![]() |
No gratki dla Kotiego i Alucarda bo ladne daja ss zreszt± jak inni dla nich tez gz a mam pytanie czy masoma ma już new ownera i który to już jak kto¶ wie?
|
|
@Up
Grats Tiases widze ze moje MPA sie dobrze sprawuje i jeszce go nei popsules :D dzieks wszystkim a tak nawiasem mowiac to podczas wbijania 145 levelu na ssie widac dsma w bpku to juz 22gi moj zlootowany na selenie :D No za 2 tygodnie powinno byc juz 150 :D BAJ BAJ ide na uczelnie zdawac egzamin .. Szkoda ze tibia nie przeklada sie troche na wyniki w szkole ^^ |
22ga? aha, spoko nie ;d
gz;P :baby: P.S Powodzenia na uczelni:PP |
Nonono Gz Koti:D
~~Thor pozdrawia:) Je¶li bedziesz mieć czas odwiedz new server:D SeeYou on New Hail Thor's Familly:D |
Cytuj:
|
@Koti
Mam nadzieje ze ty nie wpadniesz na Podobny pomysl
i nie powiesz Tiasowi zeby dal Ci domek za uzywanie mpa :P |
nje nje kotiiiiiiii
Mi¶ka wzial Garm (wiem bo robilem anni z nim przeciez) A sullas bral Demon armor dla Qu który dal mu wczesniej SCA ;P |
;P
IomAr jak zwykle wie wiecej xddd Ale tak wlasnie myslalem ze Garm bral jego sca bo Alphon co¶ tam gadal ;p F AXE DONE XD http://img168.imageshack.us/img168/3461/uo0021vp4.jpg :@ |
Maron ty zydzie, nawet na mnie nie poczekasz!:(
Z drugiej strony... gz!:* |
|
Cytuj:
IOMER PAUKO JAK BYLO NA ZIELONEJ SZKULI?!!??!?!?! |
Gratez all ;P
|
ehh... selena
Selena - ¦wiat na którym grałem przez kilka miechów było zajefajnie lecz sie skończyło ;( szkoda . szkoda znajomych ( Tanczacy z blantami,Koti,) itd. Selena Rox ;] heh ale celesta jest lepsza :D Pozdro all i Gz Advanców
|
@UP@
Chcesz moze zrobic WT? Bo mam cos na Celescie. Ty mi dasz na Selenie a ja Ci dam Celescie. Jak chesz to post here albo napisz mi na PW. |
hehe
Tez gralem na selenie ale eq oddalem koledze :P ale chyba nie dlugo back
ladne zdjecia.... |
Welcome back Schnap:p
a tera lece zapier!@#$% na trening;) (z Darco i Nasilem;S) |
Rasse kiedy wracasz na selene?xd
Btw. 16:23 You advanced in distance fighting. [85] ;> |
Gz pałko ;*
Nie ma kto¶ pożyczyć 50k? Jak wbije 60 lvl to dam itemy z Banshee questa xD |
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:14. |