![]() |
Instaluję Mapla, i szykuję się do gry :D. Jakieś rady dla początkującego? Gdzie expić itp? Kur**, jakie mam dać ID???
Btw. zrobi mi ktoś konto? |
Cytuj:
|
Eeee, mam pytanie:
Mam już ten 8 level, popłynąłem na tą wyspę, gdzie załatwić prof.?! |
Googluj :P
Musisz pójść do Olafa i pogadać z nim. Potem powie do kogo masz się zgłosić. @Down: Przy prawej części Lith Harbor. |
A gdzie ten Olaf?
|
jak juz przyleciales i jestes prz latajacym statku to idz na parter i bedziesz przy takim statku plywajacym a tam bedzie wisal rekin i osmiornica. idziesz ciagle w prawo i bedzie taki olaf w hełmem z rogami, i wogole taki paker.
|
Już kapuję, już włączam Mapla ;].
EDIT@ Już 9 lvl, 38% expa wbitego, robię thiefa, ale to po dysce(dyska będzie do 18) :D. |
bardzo nie lubie tej gry dlatego ze to jest jak bajka i bardzo szybko sie nudzi do tego jest grafika 2d i expie sie guzikami ...
|
Cytuj:
|
Celoz, mam 2 pytania:
Kim grać: thiefem, czy warriorem? Którym łatwiej? Skąd wziąść cash do cash shopu, bo nie działa na mesos. |
Cytuj:
A pieniądze do cash shopu kupujesz za to, co wygrzebiesz z portfela ;) |
Hmmmm..grałem w Maple coś koło 3-5 miechów zrobiłem 53lvl sinem i jakoś już czuje się znudzony tą grą... a co do wypowiedzi przed mówcy to ja bym także popierał na start wara :) łatwa postać ;)
|
Mój przyszły I/L : )
http://foteka.pl/full/6c29b0d658bdd9...13d467f860.jpg |
Wruciuem :p
I szybko znowu znudzę się MSem, dopóki nie zajdę gildii/ludzi do buddy z którymi sobie pogadam xD Szukam przyjaciela przez neta (lol ale trzeba być debilem) gram na Broa Nick Virusmaxi ofc xd |
Widzę, żeście się rozgrali, aż mnie zaczyna znowu ciągnąć do Mapleta...
@Down: Pwnt. |
Święta...
http://i4.tinypic.com/81k6nax.jpg |
Kto gra na ems?
Chce ktoś się za kase na ems wymienić za konto na gms:) |
Oj kiepska propozycja. konta na Globalu są rozchwytywane, musiał bys zaoferować postać na 60 poziomie na eMS, by móc dostać chociaż puste konto na gMS. :P
|
HoHoHo jak tak to chetnie sprzedam swoje konto na gms z 43 spearmanem i 2 20~ lvl postaci chyba sin i mag a na koncie jest z 1.5 mln messo + 2x tyle w scrollach itd. Ktos chetny na wymiane na maga na ems na 60~ najlepiej f/p lub na speara ewentualnie dobze ulozonego sina. Tylko osoby ktore juz tutaj widzialem i moge im w miare zaufac(po opini na forum itd) a nie konta utwozone 18.12.2007.
|
ja mam 39 page wiec odpada xD
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:19. |