Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Wydarzenia z Polskiego Servera (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=50940)

Ownage 28-04-2006 23:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Śmigiel
Czas zakonczyc te bluzgo - farmazony :)

Wizard Blood:
Apr 28 2006, 14:58:01 CET Killed at Level 75 by Spoxster

Aktualny stan "wojny" to 26:7 dla Sixth Sense.

dla Sixth Sense przeciwko Sunblade, Sunblade SE i na koncu Duskiness - poniewaz wlasnie na nich najmniej fragow zrobili.

Wiec jezeli chcesz mowic o wojnie SS vs. Duskiness, to te statsy sa dalekie od prawdy.

Śmigiel 28-04-2006 23:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Podroznik
Jestem Retired do pazdziernika 8o chyba, to wiadomosc dla moich fanow.Powod--praca/wakacje...Mimo to badzcie silni i trwajcie w nadzieji ze wroce buehue :D .

Coz mi pozostalo?? jedynie lamentowac i plakac ze Ciebie nie bedzie wraz z nami w tych jakze ciezkich czasach dla furory...
signed: Fan (dumnie brzmiacego nicka) Zwierza :p

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ownage
dla Sixth Sense przeciwko Sunblade, Sunblade SE i na koncu Duskiness - poniewaz wlasnie na nich najmniej fragow zrobili.

Wiec jezeli chcesz mowic o wojnie SS vs. Duskiness, to te statsy sa dalekie od prawdy.

ok wiec jest 13:6 dla SS... Pasuje?? :P (Że tez mi sie to sprawdzac chcialo :))

Masywny_Titania 28-04-2006 23:45

Huhuhu sytuacja staje sie grozna ;)
Wyglada na to ze Spoxster (czyt. ch*j wie ilu ownerow, mam to w dupie:P)
nie daje za wygrana i usiluje to wygrac, co wiekszosc uwazala za niemozliwe staje sie mozliwe...REWOLUCJA!!:d

Kapucha 29-04-2006 00:15

Prawda jest taka, ze gdyby do ss dolaczylo z 10 ludzi to dusskines by sie rozpadlo. Narazie nikt ss nie traktuje powaznie, wszyscy se expia etc. a prawda jest taka ze duss juz dostaje na open battle (majac 6 razy wiecej czlonkow...) i dostaje z pzetow (bo spoxster z niego nigdy nie wychodzi).

Bjoern Shu 29-04-2006 00:32

to open battle to bylo nie porozumienie XD

podobaja mi sie ich akcje ;>
SS ofc

Zoczek 29-04-2006 01:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Masywny_Titania
@ upupupup & Sir pietruch
To sie nazywa cenzura,a z toba pietruch juz skonczylem dyskusje wczoraj wiec sie nie udzielaj bo to ty z siebie robisz idiote a potem mnie komentuja jak ci odpowiadam prostaku.

A tak wracajac do tematu ktos wie moze co dokladnie sie stalo w Sunblade?

No wiem co to cenzura lol, ale napisz mi w t a k i m s t y l u co to znaczy bo ocenzurowane jest fajnie :d a za chuj nie wiem co to moze znaczyc :d

Rolas el'Baq 29-04-2006 14:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zoczek
No wiem co to cenzura lol, ale napisz mi w t a k i m s t y l u co to znaczy bo ocenzurowane jest fajnie :d a za cmęski narząd płciowy nie wiem co to moze znaczyc :d

za to ja nie wiem o co Tobie chodzilo w tym poście..
Nie musicie mi wierzyc i zaraz mnie pewnie zbuluzgacie ale dla mnie to raczej nie jest zbieg okolicznosci ze tafiun w tym momencie porawia szkole...
Dopoki wara nie bylo gral norlmalnie zreszta on nigdy nikogo nie zabil na duelu jak zabijał to z ekipa albo slynnym exevo gran mas vis (czyt Wielki Lu, Psterz The axemaster)

Aciek 29-04-2006 14:59

Cytuj:

No wiem co to cenzura lol, ale napisz mi w t a k i m s t y l u co to znaczy bo ocenzurowane jest fajnie :d a za cmęski narząd płciowy nie wiem co to moze znaczyc :d

Pobawmy sie w krzyzowke: Męski narząd płciowy na C :P

Kapucha 29-04-2006 18:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rolas el'Baq
za to ja nie wiem o co Tobie chodzilo w tym poście..
Nie musicie mi wierzyc i zaraz mnie pewnie zbuluzgacie ale dla mnie to raczej nie jest zbieg okolicznosci ze tafiun w tym momencie porawia szkole...
Dopoki wara nie bylo gral norlmalnie zreszta on nigdy nikogo nie zabil na duelu jak zabijał to z ekipa albo slynnym exevo gran mas vis (czyt Wielki Lu, Psterz The axemaster)

tzn. jeden taifun pojechal sobie za granice, a drugi naprawde poszedl poprawiac poniewaz jest na studiach i sesje sie zblizają ;>

Rolas el'Baq 29-04-2006 20:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kapucha
tzn. jeden taifun pojechal sobie za granice, a drugi naprawde poszedl poprawiac poniewaz jest na studiach i sesje sie zblizają ;>

Jesli caly rok wogole sie nie uczyl tylko expil i poprawi all to bedzie woekszy sukces niz jego 205 lvl.
Pozdro

Zoczek 29-04-2006 21:29

A Ty sie nie boisz tak pisać o osobach ktorych nie znasz?? (zakładam że nie znasz Taifuna na tyle dobrze). Czasem lepiej sie pohamować i zmienic temat:P

szelbisz 29-04-2006 21:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rolas el'Baq
Jesli caly rok wogole sie nie uczyl tylko expil i poprawi all to bedzie woekszy sukces niz jego 205 lvl.
Pozdro

Widać, że nigdy nie studiowałeś :)

Zoczek 29-04-2006 21:45

Od kiedy w liceum sie studiuje?

Albo nie tak, od kiedy liceum to studia? ;S

Kapucha 29-04-2006 23:38

Cytuj:

A Ty sie nie boisz tak pisać o osobach ktorych nie znasz?? (zakładam że nie znasz Taifuna na tyle dobrze). Czasem lepiej sie pohamować i zmienic temat:P

oprocz tego, ze bylem w duss i mam na parafi, 4 ziomkow z duss (4 postacie ziomkow troche wiecej ;D), to wlasciwie nie znam go na tyle dobrze zeby napisac ilu ma ownerow i co ktory z nich robi ;p.

Zoczek 30-04-2006 00:31

a to nie do Ciebie bylo ;p tylko do Rolas~ czy jak sie tam jego nick pisze

Nevol 30-04-2006 10:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Masywny_Titania
huehuehue:D :D
Pamietam sytuacje jak Nevol probowal zabic jakiegos noobka w ab a ten tylko exani hur up rzucil a nevolek nie wiedzial jak wejsc na gore;(

A czy kazdego kogo bije musze odrazu zabic?

Fallathanu 30-04-2006 12:19

huh..Wysililem sie zeby przeczytac 5 stron bzdur i wyzwisk :o

A wiec male sprostowanie:

Nasz opent battle na ankh to totalna porazka ,przyznajemy sie do tego bez bicia.Nie ktorzy ludzie w Dusk~ nie wiedza co to jest TS,smutne lecz prawdziwe...
Co do fragow to dzieki tam dla kogos za napisanie rzeczywstego wyniku walki miedzy SS va Dusk~

A co do Spoxsterkow to moge powiedziec ,ze to jest jeden wileki zal :O
Spoxster sponsoruje runy Anabollowi i innym i ogólnie jak bysmy mieli doliczyc zdobyty exp nasz pod czas wojny to bylo by cos kolo 50 - 13 dla nas :)
A wiec GL & HF dla SS... Kiedys sie WAm ammo skonczyc miski ^.^

@Nevol
hehe ^^ n/c dla tego pana : P On jest poprostu mastah i nic wiecej :D Nigdy nie zapomne jak w 7 probowalsicie Azgarota zlozyc i Wam to nie wyszlo xD

edit:sry za literówki ale nie mialem za duzo czasu na pisanie

Boozy'woozy 30-04-2006 12:52

Kapucha przestan kazdemu wypominac ortografie, bo to jest zbedne i nikomu nie chce sie tego sluchac palo;;;;;]

btw. Spoxster to noob

Rolas el'Baq 30-04-2006 14:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Boozy'woozy
Kapucha przestan kazdemu wypominac ortografie, bo to jest zbedne i nikomu nie chce sie tego sluchac palo;;;;;]

btw. Spoxster to noob

ALE ~D O J E B A L E S S U C H A R A~
ten temat juz minal pare stron temu i raczej all jest wyjaśnione wiec...
A niech se nawet bedzie noobem no i co tego? ale moge sie zalożyć o mojego beho-helemta ze kurwa zrobil wiekszy lvl niz ty prawda ?
btw i jesczce nie napisał nic o Furorrze xD

No to zebym ja nie robil offtopa wyśle co co mi kolega dzis napsał na Gg

02:18 Rookguardian de'Ska: pavodi cie ujebal
02:18 Rookguardian de'Ska: czekaj
02:19 Rookguardian de'Ska: jak on to zrobil
02:19 Rookguardian de'Ska: ten no
02:19 Rookguardian de'Ska: ten nob
02:19 Spoxster: bo sunbale nie mialo dolaczac to wojny
02:19 Rookguardian de'Ska: ale kurwa jak
02:19 Rookguardian de'Ska: nie miales vity chociaz?
02:19 Spoxster: i poszdleme tam kgdzie tylko knigty mogli wejsc
02:19 Spoxster: bylo ich 10+
02:19 Spoxster: a ja sam

02:07 Rooker Lord: sranie w banie
02:07 Moczykij:
02:07 Moczykij: jak kazdy na tibi
a dalej
02:08 Rooker Lord: no bo nie ten 31 letni
02:08 Moczykij: jak kurna nie
02:08 Rooker Lord: to widac
02:08 Rooker Lord: ze nie
02:08 Rooker Lord: no wez nie pierdol
02:08 Rooker Lord: ..
02:08 Moczykij: daj kome zadzwonie
de"Zka (10:52)
02:06 Rooker Lord: ..
02:06 Rooker Lord: sharujesz
02:06 Tufu Sing: exiva "Spoxster
02:06 Rooker Lord: moczykija
02:06 Ammy Fury: boa markinhowwww
02:06 Rooker Lord: sharujesz
02:07 Moczykij: no co ty
02:07 Ammy Fury:
02:07 Rooker Lord: 100%
02:07 Moczykij: nigdy
02:07 Moczykij: 1 owner
02:07 Cadriprys Selixo: hsuahusah
02:07 Rooker Lord: sranie w banie
02:07 Moczykij:
02:07 Moczykij: jak kazdy na tibi

Nevol 30-04-2006 15:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fallathanu
huh..Wysililem sie zeby przeczytac 5 stron bzdur i wyzwisk :o

A wiec male sprostowanie:

Nasz opent battle na ankh to totalna porazka ,przyznajemy sie do tego bez bicia.Nie ktorzy ludzie w Dusk~ nie wiedza co to jest TS,smutne lecz prawdziwe...
Co do fragow to dzieki tam dla kogos za napisanie rzeczywstego wyniku walki miedzy SS va Dusk~

A co do Spoxsterkow to moge powiedziec ,ze to jest jeden wileki zal :O
Spoxster sponsoruje runy Anabollowi i innym i ogólnie jak bysmy mieli doliczyc zdobyty exp nasz pod czas wojny to bylo by cos kolo 50 - 13 dla nas :)
A wiec GL & HF dla SS... Kiedys sie WAm ammo skonczyc miski ^.^

@Nevol
hehe ^^ n/c dla tego pana : P On jest poprostu mastah i nic wiecej :D Nigdy nie zapomne jak w 7 probowalsicie Azgarota zlozyc i Wam to nie wyszlo xD

edit:sry za literówki ale nie mialem za duzo czasu na pisanie

To tylko gra i jeden PPL taki jak JA nie zrobi ALL pzdr : )

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:19.