![]() |
Niech robią PA, to znow Vision bedzie miało poparcie graczy i tak w kółko. :S
|
Cytuj:
|
Tylko nie rozumiem jak Imcio mógł wam spierdolić.Jesteście w tym mistrzami.
|
jak jeszcze byl spokoj to ima~ takie PA jebal ze to pyta mieknie, a teraz nooby liza mu dupe zeby pograc zal... Zreszta sam ima~ jest pajacem. A katrila i to jego commanderowanie jest zalosne.
|
Gdyby nie ten wielki wojownik nie było by niczego
21:33 Karol pogromca smokuw [29]: ej? Salut wodzowi |
Nie wiem, na czym Wy tam jedziecie, ale patrząc na Liska, musi to być coś dobrego. ; )
|
Za duży nieogar sytuacyjny, zrobiło sie miejsce i Ima to wykorzystał, a połowa z nich pewnie tego nie widziała
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Oglądałeś Katyń?? Na pewno bo to był film obowiązkowy więc... był ziomek który sobie potem strzelił w baniola... był w Armi stworzonej przez czerwonych (bo sie spóźnił do Andersa ; pp) ale... jego bliscy go potępiali wiec sobie w główkę pykną... ale pytanie miał zostać na jakimś stepie w Kazachstanie czy ch** wie gdzie i zginać czy dojść do Armi?? @Jitvey to że kogoś bije pod dp i chce bohy to nie znaczy że robi PA możliwe że ten ktoś mu podpał i tyle na ten temat ;]] (no wrogo~ mnie wyprzedził ;pp) @down ale on miesza tibie z rl life xd a ja dałem tylko przykład ; pp @x2 down a pomyślałeś że kiedyś mogła podpaść? |
lol ludzie przestancie :D Mieszacie w to sprawy historyczne Polski, to przesada z deczka. To poprosut akcja na wojnie w Tibii, bez zbednego szalu publiko. Co do naszego PA? Nie dorastamy w tym Visionom do piet :< I raczej nie chcemy ;)
co do akcji... kornik full ogarniecie, szacun dla buksona za te wjazdy... ogolem rispekt dla battle commandera <szał?> :d |
Nie podejrzewam nikogo ^^.Tylko chce zapytać kogoś ogarniętego.Po wyglądało tak: stoi pod dp i nagle bije ziomówe i raczej mu nie podpadla, tak jakby pierwsza lepsza.
@2x up Spokojnie...Wątpie zresztą tylko mówie jak było.No to jak mu podpadla to po prostu mógł ją zabić ^^. @up no nie dorastacie ^^, i mam nadzieje że nie dorośniecie. |
kto byl (jest) battle commanderem w triadzie?
@down Dzięki ;d |
Cytuj:
RESPEKT DLA szYMY'iego za poprowadzenie nas w krwawej rzezi uuuuu \o\ \o/ /o/ szalenstwo |
HMM LAMY ZNOWU WYGRAłY??:D
Inshon i reszta ścierw może wygrywać, ale i tak po pewnym czasie nastanie znowu era VISION !! Katrila i Ima byli juz kiedyś w krytycznej sytuacji i tez wszystko wskazywalo na to, że dostaną w dupe ! a tu co sie stało ? wygrali wojnę i długo rządzili, teraz może i dostają, ale z czasem to sie zmieni :) Powodzenia Vision (zaraz pewnie polecą komentarze "lizodup IMY" itp. ale mi nie o to chodzi ja poprostu stwierdzam fakty, imy nigdy nie lubilem ale teraz go SZANUJE !! za lojalność nigdy nie zmienia stron [PASTERZ TO DAJE CZADU Z TYMI ZMIANAMI TEN ZIOM TO MA NA**BANE!!] AA Ima może uciekł dzisiaj i ostatnio ale niemógł już nic zdziałać wiec poco gildi więcej strat?? |
sie gra sie ma ema
|
Cytuj:
|
Cytuj:
2] Jak on jest lojalny to ja powinienem zostać GM :( 3] Spi*rdalaj na Askara lepiej Bez odbioru X( @down Tak spoko, ale nagle sie zjawia na forum Furory i zaczyna najeżdżać na Inshon, nie spodobało mi sie jego zachowanie. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
[quote=Proszewas;1719090]odpowiem Ci na to stwierdzenie podobna sytuacja tylko że w filmie...
Oglądałeś Katyń?? Na pewno bo to był film obowiązkowy więc... był ziomek który sobie potem strzelił w baniola... był w Armi stworzonej przez czerwonych (bo sie spóźnił do Andersa ; pp) ale... jego bliscy go potępiali wiec sobie w główkę pykną... ale pytanie miał zostać na jakimś stepie w Kazachstanie czy ch** wie gdzie i zginać czy dojść do Armi?? Z tym Katyniem to troche przesadziłeś stary. Tibia to nie Rl. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:49. |