Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Silvera (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=185)
-   -   Wojna DICU, FS vs FTP, FTPA! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=158649)

oVvN3eR 30-03-2008 09:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kacperka (Post 1978554)
/\ Wszystkie twoje posty do solara, W ani jednym nie ma przezwiska. :baby: oddaje honor ;(

Ci powiem ze piszesz dokladnie tak jak gorti.. normalnie jakby to on pisal.. hah zal

Zamknij ryj chujoperko

ASUHasuhAS :cup:

@żal.pl
Banished: until Apr 29 2008, 09:16:21 CEST because of using unofficial software to play
Aervani..

ErAgOg 30-03-2008 10:15

Przestańcie tymi "żalami.pl" do siebie strzelać, bo jakiś noobek wymyślił sobie tekst i od razu wszyscy zaczęli go używać, żeby respekt uzyskać...

poreda 30-03-2008 11:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ErAgOg (Post 1978730)
Przestańcie tymi "żalami.pl" do siebie strzelać, bo jakiś noobek wymyślił sobie tekst i od razu wszyscy zaczęli go używać, żeby respekt uzyskać...

Też tak myślałem, ale każdy tak mówił i mnie wkręciło ; |

pobol 30-03-2008 20:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Solar271 (Post 1978384)
TERAZ BEDZIE NAJLEPSZE!
Dowiedzialem sie ze OPEN JEST W SVARGROND i pytam sie tych co juz PA zbieraja na forum :
Poreda stoi w depo jego gildia sie bije ^^ a on twierdzi ze sie nie wtranca ^^.
Fakt to samo napisalem do Dawergo ale ten niby pobiegl zobaczyc i walczyc bo mowil ze nie wiedzial...
Ktos ostatnio mowil ze to wy wiecie wszystko wczesniej a ja nic. O tej open wiedzialem juz od rana jakos wy co z SA jestescie nie wiedzieliscie...
Ciekawe ktory z polakow byl na Open cos mi sie wydaje ze nieliczna czesc :] Wiec najpierw uczestniczcie w WAR a potem sie na forum wychwalajcie i PA zbierajcie

Mowilem ci ze to juz koniec... zobaczymy kto kozak

cwaniak89 30-03-2008 21:44

@Solar jestes zakłamaną q...rwa niby wszyscy do okoła Ci mowili ze Ja sharuje pisałeś mi niby kto, kogo sie pytałem wypierał sie twoich słów. Powiedziałeś mi ze to Ho'lu ci powiedzial ze ja niby sharuje z Faim Tana też sie wyparł. Czyżby wszyscy do okoła kłamali tylko ty 1 na świecie mowił byś prawde? NIE SĄDZE!!! tak ze teraz się zacznie ZABAWA :D
mam zamiar zdobyć co najmniej 2 fragi na 2-ch pewnych osobach :)
Pamiętaj kłamstwo ma krótkie nogi. Twoje kłamstwa wyszły na jaw.
A co do mojego sharowania nie kryje sie z tym i nie krylem ze tak mówiłem. Nauczyłem się że kłamstwo nie popłaca. Ty też sie tego nauczysz ( CHYBA ).

P.S. WIEDRO HERE :D

pisałem do deosity to fakt ale ani razu nie uzyłem slowa zeby cie shuncil.
Pisał bym do czyjegos frenda zeby go shuncil? jest to normalne?
A ty kozak by z ekipa po mnie przyleciales... 2 ded deosity terz trwał bardzo dlugo nie umial sobie dac rady i pomoc zawolal... Kozaki w gropie.
SOLAR solo jestes pryszczem na d... Deosity BuHaHa

poreda 30-03-2008 22:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez cwaniak89 (Post 1979774)
@Solar jestes zakłamaną q...rwa niby wszyscy do okoła Ci mowili ze Ja sharuje pisałeś mi niby kto, kogo sie pytałem wypierał sie twoich słów. Powiedziałeś mi ze to Ho'lu ci powiedzial ze ja niby sharuje z Faim Tana też sie wyparł. Czyżby wszyscy do okoła kłamali tylko ty 1 na świecie mowił byś prawde? NIE SĄDZE!!! tak ze teraz się zacznie ZABAWA :D
mam zamiar zdobyć co najmniej 2 fragi na 2-ch pewnych osobach :)
Pamiętaj kłamstwo ma krótkie nogi. Twoje kłamstwa wyszły na jaw.
A co do mojego sharowania nie kryje sie z tym i nie krylem ze tak mówiłem. Nauczyłem się że kłamstwo nie popłaca. Ty też sie tego nauczysz ( CHYBA ).

P.S. WIEDRO HERE :D

pisałem do deosity to fakt ale ani razu nie uzyłem slowa zeby cie shuncil.
Pisał bym do czyjegos frenda zeby go shuncil? jest to normalne?
A ty kozak by z ekipa po mnie przyleciales... 2 ded deosity terz trwał bardzo dlugo nie umial sobie dac rady i pomoc zawolal... Kozaki w gropie.
SOLAR solo jestes pryszczem na d... Deosity BuHaHa

Ty ale załważ że pizda już tak nie kozaczy jak FTP połączyło się z SA, ma chyba świadomość że Barinasy zostaną wyjebane tak samo jak i on, i my się o to postaramy ^^

Kacperka 30-03-2008 23:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez poreda (Post 1979931)
Ty ale załważ że pizda już tak nie kozaczy jak FTP połączyło się z SA, ma chyba świadomość że Barinasy zostaną wyjebane tak samo jak i on, i my się o to postaramy ^^

tak tak, ty sie o to najbardziej postarasz.. stojac w dp..

@Wiedro
To wszystko co napisales o klamstwie tyczy sie tez do gortiego ^^ Nie warto klamac tak bardzo bo to wszystko i tak pozniej wychodzi na jaw...

<OMO> 31-03-2008 00:47

@All
A ja wam powie że na candii mi się zajebiście gra :cup:
Od czasu do czasu lookne co sie dzieje na silv ale to już mi koło dupy Fruwa
Bye;(

oVvN3eR 31-03-2008 07:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kacperka (Post 1980009)
tak tak, ty sie o to najbardziej postarasz.. stojac w dp..

@Wiedro
To wszystko co napisales o klamstwie tyczy sie tez do gortiego ^^ Nie warto klamac tak bardzo bo to wszystko i tak pozniej wychodzi na jaw...

ty za to najwiecej robiles w war
buahahah
zwlaszcza na shanerze pedale

ty do konca zycia w pz z nettona bedziesz ;dddddddddddddddd

Aha i słyszałem że myślałeś z nettoną że zepsuliście mi życie sciemami na forum i tym jak nettona wylizal dupe DDF'owi.
Hmm??
40 % do 90 :>

A na 105 już mam ustawione anni , więc życzcie mi powodzenia frajery jebane :P ( słowa kierowane do nettony i kacp )

@Seba
Napisz do mnie na GG , masz na privie :P

Kacperka 31-03-2008 08:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez oVvN3eR (Post 1980103)
ty za to najwiecej robiles w war
buahahah
zwlaszcza na shanerze pedale

Aha i słyszałem że myślałeś z nettoną że zepsuliście mi życie sciemami na forum i tym jak nettona wylizal dupe DDF'owi.
Hmm??
40 % do 90 :>

W war nawet nie bylem idioto. Na shanerze moze z miesiac gralem.
I ciekawe gdzie ty znowu slyszales ze my ci niby zycie zepsulismy jakimis sciemami, chyba w twojej bujnej wyobrazni to znalazles i napisales. Z reszta wszystkie moje posty co do ciebie byly prawdziwe w przeciwienstwie do tego co ty pisales do mnie..
I DDF-a Nettona zna juz od kiedy grala nim polka i dobrze o tym wiesz... Wiec nie wiem co bym nazwal lizaniem dupy. Starą znajomosc czy lizanie dupy brazolą poprzez wydawanie na nich rl kasy... Zal mi ciebie... Takim jak ty to tylko w rl mozna cos zrobic bo w wirtual ze wszystkiego klamstwami da sie wyplatac..

poreda 31-03-2008 09:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kacperka (Post 1980125)
W war nawet nie bylem idioto. Na shanerze moze z miesiac gralem.
I ciekawe gdzie ty znowu slyszales ze my ci niby zycie zepsulismy jakimis sciemami, chyba w twojej bujnej wyobrazni to znalazles i napisales. Z reszta wszystkie moje posty co do ciebie byly prawdziwe w przeciwienstwie do tego co ty pisales do mnie..
I DDF-a Nettona zna juz od kiedy grala nim polka i dobrze o tym wiesz... Wiec nie wiem co bym nazwal lizaniem dupy. Starą znajomosc czy lizanie dupy brazolą poprzez wydawanie na nich rl kasy... Zal mi ciebie... Takim jak ty to tylko w rl mozna cos zrobic bo w wirtual ze wszystkiego klamstwami da sie wyplatac..

Skończ z tymi kłamstwami, i tak dla każdego jesteś zerem i noobem, kozak na forum a w Tibii lama. Baj :<

Kacperka 31-03-2008 13:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez poreda (Post 1980152)
Skończ z tymi kłamstwami, i tak dla każdego jesteś zerem i noobem, kozak na forum a w Tibii lama. Baj :<

Haha naiwny w chuj jestes czlowieku jak mowisz ze ja klamie :)
I ciekawe jaki ty kozaczek w tibii jestes haha.. 56 lvl i mysli ze boss..:baby:
W ogole to wyglada jakby gorti pisal z 2 kont na zmiane.. nie wiem albo to gorti serio pisze z konta poredy albo oni sa juz prawie jak geje :o

DarkKZ 31-03-2008 14:32

Solar ma zamiar dolaczyc do FTP:evul::evul:
Napisal mi, ze pare osob z FTP go "kocha"...

Dawergo 31-03-2008 14:43

Nooo solar widzę że jesteś zmienny jak chorągiewka albo chcesz poprostu nie mieć hunta albo być szpiclem

HellFrycek 31-03-2008 14:47

no zapewne dolaczy ;p

Banished: until Apr 07 2008, 11:52:08 CEST because of pretending to have official position

w tym tygodniu raczej nie .

Michael Rzotkiewka 31-03-2008 14:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez HellFrycek (Post 1980291)
no zapewne dolaczy ;p

Banished: until Apr 07 2008, 11:52:08 CEST because of pretending to have official position

w tym tygodniu raczej nie .

E? a za co ten ban? Chodzi o to ze sie podszywal pod kogos? np ze sobie napisal na tibia.com w miejscie "Location" - "Tutor" ?

Mendolina 31-03-2008 15:08

Banished: until Apr 07 2008, 11:52:08 CEST because of pretending to haveofficial position

I kto tu jest noobem?:X

Kacperka 31-03-2008 15:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mendolina (Post 1980322)
Banished: until Apr 07 2008, 11:52:08 CEST because of pretending to haveofficial position

I kto tu jest noobem?:X

Za co ten ban tak w ogole jest o.O nie kminie tego "because of pretendig to haveofficial position" o.O

I w ogole fakt ze ma bana to juz znaczy ze noob?:P

poreda 31-03-2008 16:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kacperka (Post 1980404)
Za co ten ban tak w ogole jest o.O nie kminie tego "because of pretendig to haveofficial position" o.O

I w ogole fakt ze ma bana to juz znaczy ze noob?:P

Tak to znaczy, bo w miejscu gdzie powinien wpisać lokalizację wpisał TUTOR. Żal debila ;D

oVvN3eR 31-03-2008 16:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kacperka (Post 1980125)
Zal mi ciebie... Takim jak ty to tylko w rl mozna cos zrobic bo w wirtual ze wszystkiego klamstwami da sie wyplatac..

Zapraszam do Warszawy :>

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:54.