![]() |
Ice'Crow hacked?Cos w tej wojnie sporo osob mialo hacka juz.Mariel Morgos,Xandael,Bayter,Lord Sensej,Lyoth,Pogromca Urbexow (rooked),podobno Hammpion,Ice'Crow etc. zapewne sporo pominąłem
|
na*******am na bocie od rooka O.o w kolejnosci ( tbi>tibiaauto>ng>elf)
jestem fajny? sell best scripts on azura o.O |
@^
Raczej zalosny. Yours Waszka |
Cytuj:
Takimi postami pokazujesz tylko na ile Cie stac. I nie wiem, co chcesz Nam tutaj udowodnic, Nobla za to nie dostaniesz ;(. |
Aglerer, albo starasz się być drugim Lyothem, albo jesteś po prostu kretynem.
|
A Ty, co boisz sie podpisac nickiem z gry? ; ) Pochwal sie nam, smialo, jaki Ty to jestes ogaryna, bo skoro mnie wyzywasz to pewnie czujesz sie lepszy.
|
Nie chodzi mi o żadne "oragnianie" tylko s sposób wypowiedzi.
|
Aglerer, al jestes kretyn
--- Zutersky dodał 2 minut i 2 sekund później --- Ja Jestem Ogaryna Boicie Sie Yelllowa Zrobic Na Mnie A Coooooo |
Wlasnie widac, ze Wy tez sie boicie robic yellowy, np. na Drago, ktory biegal po calym Yalahar na skullu, przebijajac sie przez tlumy Waszych ludzi. :)
/Dobranoc. |
ale ty jestes popierdolony aglerer
|
jezeli jestes taki pan kozak zrob ty skulla zobaczymy w ile sekund spadniesz ok ?!!!!!;]]]]]
|
Blokers zaspał. :/
http://img121.imageshack.us/img121/1981/turkbojs.gif |
Cytuj:
Jak taki zuther kozak jestes to czemu ostatnio loga dales na lb cultach? Albo badz taki kozak jak Abu aka hitler i zrob skula, zobaczymy jak szybko zlecisz. |
Cytuj:
ale sry nie bede juz pisal bo jestem zal i moj poziom inteligencji nie dorownuje Wantedowemu |
@Urbann
Wiesz, w przeciwienstwie do Ciebie nie boje sie podpisac nickiem z gry. A podszywajac sie pod kogos, pokazujesz tylko jak nisko upadles ;]. @Zuter Ale Ty jestes "spoko". Nie wiem, co chcesz udowadniac tymi Twoimi postami. Jaki to macie silny sklad, czy co? To chyba nie problem zdjac 130 rp z niecalym 1500 hp, ta? Wiec, nie rozumiem, co chcesz powiedziec czy pokazac przez te posty. @Kiks Piszemy? To chyba oni pisza. :) Nie widze najmniejszego sensu wypowiadania sie na tym forum, napisania czegokolwiek, bo zaraz chlopaki uruchomia swoje "secret" post chary i beda mi cisnac, jaki to ja nie jestem (; . Pozatym widze, ze taki Krepa czy Zuter czuwaja na posterunku :] , a napisalibyscie chociaz raz cos normalnego to zrozumialbym, a nie, co post to tylko potraficie cisnac innym, no ale tak dalej niech cala Azura sie dowie, jacy to Wy jestescie dobrzy. [; |
ty naprawde [; jestes pojebany ;]
|
To wy*******aj cieciu
|
kiks czemu padles solo od puffy ? : ddd
|
Wasze naśmiewanie się z Turków jest żałosne..
No i co wam do tego jakiego są pochodzenia? Ich wina że ich rodzice urodzili sie w Turcji? Żal, naśmiewając się tak prezentujecie swój prawdziwy poziom a innym spamujecie jacy to są debile etc. Gratz for you..:cup::cup: |
@up
Tu nie chodzi o pochodzenie, czy wiare. Ja przed wojna nic nie mialem do turkow, w sumie nawet byla sytuacja, ze mieli walczyc po naszej stronie. Jednak z czasem zmienilem opinie na ich temat, a to raczej z powodu na zachowanie wiekszosci z nich, anizeli wyznania czyt. "allah akbar" etc. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:46. |