![]() |
Cytuj:
|
Strike mos to przykład najwiekszego nooba jekiego kiedykolwiek widziałem... chyba kazdy sie ze mną zgodzi.
Stary gdybys wiedział co to znaczy honor bys tu nawet nieodwazył sie napisac |
Precz Z KomunĄ!!!!!!
Kur... Gimli a Ty kto ? Żeś se jeb*** avatar z eq i myslisz ,że co? Napinać tylko ja sie moge! _______/ |
Cytuj:
|
http://www.******.pl/audio/xIjc6S9Rqz/dj_turbo_-_gowno
CHLOPAKI JA LEZE NA ZIEMI AHAHAHHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH AHAHAHAH ******>WRZUTA XDDDDDDDD |
Hahaha xD K..wa co za nuta ... xD
A nie ma jak to w letniej porze, mozna wysrac sie na dworze, cieply wietrzyk w dupe dmucha, a nad gownem krąży mucha XD |
Zielona Mucha Nad Brązowym Gównem ! Gównooooooooooooooo
|
Fael Darkeyes śpi!
Nov 06 2008, 00:58:35 CET Killed at Level 98 by Narutov and by Kijanczka |
Cytuj:
|
Nawet pogratulowac nie mozna??
|
ja pierdziele :( przychodze do szkoły, patrze a tu csa nie ma :( no i po co ja tu przychodze?:( w sumie jeszcze nadzieja w gta3... ale podobno też nie ma ;(:baby: JA KCE DO DOMÓ! ;(;(;(
|
Cytuj:
|
i jak tam plebany? Xddd
|
Nie, rozumiem ludzi którzy myślą ze z Kopenagas nie da się wygrać.
Na Aurerze, mieliśmy z nimi 3 letnią wojnę i w końcu wygraliśmy. Adde, rzeczywiście ma niezwykłe PVP, może stracić 7 postaci, ale też jest człowiekiem. I jest to do wygrania ;))) Na Aurerze daliśmy rade, więc na Morganie życze wam tego samego ; d Najważniejsze nie łamać się ; p GOOD LUCK ! |
jakbys mi oddal ok.10kk ktore zajebales podczas mojego hacka to nie ma sprawy :)
|
że ja?<znaczki>
|
Cytuj:
|
Napinacz takie eq miałem 4 lata temu co wtedy kosztowało wiecej niz Twoja chata a Ty nie wiedziałeś co to tibia
|
@up
oo ;d Rar ;d |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:23. |