![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
<czeka na wymysły chorego człowieka> |
Wizz aka King of Disco xd
|
Autko , jak zdam prawko.
Za tydzien ide sie zapisac ,wiec? I nie obiecalem mu ze przyjade =] To on sie prosil " ejj wizz co ty na wakacje ja ty skrzat " uhaha Albi - juz nie frends z vixipem i xoo? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Character Information
Name: Emok Junior The Brood Sex: male Profession: Elder Druid Level: 42 World: Titania Residence: Venore Last login: Jun 15 2008, 00:24:14 CEST Comment: We all once in a while wonder where our lives taking us and where we're going. I've reached a certain point Realized I don't know what the hell I am doing! Am I born to walk alone. Through the fire and the storm pushing myself to the limit. Was it meant to be this way spending my days, all on my own... Account Status: Premium Account jesli to twoj jedyny char to gz pg jakie od*******asz emok aka kobajashi xDDDDDDDDDDDDDD skonczcie pierdolic kurwy z warszawy i przyjedzie wezcie tego popierdolonego niedojeba emoka i wbijac skunksy krzywe nosy |
Cytuj:
|
Ok , piszę szybko , ale widzę , że jesteś analfabetą.
Emok wbij z tymi niedojebami do nas;] |
Cytuj:
|
No dobry jesteś , szkoda że nie wbijesz;/
|
Cytuj:
|
I stoisz po ich stronie GRATZ
mam cię w vip =P enjoy pz |
Cytuj:
http://www.pskonejott.com/otc_displa...nior+the+brood Ale debil. |
Ok zbijam trzymaj sie tempok czy emok chuj wie jak ci tam :D
|
Cytuj:
|
O kurwa debil, cyferek też nie rozróżniasz?? Nie zauważyłeś że Emok sie nie loguje? :OOO
|
Cytuj:
Emok daj mu spokoj on poprostu oddaje organy zeby miec na pacca byla nerka, pluco to i kawalek mozgu oddal. |
@SeQ
Chyba DUŻY kawałek. |
'mam cie w vip' xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
i ten wasz lamany angielski i wrzucanie tamtych slowek tutaj typu: enjoy itd hahahahha o jebane bochnia styl3 _/ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:46. |