Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Hyde Park (Furora) <- regulamin w temacie zaostrzony (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=144019)

Master of Puppets 29-10-2007 22:31

Niech robią PA, to znow Vision bedzie miało poparcie graczy i tak w kółko. :S

neutral.forum.fighter 29-10-2007 22:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Napster (Post 1719011)
Mnie Xentexis rozjebał tym zdaniem: "19:57 Xentexis [143]: ogarnij kurwa pajacu".
Co do akcji to spoko, zaskoczenie napewno było ;)

napisalem to poltorej strony temu ale ok :]

DuskinessvsVision 29-10-2007 22:40

Tylko nie rozumiem jak Imcio mógł wam spierdolić.Jesteście w tym mistrzami.

Brojek 29-10-2007 22:48

jak jeszcze byl spokoj to ima~ takie PA jebal ze to pyta mieknie, a teraz nooby liza mu dupe zeby pograc zal... Zreszta sam ima~ jest pajacem. A katrila i to jego commanderowanie jest zalosne.

Wigget 29-10-2007 22:50

Gdyby nie ten wielki wojownik nie było by niczego

21:33 Karol pogromca smokuw [29]: ej?

Salut wodzowi

salatka 29-10-2007 22:50

Nie wiem, na czym Wy tam jedziecie, ale patrząc na Liska, musi to być coś dobrego. ; )

Master of Puppets 29-10-2007 22:51

Za duży nieogar sytuacyjny, zrobiło sie miejsce i Ima to wykorzystał, a połowa z nich pewnie tego nie widziała

wrogonastawiony 29-10-2007 22:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DuskinessvsVision (Post 1719013)
Właśnie Jitvey pod dp w AB bije jakąś ziomówę i chce bohy :<.PA plz?

Nic nie dzieje sie bez przyczyny. Pod dp mowisz ? To czemu do tego dp nie wejdzie ? Aaa rozumiem, pz lock, biło sie kogoś... ;D Ciekawe kogo i za co ! :D

Proszewas 29-10-2007 22:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ruts (Post 1718868)
buraki bez honoru.

odpowiem Ci na to stwierdzenie podobna sytuacja tylko że w filmie...
Oglądałeś Katyń?? Na pewno bo to był film obowiązkowy więc...
był ziomek który sobie potem strzelił w baniola... był w Armi stworzonej przez czerwonych (bo sie spóźnił do Andersa ; pp) ale... jego bliscy go potępiali wiec sobie w główkę pykną... ale pytanie miał zostać na jakimś stepie w Kazachstanie czy ch** wie gdzie i zginać czy dojść do Armi??

@Jitvey
to że kogoś bije pod dp i chce bohy to nie znaczy że robi PA możliwe że ten ktoś mu podpał i tyle na ten temat ;]] (no wrogo~ mnie wyprzedził ;pp)

@down

ale on miesza tibie z rl life xd a ja dałem tylko przykład ; pp

@x2 down

a pomyślałeś że kiedyś mogła podpaść?

druiDxD 29-10-2007 22:58

lol ludzie przestancie :D Mieszacie w to sprawy historyczne Polski, to przesada z deczka. To poprosut akcja na wojnie w Tibii, bez zbednego szalu publiko. Co do naszego PA? Nie dorastamy w tym Visionom do piet :< I raczej nie chcemy ;)

co do akcji... kornik full ogarniecie, szacun dla buksona za te wjazdy... ogolem rispekt dla battle commandera <szał?> :d

DuskinessvsVision 29-10-2007 22:58

Nie podejrzewam nikogo ^^.Tylko chce zapytać kogoś ogarniętego.Po wyglądało tak: stoi pod dp i nagle bije ziomówe i raczej mu nie podpadla, tak jakby pierwsza lepsza.

@2x up
Spokojnie...Wątpie zresztą tylko mówie jak było.No to jak mu podpadla to po prostu mógł ją zabić ^^.

@up
no nie dorastacie ^^, i mam nadzieje że nie dorośniecie.

Master of Puppets 29-10-2007 23:07

kto byl (jest) battle commanderem w triadzie?

@down
Dzięki ;d

blantoholixxx 29-10-2007 23:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Master of Puppets (Post 1719134)
kto byl (jest) battle commanderem w triadzie?

RESPEKT DLA szYMY'iego za poprowadzenie nas w krwawej rzezi

uuuuu \o\ \o/ /o/ szalenstwo

milibi 29-10-2007 23:50

HMM LAMY ZNOWU WYGRAłY??:D
Inshon i reszta ścierw może wygrywać, ale i tak po pewnym czasie nastanie znowu era VISION !!
Katrila i Ima byli juz kiedyś w krytycznej sytuacji i tez wszystko wskazywalo na to, że dostaną w dupe ! a tu co sie stało ?
wygrali wojnę i długo rządzili, teraz może i dostają, ale z czasem to sie zmieni :)

Powodzenia Vision (zaraz pewnie polecą komentarze "lizodup IMY" itp.
ale mi nie o to chodzi ja poprostu stwierdzam fakty, imy nigdy nie lubilem ale teraz go SZANUJE !! za lojalność nigdy nie zmienia stron [PASTERZ TO DAJE CZADU Z TYMI ZMIANAMI TEN ZIOM TO MA NA**BANE!!]
AA Ima może uciekł dzisiaj i ostatnio ale niemógł już nic zdziałać wiec poco gildi więcej strat??

druiDxD 29-10-2007 23:52

sie gra sie ma ema

blantoholixxx 30-10-2007 00:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez druiDxD (Post 1719237)
sie gra sie ma ema

Gram i mam elo

Sir_Elioth 30-10-2007 00:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez milibi (Post 1719228)
Inshon i reszta ścierw może wygrywać, ale i tak po pewnym czasie nastanie znowu era VISION !!
Katrila i Ima byli juz kiedyś w krytycznej sytuacji i tez wszystko wskazywalo na to, że dostaną w dupe ! a tu co sie stało ?
wygrali wojnę i długo rządzili, teraz może i dostają, ale z czasem to sie zmieni :)

Powodzenia Vision (zaraz pewnie polecą komentarze "lizodup IMY" itp.
ale mi nie o to chodzi ja poprostu stwierdzam fakty, imy nigdy nie lubilem ale teraz go SZANUJE !! za lojalność nigdy nie zmienia stron [PASTERZ TO DAJE CZADU Z TYMI ZMIANAMI TEN ZIOM TO MA NA**BANE!!]
AA Ima może uciekł dzisiaj i ostatnio ale niemógł już nic zdziałać wiec poco gildi więcej strat??

1] Sam jesteś lamusem i ścierwem
2] Jak on jest lojalny to ja powinienem zostać GM :(
3] Spi*rdalaj na Askara lepiej

Bez odbioru X(

@down
Tak spoko, ale nagle sie zjawia na forum Furory i zaczyna najeżdżać na Inshon, nie spodobało mi sie jego zachowanie.

Gonzo 30-10-2007 00:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sir_Elioth (Post 1719279)
1] Sam jesteś lamusem i ścierwem
2] Jak on jest lojalny to ja powinienem zostać GM :(
3] Spi*rdalaj na Askara lepiej

Bez odbioru X(

Wyluzuj. Każdy ma prawo wygłosić swoje zdanie w HydePark.

SpAyKeR 30-10-2007 00:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez milibi (Post 1719228)

buehehe katrila i ima w gorszej sytuacji może i byli, ale jak się robiło masowe lame hacki i kontaktowało się z innymi serwerami by im sie na postacie wlogowali i fragowali za nich, to wygrywali nieuczciwie i to świadczy tylko o tym jacy Ci buracy są. Prawda jest taka, że fair play grać nie umieją i szanowani nigdy nie będą.

Rasta-Vandetta 30-10-2007 01:04

[quote=Proszewas;1719090]odpowiem Ci na to stwierdzenie podobna sytuacja tylko że w filmie...
Oglądałeś Katyń?? Na pewno bo to był film obowiązkowy więc...
był ziomek który sobie potem strzelił w baniola... był w Armi stworzonej przez czerwonych (bo sie spóźnił do Andersa ; pp) ale... jego bliscy go potępiali wiec sobie w główkę pykną... ale pytanie miał zostać na jakimś stepie w Kazachstanie czy ch** wie gdzie i zginać czy dojść do Armi??

Z tym Katyniem to troche przesadziłeś stary. Tibia to nie Rl.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:49.