![]() |
Cytuj:
2. Niektórzy posiadają czerwony pasek bez nauki. Część wie jak się uczyć szybko. Reszta wkuwa i najwidoczniej im to odpowiada. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Analiza matematyczna jest jedynie narzędziem - czymś na wzór języka dla matematyków. Nie sądzę aby wiele wynikało z jej samej, ale przy jej pomocy opisuje się skomplikowane zagadnienia. Nie oczekuję jednak po kimś, kto nie miał styczności z matematyką akademicką zrozumienia tego "do czego przydaje się to coś, czego NIGDY nie użyję w zawodzie" - sam pewnie kilka lat temu też bym nie rozumiał. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Przyklady juz w tym temacie podawalem, nowych nie chce mi sie wymyslac. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
AHAHHAHAAH , nie wiedziałem gdzie to wsadzić to daje tu ;D ale się uśmiałem
http://demotywatory.pl/324443/Tibia.pl |
Cytuj:
|
Cytuj:
A to mnie naprawdę śmieszy ;D i jestem dumny ze jestem na demotach ;D hahahah |
Cytuj:
Aaa żeby nie było offtopa. Ang podstawa próbna na 100% :cup: Ciekawe jak rozszerzenie... |
odnośnie tych demotywatorow , zobaczylem fajny pomysl ;D i planuje to zrobic u nas , z kolega bedziemy drukowac ogloszenia z numerami gg , ze szukamy kogos na hunta ;D i porozwieszamy w szkolach/urzedach ;D hahaha beda jaja.
jak o tym humorze to odrazu powiem jakie jaja dzisiaj. Siedzi mama oglada tv i mowi do mnie nagle " a ty wbiles dzisiaj level Albert? " normalnie padlem ze smiechu ;D |
Czasem mi wstyd, że ja tu w ogóle zaglądam.
|
Cytuj:
Cytuj:
|
So far sprawdzone u mnie z opejronu:
70% polski podstawa (could be better :/) 96% matma podstawa (pieprzone rozwiąż graficznie, gdzie oczywiście musiałem skreślić poprawne rozw. w prost. ukł. współrzędnych) 98% ang podstawa ('nigga stole my bike' o/) 51% fiz rozszerzenie (więcej niż się spodziewałem o.O) Wychowawczyni jeszcze nie oddała matmy rozszerzonej, a z przedmiotów maturalnych u mnie w szkole nie było ang rozszerzonego ;| sux, wypadałoby się sprawdzić choć pewnie poziom to coś między fce a cae :p |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:46. |