![]() |
[CHAR]Kanapka ze smarkiem[/CHAR]
Reakcja kumpla: Rzemek xd (15-10-2006 9:38) hahahaha Rzemek xd (15-10-2006 9:38) co za cioty |
Kilka nicków z Honery
Romek zbieracz złomu Romek zbieracz śmieci Zboczona małolata Dzika blondyna |
Bezprzewodowa Neostrada tp (Danubia) to było jakieś 2 lata temu
|
Teddy Bear (Antica)
Master CS ManJak (Aurea) <tu wstaw imię> Rookslayer (praktycznie każdy świat) (dla niekumatych - pisze się RooksTayer) SpikeSword Owner (chyba Antica) Sunrise Fan (wiadomo) //EDIT// Z ostatniej chwili: Przemek Pogromca Ratuw (Antica) Konrad Hunted i jego second char na MC, też z przydomkiem Hunted (zapomniałem ksywy xD) (Antica orkors) |
Zgwałciłam Misia
to tylko czyjś nick... B) |
Kyowa Vitin-dawka witamin. :D
Harmonia Czaro Zabijaka Harmonia |
W "Albumie rookgaardu" widziałem SS'a z kolesiem o nicku "Boli mnie glowa daj proszka"
|
z rok temu widziałem nick "Rzne mame codziennie"
|
:d
pogromca wydymanych owiec <iridia> :P
|
-Rokowa babka imprez
-Fajny Masz Leb <to mój ;p> -Po Co Mi Nazwa Postaci |
Ja spotkałem:
Daje Dupy Za Lyszke Zupy Explodujący Pampers Nie lubie naleśników Wszystkie na Arcanii :cup: |
@Up
Ja widzialem ''Nie lubie nalesnikow'' na Harmonii... |
ja widzialem nick
daje dupy tanio :D |
-Oja Oja
-Ej Tak / Ej Nie ;p -Lubie Ogorki dziwna moda na dość nietypowe nicki ale cóż ;) |
:D
Pompuj budyń - Harmonia Musowany banan - Harmonia Klopsik Babki franciszki -Antica Wydupczyli Mnie Chlopaki -Antica Jacek Krowi Placek - Harmonia |
Edzio smierdzaca'skarpeta - ISARA.
|
A ja widzialem Padasz padalcu (zgadnijcie kgo to char :D)
no i oczywiscie Cynie nickiem :] |
17:24 You see Nie Pupa ale dupa (Level 3). She has no vocation.
xD |
Ja widziałem TRUJSMAKOWY TORCIK LODOWY i z nim jest związana pewna historia:
Expię sobie na szkieletach, mam malo hp i przychodzi torcik: Ja: Daj food on: zaraz przyniosę [i wychodzi] Potem długo go nie ma, wychodze, patrzę: orc spearman na czarnym hp, obok ded, to zabijam spermana patrze - studded legs, a miałem 6 level. Potem sprawdzam dead i okazuje sie ze to torcik, miał 356gp i 2 mace, ale fooda nie X( Druga rzecz to nick mojego n00bskiego kolegi: CHYDRA <lol> |
Jeśli się nie myle, to jest "rodzinka" tylko imion nie pamiętam
X zbieracz odpadków X zbieracz aluminium |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:10. |