mi sie z Natalonem ...
A mi to bardziej pasuje do żeńskiego imienia Natalia. ;)

Mori's 22-06-2007 10:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez G_o_t_i_c (Post 1502160)
Kurna Elom jest betonowy. Tyra wszystkich a sam ma ten 94 lev odkad pamietam ...2 miechy? wiecej? A niby ciagle na hydrach siedzi. blokowac nie ma komu bo kolegow nie ma. Moze chce byc taki jka Doneq, bo jak dobrze pamietam on mial zawsze 94 lev. Zobacz Doneq jakiego masz przydupasa! Rżal.

tylko z małą różnica doneq ma sorca "jeszcze" a elom nie :D:)

Neez 22-06-2007 10:41

@ Gotic
"Czy ja dobrze widze czy lizanie dupy akzdemu po kolei?
Najpierw Zevs tzn Vesz teraz Lecio'wi. Nie ladnie, synek."

Nie nazwałbym tego lizaniem dupy. Po prostu zgadzałem się z postami i już.:]

@ Sesef

Matura to pikuś, zobaczysz jak później może być przeje**** :)

Xtreme 22-06-2007 11:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez G_o_t_i_c (Post 1502160)

@
Raksu ja tez slucham Stinga:D Serio.

@Hanys
Zjade Cie tylko dla zasady. Jestes zloczynca.

@Neez
Czy ja dobrze widze czy lizanie dupy akzdemu po kolei?:D
Najpierw Zevs tzn Vesz teraz Lecio'wi. Nie ladnie, synek.

@Cromak
Nie prostakaty i kwadraty tlyko trapezy czternastokaty foremne.

@Elom
Ehh Ty nie musisz update'owac lvla w opisie to piszesz do Vesza zeby zuptade'owal, nie? Ile juz masz ten 94 wpisany w dane?

Pokaż mi gdzie napisałem do Vszy że ma lvl z edytować?

@Slide

Hmm , no i co z tego że miałem hacka ? .. Na dzień dzisiejszy stać mnie na kilka razy po 5 blessów...

Sesef 22-06-2007 11:56

fag vs rom za 5 lat

http://pl.youtube.com/watch?v=6yxUWA...watch_response

Russ'el 22-06-2007 12:00

@ 2 up
Ah to wałowanie loota z hydr :D
Tylko dziwie się skąd masz tylu frajerów, którzy chcą iśc z Tobą na hydry :p

Sope(L) 22-06-2007 12:37

poki co to moze sobie na otsie powalowac ;O bo jesli sie nie myle elom ma bana x)

Keleris 22-06-2007 13:10

12:01 Orshabaal's minions are working on his return to the World. LEAVE Edron at once, mortals.

DALEJ panowie może tym razem bedzie TH xP

Sesef 22-06-2007 13:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Keleris (Post 1502462)
12:01 Orshabaal's minions are working on his return to the World. LEAVE Edron at once, mortals.

DALEJ panowie może tym razem bedzie TH xP

momencisz tylko team sie zbierze :)

FTB_Matys 22-06-2007 13:32

Nie zapominajcie o filmiku ! ; d

Hanys_Kce 22-06-2007 13:42

@Gotic
Myslalem ze bedziesz ostrzejszy a tu tylko zloczynca przynajmniej juz mogles epitetami pojechac tak dawno tego nie czytalem xD

ToMuS_Aurea 22-06-2007 13:54

12:44 Zbigniew Foczka [13]: o kurwa twoje posty na forum wymiataja
12:44 Endrox [116]: to nie moje
12:44 Endrox [116]: jakis pajac sie podszywa pode mnie
12:44 Zbigniew Foczka [13]: Nata90?
12:44 Zbigniew Foczka [13]: kurwa taki noob ze ahahahhaha
12:44 Endrox [116]: ja na takich forach
12:45 Endrox [116]: sie nie wypowiadam
12:45 Zbigniew Foczka [13]: :D
12:45 Zbigniew Foczka [13]: dzieci NEO
12:45 Endrox [116]: ta

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:26.