![]() |
Cytuj:
Wiec jezeli chcesz mowic o wojnie SS vs. Duskiness, to te statsy sa dalekie od prawdy. |
Cytuj:
signed: Fan (dumnie brzmiacego nicka) Zwierza :p Cytuj:
|
Huhuhu sytuacja staje sie grozna ;)
Wyglada na to ze Spoxster (czyt. ch*j wie ilu ownerow, mam to w dupie:P) nie daje za wygrana i usiluje to wygrac, co wiekszosc uwazala za niemozliwe staje sie mozliwe...REWOLUCJA!!:d |
Prawda jest taka, ze gdyby do ss dolaczylo z 10 ludzi to dusskines by sie rozpadlo. Narazie nikt ss nie traktuje powaznie, wszyscy se expia etc. a prawda jest taka ze duss juz dostaje na open battle (majac 6 razy wiecej czlonkow...) i dostaje z pzetow (bo spoxster z niego nigdy nie wychodzi).
|
to open battle to bylo nie porozumienie XD
podobaja mi sie ich akcje ;> SS ofc |
Cytuj:
No wiem co to cenzura lol, ale napisz mi w t a k i m s t y l u co to znaczy bo ocenzurowane jest fajnie :d a za chuj nie wiem co to moze znaczyc :d |
Cytuj:
Nie musicie mi wierzyc i zaraz mnie pewnie zbuluzgacie ale dla mnie to raczej nie jest zbieg okolicznosci ze tafiun w tym momencie porawia szkole... Dopoki wara nie bylo gral norlmalnie zreszta on nigdy nikogo nie zabil na duelu jak zabijał to z ekipa albo slynnym exevo gran mas vis (czyt Wielki Lu, Psterz The axemaster) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Pozdro |
A Ty sie nie boisz tak pisać o osobach ktorych nie znasz?? (zakładam że nie znasz Taifuna na tyle dobrze). Czasem lepiej sie pohamować i zmienic temat:P
|
Cytuj:
|
Od kiedy w liceum sie studiuje?
Albo nie tak, od kiedy liceum to studia? ;S |
Cytuj:
|
a to nie do Ciebie bylo ;p tylko do Rolas~ czy jak sie tam jego nick pisze
|
Cytuj:
|
huh..Wysililem sie zeby przeczytac 5 stron bzdur i wyzwisk :o
A wiec male sprostowanie: Nasz opent battle na ankh to totalna porazka ,przyznajemy sie do tego bez bicia.Nie ktorzy ludzie w Dusk~ nie wiedza co to jest TS,smutne lecz prawdziwe... Co do fragow to dzieki tam dla kogos za napisanie rzeczywstego wyniku walki miedzy SS va Dusk~ A co do Spoxsterkow to moge powiedziec ,ze to jest jeden wileki zal :O Spoxster sponsoruje runy Anabollowi i innym i ogólnie jak bysmy mieli doliczyc zdobyty exp nasz pod czas wojny to bylo by cos kolo 50 - 13 dla nas :) A wiec GL & HF dla SS... Kiedys sie WAm ammo skonczyc miski ^.^ @Nevol hehe ^^ n/c dla tego pana : P On jest poprostu mastah i nic wiecej :D Nigdy nie zapomne jak w 7 probowalsicie Azgarota zlozyc i Wam to nie wyszlo xD edit:sry za literówki ale nie mialem za duzo czasu na pisanie |
Kapucha przestan kazdemu wypominac ortografie, bo to jest zbedne i nikomu nie chce sie tego sluchac palo;;;;;]
btw. Spoxster to noob |
Cytuj:
ten temat juz minal pare stron temu i raczej all jest wyjaśnione wiec... A niech se nawet bedzie noobem no i co tego? ale moge sie zalożyć o mojego beho-helemta ze kurwa zrobil wiekszy lvl niz ty prawda ? btw i jesczce nie napisał nic o Furorrze xD No to zebym ja nie robil offtopa wyśle co co mi kolega dzis napsał na Gg 02:18 Rookguardian de'Ska: pavodi cie ujebal 02:18 Rookguardian de'Ska: czekaj 02:19 Rookguardian de'Ska: jak on to zrobil 02:19 Rookguardian de'Ska: ten no 02:19 Rookguardian de'Ska: ten nob 02:19 Spoxster: bo sunbale nie mialo dolaczac to wojny 02:19 Rookguardian de'Ska: ale kurwa jak 02:19 Rookguardian de'Ska: nie miales vity chociaz? 02:19 Spoxster: i poszdleme tam kgdzie tylko knigty mogli wejsc 02:19 Spoxster: bylo ich 10+ 02:19 Spoxster: a ja sam 02:07 Rooker Lord: sranie w banie 02:07 Moczykij: 02:07 Moczykij: jak kazdy na tibi a dalej 02:08 Rooker Lord: no bo nie ten 31 letni 02:08 Moczykij: jak kurna nie 02:08 Rooker Lord: to widac 02:08 Rooker Lord: ze nie 02:08 Rooker Lord: no wez nie pierdol 02:08 Rooker Lord: .. 02:08 Moczykij: daj kome zadzwonie de"Zka (10:52) 02:06 Rooker Lord: .. 02:06 Rooker Lord: sharujesz 02:06 Tufu Sing: exiva "Spoxster 02:06 Rooker Lord: moczykija 02:06 Ammy Fury: boa markinhowwww 02:06 Rooker Lord: sharujesz 02:07 Moczykij: no co ty 02:07 Ammy Fury: 02:07 Rooker Lord: 100% 02:07 Rooker Lord: 100% 02:07 Moczykij: nigdy 02:07 Rooker Lord: 100% 02:07 Moczykij: 1 owner 02:07 Cadriprys Selixo: hsuahusah 02:07 Rooker Lord: sranie w banie 02:07 Moczykij: 02:07 Moczykij: jak kazdy na tibi |
Cytuj:
To tylko gra i jeden PPL taki jak JA nie zrobi ALL pzdr : ) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:19. |