![]() |
Ale mialem incydent w piatek :pp
wbilem 52 lvl i zrobilem sobie solo Dl's (pierwsze) :D
Zapomnialem ale moglem filmik nakrecic albo jakies ssy zarzucic sorka :)) |
A no zgadzam sie z toba Magcha~, choc z trzeciej strony ( z widoku pierwszaka technikum) fajnie jest jak ktos chce Cie przekocic a potem s*******a w sinom dal :P (sorka za wyrazenia:P)
:confused: |
Cytuj:
|
Cwiczylem 3 lata biegi na 400 m wiec jakby co umie (chyba) spieprzyc ;D
|
@up
Może by to ktoś kurwa skasował? -.- :confused: |
Ta wiadomość została usunięta przez Dwimenor. Powód: keylogger
i po sprawie |
Włodek usun swojego posta, bo w nim takze jest ten link..
:confused: (Dwimenor szaleje :P) |
GRatulacje wszystkim. Widze, że rozwinoł się temat "fali" w szkołach wg. mnie z widoku niedawno najstarej klasy w szkole a teraz najmłodszej, kocenie to kompletna strata czasu i niepotrzebny kłopot, bo nie wiem jak innym ale mi sie niechce kazac młodszemu kolesiowi (który jest połowa mnie ;P ) liczyć cos lub go tłuc (od tego jest młodsze rodzeństwo) zreszta w gimnazjach nie ma takiego mocnego argumentu przeciw koceniu w szkole jak w szkołach średnich, bo przecież ludzie którzy są w 4 klasie technikum mogą zepsuć (delikatnie mówiąc)
sobie tym koceniem dalsza przyszłość i swoja prace przez 3 lata (a w technikum elektronicznym łatwo nie jest) i wylecieć ze szkoły. Zreszta jak później wygladasz przy znajomych, którzy szkołe ukończyli lub są na studiach i sie pytają: a co z toba ? a ty na to : a ja nic wyleciałem ze szkoły przez znecanie sie na 4 lata młodszym kolesiu.To tyle zakończe może to płetą: Szkoda że nie wszedzie Ci co posiadaja wieksza władze, siłe nie są ta sprawiedliwie karani za swoje wystepki przeciw słabszym i mniej wpływowym. PA pa |
Bo to mialo byc smieszne ... :)))
hahaha jakie niesamowite story Wybacz ale zamiast Ci wspolczuc to mi sie chcialo smiac
widzisz o to sie klania czytanie ze zrozumieniem przyjacielu :)) |
Ten temat schodzi na psy :P
Dalibyscie do jasnej holery jakies ssy :P a nie tylko ja sie bede wysilał! :confused: |
Mi sie grac nie chce jakos przez ten rok szkolny Xd.
Mialo byc PG - jest kaka i 2h komputera na dzien (sobie sam ustalilem ;d;d) Moze w tym roku bedzie pasek czerwony na swiadectwie ? ;d |
@up
Pasek? To chyba na dupie 8o :confused: |
|
A no bigggggggggg gratzz!:cup:
(najwidoczniej musiales cos przeskrobac bo Cie szczescie do loota opuscilo defq :evul: ) A tu normalnie moj nowo zakupiony domek :D http://i51.photobucket.com/albums/f370/mor12/domek.jpg :confused: |
|
@up
Dlaczemu ścieło Ci tak ilość many? bot czy ki huj?:p a moze komp do kasacji :( :confused: |
@up
n/c ... |
Cytuj:
A twoj domek ssie ! :<<<< |
:d
Bardzo wporzo sski...Moze ktos mi powiedziec co zrobic zeby wkleic zdjecie tutaj bo jak chce wklejac te zdjecia ktore juz zrobilem to potzrebuje jakis URL...:/ a co to jest...w szukaj wpisalem "jak wkleic zdjecia na forum" to mi nic nie wyszukalo...moze ktos powiedziec dokladnie jak to zrobic ??
|
Cytuj:
ftw -.- Cytuj:
bym ci powiedzial ale sie zle czuje ;/ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:19. |