![]() |
Cytuj:
|
Boh czy nie?
Poziom:22
Skille/Mlv:56/38 7 mlvl Posiadany Eq:Ranger cloak crown helmet plate legs guardian shield leather boots Il. dostępnej kasy:22,5k Co chcemy kupić:Bohy czy warto kupic bohy czy np. vampire shields i jakies legi czy helmik? Cena przedmiotu który chcemy kupić:Bohy-35k-40k Vampire-16k-18l Crus helmet -5k-6k crown legs-10k-14k Pls ODP. |
@up: na twoim miejscu wziąłbym mamooth fur cape i zbierał ba bohy, c-legi sobie daruj bo to porażka
|
Level : 25
m lvl : 21 eq : magic hat , blue robe , p legs , dwarven shield , p ammy voc : druid pacc : tak promocja : nie ( zastanawiam sie czy kupic i prosze o doradzenie :baby: ) kasa : 25k kupic promocje czy na cos zbierać ? czy juz coś kupić? pls help |
16 palek pacc 54/43
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Mam knighta 43 level skile 78/77 moje EQ: DSM, Royal Helmet, Demon Shield, Knight Legi, Steel Booty. Mam zamiar kupi BoHy a potem AoLa i nosić BoHy i Steel Booty na przemian jak expie to Steel Booty a jak podróżuje to BoHy. I oto Moje pytanie czy kupić tego aola czy nie bo koledzy mówią żeby nie kupywać AoLa na tak małym levelu, a ja się boje że, jak dedne to poleci bp heal potiony i steel booty albo bohy i Jeszcze moze coś z EQ ! Niewiem co zrobić pomóżcie !
|
Siemka ;D
lvl: 30 voc: elder druid m lvl: 27 eq: magic hat , b robe , p legs , dwarven shield , p ammy... kasa: 15k+ coś zmienić? :baby: |
27 Druid
Eq: Scarf Steel Helmet Blue Robe Plate Legs Dwarven Shield Terra Rod Leather Boots Co powinienem dokupić mając 10k? |
Cytuj:
Cytuj:
|
Kupicz czy nie ??
Mam 45 knight Nerana - N-PVP skill 70~\68~ czy
EQ: BS\Blacksteel<~~ Ice, BOH, C Arm, K Legs, Vamp Shield, Cruz Helmet, P Ammy Czy oplaca mi sie teraz kupic Drag Slayera i ulepszyc go na lod i latac na dragi a na 50 kupic Relic Sworda i Bloczyc Dle i czekac az mi spadnie D Slayer ?? Kase moge nazbierca ale czy sie oplaca kupowac D Slayera i czy oplaca sie na 50 kupic Relic Sworda czy moze poczekac i kupic Mistic Blade ?? Nie mam Pacc... Odpowiedz prosze najlepiej na PW lub na gg 119703 Dzieki z gory za odp PS: U mnie na serwie Relic chodzi 20-30k |
12 knight
knight arm p legs beho shield leather bootsy warrior helmet orcish axe mam okolo 200k~~~~ do dyspozycji |
Cytuj:
Cytuj:
Najlepiej poczekaj do 50 (niedaleko masz do niego) a następnie kup relic. Przy okazji mógłbyś potrenować chodziarz do 75/75, aby łatwiej się expiło. |
Lvl: 16
Profesion: Sorcerer Eq: P armor, p legs, dark helmet, leather boots, dwarven shield, wand of dragonbreath. Kasa do dyspozycji: 8k Co kupic?? Serwer Azura :P |
Cytuj:
|
A można wiedzieć ile dać za tą focus cape?? (nie orientuje się w cenach tych nowych itemków).
|
Cytuj:
|
26 lvl Palladyn skille 73/63 dobije do 75. EQ= Blue Robe, Blue legs, Royal Helmet, Boh, Demon Shield. Dyspozycja 90k. Z góry dzięki
|
Cytuj:
|
29 lvl druid
EQ: Plate Armor/Blue Robe Plate legs Dwarven shield leather boots Dark helmet Terra Rod Kase moge na expic Ale co zmienic w eq?? Pzdr |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:06. |