![]() |
Ma tu ktoś akademie piłkarską? Może jakiś spar ;)
|
ja mam =) Sleza Wroclaw albo Ślęza Wrocław
|
Będę mógł dopiero spary za 2,5 tyg :| :P
Zawodnik z ID 165362970 został zatrzymany w związku z podejrzeniami o korupcję piłkarską i ustawianie meczów. Dni chwały ma już najwyraźniej za sobą. xDD |
FC Porażka - Morsy Dębica 5 - 0
Nie miałem szans wygrać tego meczu , ustawiłem PiC żeby podnieść sobie morale na następny mecz , bo widzę szanse wygranej |
Drużyna jest niepokonana w 7 ostatnich meczach i zwycięska w 4 spotkaniach z rzędu.
Legia Wołomin - Sushii 3 - 5 Sushii dalej gromi przeciwników. :] |
a ja walkower 5-0 :/(dla mnie ofc) wolałbym wiedzieć jak się spisują moi zawodnicy
|
1. Dziwnym trafem przegrałem.
2. Dlaczego mam tyle kontuzji? 3. Co oznacza, ze np. moj zawodnik ma 2 gwiazdki, ale tylko 1 zacieniowaną? jak cos to: Waleczni Bianconeri. |
a ja ładnie 8-0 tylko z błotem ;/
|
Cytuj:
|
wiarus - Pidrzama Rang 0 - 1
do przodu ofc, ale mecz przez taktyki wyglądał tak ze w pierwszej połowie była bramka a w drugiej faul i kontuzja (moja taktyka pressing, przevciwnika gra z kontry) @Nadrill Sushirs'Cry z nebuli? @Articuno i Capality Nie jestem na 100% pewien ale myślę, że cała złota gwiazdka to jest pełna gwiazdka, połowa pełnej gwiazdki to połowa, jak gwiazdka jest nie złota to będzie ćwierć, a połowa niezłotej gwiazdki to 1/8? to sa tylko moje mniemania :P |
Heh...Fajna Gra, dopiero co konto założyłem ;) Trzeba czekać...
Drużyna to AC Villaderado. xD |
3. Oceny gwiazdkowe. Jedną z konsekwencji powyższych zmian będzie zmiana ocen drużyny i piłkarzy. Oceny odzwierciedlają przecież nową „moc” każdego piłkarza i taktyki. Ponieważ wiele pozytywnych zmian w nowym silniku meczowym zostało dodanych do kombinacji umiejętności, które nie były dotychczas powszechnie trenowane, oceny Twoich piłkarzy mogą się trochę obniżyć. Z drugiej strony pojawi się także spory potencjał ich poprawy, przy odpowiednim treningu. Dodatkowo, oceny gwiazdkowe będą teraz pokazywały nieco inną informację niż dotychczas. Ponieważ efektywność piłkarza nie jest już stała przez cały mecz, jego ocena gwiazdkowa będzie odzwierciedlała średnią jakość jego gry. Już samo to spowoduje niższą ocenę gwiazdkową niż w starym systemie, gdzie efektywność zawodników pozostawała stała przez cały mecz. Co więcej, oceny gwiazdkowe będą także wskazywać, jak dobrze sprawował się piłkarz pod koniec spotkania – przez pokazywanie części gwiazdek w szarym kolorze.
Przykład: Widzisz w sumie pięć gwiazdek w raporcie meczowym, pierwsze trzy są żółte, ostatnie dwie są szare. To oznacza, że średni wkład piłkarza w trakcie meczu został oceniony na pięć gwiazdek, ale pod koniec meczu to były tylko trzy gwiazdki. Ten piłkarz sprawiłby się lepiej, gdyby miał wyższą kondycję. Poprawiłby także średnią efektywność, gdyby grał krócej, gdyż miałby mniej czasu, aby się zmęczyć. |
Jedno pytanie jak wygląda u was zakładka klub
u mnie tak: Klub Stan szkółki juniorów: zadowalający Trenerzy bramkarzy: 3 Asystenci trenera: 5 Psycholodzy sportowi: 3 Rzecznicy prasowi: 15 Ekonomiści: 0 Fizjoterapeuci: 1 Lekarze: 15 :> |
Graalem w hattricka jakies 3-4 lata temu, obecnie od 2 lat tylko systematycznie sie loguje zeby poczytac forum ewentualnie pospamowac : D
Jesli ktos potrzebuje jakiejs pomocy, pisac do Tejkow ht, chetnie pomoge ;] |
Cytuj:
|
Nie nie czytałem, ale dobrze wiedzieć xD jakoś mi sie nie chciało za dużo tego. Tylko taktyki przeczytałem, a gram już 6 sezon chyba :P
|
Morsy Dębica - Fc Szczurex 5 - 2
|
co tam u was po kolejnej kolejce? :P
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Sushii 6 – 2 GOPLANIA http://img386.imageshack.us/img386/2...zerbatyqa3.gif |
A ja 0-7 w dupsko :/ ale Lidera jeszcze nikt nie pokonał(tylko remis zaliczył z vice)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:09. |