![]() |
Cytuj:
|
WLasnie moim zdaniem te strong health potiony beda najbardziej ekeonomiczne podam przyklad:
Bierzemy 5bp health potion za 5k uleczymy tym sposobem (100x100)ok 10k zycia teraz bierzemy bp grat potions za 5k i uleczymy(20x600) ok 12k zycia przy tym zaoszdzedzajac cap! Teraz Strong health potion za 5k kupiky 45 strong health poton (45x 300)leczymy sie za ok 13.5 k zycia TAK WIEC STWIERDZAM ZE NAJBARDZIEJ OPLACALNYMI MIKSTURKAMI BEDA STRONG HEALTH POTIONS A NAJMNIEJ HEALTH POTION |
/up\
I tak wszyscy będą jechać na exurkach dalej :S Więc w czym problem? GHP będą jedynie na "drobne wypadki" Problem jest taki jak palkowie będą anni robić? |
UH + Strong Health Potion.
Już kilku na TS było, którzy zrobili. 8o DDoS 8o |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Poza tym jakbyś się wysilił to byś wpadł na to, że do czegoś jednak się chyba przyda ten nowy czar leczniczy dla knighta, eh? |
Moze czysty przypdaek poza tym ten nowy czar tylko lda pacc i zabiera 55 many
|
No to ja wam wspomnę ,że pall na anni powinien dać radę ;P ,a na pewno 1 kina i 3 rp ,którzy będą walić z assa starsów ,bo po up pall dostaje nowy czar Divine healing ,który ma incoś tam exura san zabiera 210 many i leczy podobnie do vity teraz. Więc jak ktoś napisał na forum pall w extremalnych sytuacjach wyleczy się więcej niż knajt ,bo ma exura san leczące około 600 hp (nie wiem na którym lvlu) albo więcej + potion za 300 więc wychodzi 900 conajmniej. Ofc pal nie ma nie wiadomo ile many ,100 rp ma około 1,4k many i 1,1k hp więc na start ma many na prawie 7 albo 7 tych "exura san" czyli leczy się tym 600+ co daje conajmniej 900 hp na turę. A skoro demce nie walą kombo to przy waleniu przez trzech palków demców z assassin starów i przez 1 ek z sova albo avengera to jest prawie pewne ,że dadzą radę. A druga opcja pal może naraz pić strong mana potiony dające około 200 many i walić się z exury san co daje to samo co knajtowi
tyle ,że przy sytuacjach extremalnych zamiast mf sobie może wypić strong health potiona. Więc w czym problem? Bo ja nie widzę. |
Cytuj:
Zapomniales ze demce ssa mane jak pijawki ;] |
No tak sry :P ja raz dostałem kombo od demca ze ssania many ;P ale po up kto wie. Zostają might ringi i elven amulety ;P + strong potiony i exura san i w wolnym czasie (jak bedzie duzo hp i nie beda demce mocno jebac) można sie podmanasować ;P Czas pokaże. Niby ma być tak łatwo po up ale to już pokazuje ,że nie koniecznie ;P. Skoro nie ma runek na exure san ;P
|
@up
Cytuj:
|
oj chyba maja znaFco ;]
|
Cytuj:
Cytuj:
|
up@ skoro nawet takich rzeczy nie wiesz to pewnie nawet z rooka niewszedłeś one żrą mane jak porąbane
|
Wiadomo coś o dalszych miskach Traveller Questa ?
Co we wtorek trzeba dostarczyć? |
Osrałeś się wiedzą :D
Cytat z erigu :"Abilities: Melee(0-520), Great Fireballs(100-250), Great Energy Beams(300-467), Mana Drain, Self-Healing, Summons up to 4 Fire Elementals." 70 rp prawie padłem na demcu bo mi demon combo dojebał wyssał manę na vite ja sie uhnąłem a kina od razu exeta o.0 55 hp rox ;P [EDIT] Sry ,nie zauważyłem posta Slythii. Ale wg. mnie 520 z demca to prawie jak nie możliwe o.0. Ale zdarza się. Byłem świadkiem jak 80 ek dostał combo z full do black więc nie będę dyskutował. |
:P obecnie demon będzie walił pewnie po 500 itp skoro niema już comb...
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D PLIZ FOTKI RODSÓW @down@dzienkować znaleść |
Slythia już podawała link ale masz go po raz kolejny
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=155693 tu masz na bodajże 2-3 stronie szukaj w tym temacie a znajdziesz |
E tam az tak mozno many nie wysysaja .
Znam ek ktory walil na anni demka z exori gran i calkiem niezle mu szlo (nie na tescie tylko obecnej tibii) co prawda po 4 granach dostal exhausta po wypiciu manaskow i sie nie wyuhal ale dosc dlugo cianal i sie dalo :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:08. |