![]() |
Cytuj:
ad.1 nie ma sprawy, jutro odrobi i to z nawiazka ad.2 skoro podniecacie sie tym, ze heiks nie padl jedynie przez szczescie to gz, my jakos sie cieszymy jak komus cos wyjdzie poprzez skill a nie fart. ad.3 stojac w dp cos robic trzeba, a wiec sie cieszyscie ja powiem tylko tyle ze wypadacie z predkoscia swiatla z top20-30 eriga jak zrobicie cos mainami bez trapowania to msg me chetnie powalcze, zera. bez odbioru. |
Cytuj:
jak koles sie prawie zesral w gacie przy zwyklym pisaniu do npcka to ja nie wiem z kogo wy sie smiejecie, tyle placzu bylo za czasow gdy z last hope walczylismy a teraz co? czyzby ktos sie jednak bal o cyferki w nawiasach? |
Cytuj:
Tak dalej panowie, będzie(cie)my mieć bekę z n(w)as. |
hm, gratulujemy Sneaka ! wyszedł wam, zabiliście kilka osób od nas .. jesteście dumni?
Miło z naszej strony, że Magus wam zrobił Free items.. bo wsumie troszkę nam szkoda was,że nie możecie zbierać kaski na expie :( |
Kara plx?
9;2 wiecej sie nie dalo bo ss ;< |
http://www.***********.com/230810192.html
s p e e d y s h a r e ofc tak konczy VU gdy sie nie schowaja w pore ;<! |
Zaaaaaaaapaaaaaaaaadaaaaaaaaaaam ;];];];];;];];];];];];];];
NIE WYSZłO KURWA? Castor i Chudy mieli szczęście, tak jak wczoraj Heiks. |
a juz czulem openke, prawdziwa.
|
|
Cytuj:
|
Kupowali blessy mysleli ze nie wyjdziemy jednak sie przeliczyli.
Ciekaw jestem co by sie dzialo zeby nie masskick moze by doszlo do prawdziwej walki, szkoda ze vu nie dotrzymalo slowa po raz kolejny mowiac "odejdzcie na statek my sie logniemy powalczymy:(" |
HAHUAHAUHAA, mój was sam raszował od dołu, ale coś mi nie wyszło raszowanie 82 ekiem ;<
Mieliście w chuj szczęście zapadam -.- |
Chcem tylko powiedziec ze vo wygrywa ta wojne nie dzieki rozsadkowi i umiejetnoscia tylko dzieki liczebnosci. Zreszta co teraz za umiejetnosci wystarczy umiec wciskac klawisze na klawiaturze. Mysle ze na tibii 7.6 vu bylo by bezkonkurencyjne. Moim zdaniem wszystko sie rozstrzygnie gdy dojdzie do rozlamu vo. gl & hf
|
@up
osob online na dana chwile : Victum Omnis: 23/67 Viribus Unitis: 1/51 chyba nei o liczebnosc tu chodzi. Zreszta zobacz sobie Eternie i gildie "Decessuss" z Bysenem na czele - w 15 osob wygrywaja openy z 80~osobami tak wiec skill tez sie liczy, a jezeli twierdzisz ze nie to zobacz co dzis sie stalo jak byli zamwallowani praktycznie przed mass kickiem. pozdro&pocwicz |
Cytuj:
|
Cytuj:
spojrz na swoich wielkich fanow co oni robia, gdy my w nich wchodzimy oni nic nie robia, stoja tylko i patrza jak ktorys tam comboleader wali sdki. Na tej niby walce spojrz co oni zrobili w pewnym momencie, staneli stzrelili pod siebie poison bombe i stoja, 0 ruchu, 0 walki, 0 pvp, musisz to zrozumiec. |
Cytuj:
|
Cytuj:
nas bylo 24 ich 27 czy na odwrot, nie pamietam. wiec gz matematyki |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:28. |