![]() |
Solo-giant spider
Team Dragon lord ;] |
Best solo~Drag~
best team~gs lub banshee~(w teamie byli ja pall 34 i drut 29) |
solo: elf arcanist
team: giant spider(na 11lvl,srednbia expa dla mnie wynosila 250 xD) |
32 lvl 83/49 :cup: (nie ta postać co w opise)
Dragon Lord BOLT/HMM ~10 uh niepamientam może mniej Lecz uwarzam że większym osi±gnieńciem było zabicie 2 gs'ów na raz BOLT/HMM i kilka uh @OFFTOPICK Kilka ,,CZŁOWIEKÓW" to my¶li że jak napisze że z solowało to czy tamto to każdy im uwierzy.....:p |
solo:
warlock demon behemot Lecz najwiekszym chyba osiagnieciem to solo demon na 79 awansujac na 80 lvl w zwarciu,poszlo mi okolo 7 bp uh 4 bp explos 4 bp mf |
:o
No to ja teraz pokonałem mojim knightem 9lvl skille:44/42 (club) B) .
Dwarfa solidera :p |
zabilem trola na 1 lvl
|
Solo Knightem na 62 lvlu
-Dragon Lord -Giant Spider -Ancienct Scarab W teamie Knightem: -Demon -Behemoth -Warlock Edit: A osiągnięcie : 4 Banshee na klate :D |
My bests Solo:
-Dragon(:P) -Giant Spider -Banshee |
ja ubilem ds na 8 lvl:]
boshe ale wy ludzie macie problemy na fibuli se biegalem z wand of vortex...
ostatnio ubilem knightem 26 draga z guardian helbard... tez dalo rade ale kilka uh poszlo sie kochac:PP |
W comentach pisze http://www.tibia.com/community/?subt...erer fire glut
|
Slimek
Ja ubiłem na 9lvl Cyklopa stylem paladyna bo inaczej bym padł;) na 11 sklepałem slima tym samym sposobem przy okazji wlazłem w trucizne przypadkiem:] .ps-tera mam 12 lvl i wand of vortex zabiłem cave rata hehe:cup:
|
Pally rox
Dzi¶ na Selenie na 9 lvlu Cyclop palkiem :) A potem jeszcze 2. Skile 40 dist, z łuku biłem B) A jka laga miałem na tym trzecim to do 5 HP mnie zjechał xD
|
sorc 11 lvl.
Best solo :17 palladyn Best team : 18 sorc ;) |
Dragon Lorda z exori na 40 LvL 8o
|
No to Sie Chwalimy
1. lvl 9 knight skille 31/29 >Hunter<(zlazilem po schodach walilem i zchodzilem)i tak do skutku az dednol
2. lvl 14 Dragon (ale z kumplami :( ) 3. lvl 20 Gigant Spider ( Z kumplami) 4. lvl 17 Skille 41/40 3 beho na raz (Troche Uhow poszlo ) __________________________________________________ ____________ Best Solo : 3 beho Best Team : Dragon __--__--__--__--__--__--__--__--__--__--__--__--__--__--__--__-- Jakies pytanka to napriva WSZYSTKO MOGE UDOWODNIC !!!:cup: |
57 elder druid -> demon
|
50 royal 80/60 6 sd --> DL Loot
|
8lvl amazon 19lvl ostatnimi siłami(ledwo przeżyłłem)starcie z terror bird
|
48ms solo demon stracilem prawie 5bp SD 6bp mf ale jakos dalem rade loot slaby bo tylko 108 gp :cup:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:34. |