![]() |
DS mnie zabil i wylecial mi bright sword;(
|
a mi podczas deda na demonach wypadlmoj g armor oraz bp of uh,oraz 37k:(
|
Fire axe, Tower shield i bp a w nim ok 300gp+loot z beho ok 8 morning starow i beho shield. Odzyskalem bo pomogl mi jakis brazylijczyk.
|
wczoraj wypadly mi bohy na gsie i life ring, kiedys jeszcze bright sword ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(
re: ale to na knighcie 30lvl a nie na palku ;p |
mi wypadly raz knigth legsy na dawanym charze tera bana dostal i usuneli konot ;( ;( ;(
a kiedys tam jeszzce vamp shield ale wtedy odzyskalem bo net sie zamulil i slimy mnie zajebaly ba 29 lvl;/ |
kiedys na 60~ lvlu po dedzie niemialem kasy na aol i wypadl mi g arm + rh ale kolega byl wtedy przy mnie i oddal loota :D
taka sytuacja powtorzyla sie tez kiedys ze niemialemkasy na aol po dedzie i mi net padl na scara to tez bylo na 60~~ lev i mi spadl wtedy g arm + boh |
Jak Peh to Peh
To nic mi 2razy pod zrad wypaldy 3 rzeczy , za 1 razem trapa 3 ososyb zroibly 3x sd i ded bylem wypadl mi blue robe , vampire shield i bohy za 2 razem , blue robe , bohy i wand of inferno , peh prawda? hehe:)
|
Mój Dead
Jak padlem na beho to wypadlo mi bp a wnim okolo 30k,blue robe i warrior helmet wkurzylem sie i przestalem grac na securze bo przez nooba padlem ;/
|
a mnie zawsze ginie two handed sword i rope:(
|
Mi najcenniejszego wypadło:
- steel helmet - dwarven shield dlatego ze uważam na czym expie i zawsze mam Uh`y albo Ih`y :cup: |
Chyba najcenniejsze co mi wypadło to jednocześnie cały plate set. Aha... I jeszcze na rooku chain armor (no co? na Rooku rarytas):p
|
a moj najbardziej "drogocenny" zgon (kicki rllz) stracilem bp, a w nim okolo 3bp uszkow, kasa (okolo 2k) i quamire rod ktory wylootowalem pare sec. wczesniej >.< kicki rllz >.<
|
Cześć mi najcenniejszego wypadły krokodyl buty jak zabiły mnie szlamy
|
Najbardziej wartosciową rzeczą która mi wypadla to bylo Knight armor, Warrior helmet i bp z zawartością ok 2k. Ale zdołałem te itemki odzyskać:p
|
Gs, Noble amr, bohy, ss's.
|
:p
mi najcenniejszego wypadł bp z liną łopatą i 2 ihami :P
|
Jak jeszcze grałem na Ocerze to wypadł Knight Armor i Bp a w nim ponad 10k :(:(:(
|
Mi najcenniejszą rzeczmi był hyba Plecak Giant sword i DSM a w placaku z 4 bp uhuw i loot(około 3k vamp shield ice rapier):(
<<Ale to Dawno bo jeszcze moim knightem>> |
:d
A ja gram na NON - PVP :D
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:37. |