![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
Je¶i mnie pamięć nie myli to Morgana powstała w maju 2005. A tibia 7.6 to jest jesien 2005 :P |
kto wie co o postaci felgasora na allegro ?
|
Felgasor zawsze mowil, ze jak wbije 130 lvl to sprzeda chara. Wbil ten lvl, doszedl do wojny, padl i nie jest w stanie go odrobic wiec sprzedaje teraz.
@up Co do tego ma Apu~? On gra na Xerenie i to nie jest pl... |
Szkoda ,że char pojdzie na sell kupi go jaki¶ nuuuub jak anandumima xD i postać spadnie z lvlem... Reditq de'Oldstar tez sprzedał chara :/
|
Cytuj:
Kolega mi mówił ze za Pro chce 20k :/ z tego 10k na splate czegos :/ Czyżby Reditq de'Oldstar sprzedał za chara za kase w tibi?* *Moje przypuszczenia |
Zbiera pewnie na payment :D:D:D:D 600k xDD:D :o
|
Siema!!
Elo all!!!
Dzi¶ dotarła smutna nowina, poległ :D:D mój "przyjaciel" (którego pozdrawiam) DEMOHOLIKUS. Bardzo mi przykro ........ Oto ss z jego ¶mierci :) http://i9.photobucket.com/albums/a74...by/Demonek.jpg Hawan~ Pozdro.... |
How sad XD
|
Demo Rox :D!!
Nie no respekt. Mogłem i¶ć na wagary i ogl±dać ¶mierć wiernego kolegi :), który jest the best, ponieważ nosi z sob± 1 bp UH O.o
Właże do chaty a Hawan na podłodze i ze ¶miechu płacze. Nie dziwie mu się :D. Żałuje że tego nie widziałem :D:D. Ubaw po pachy. :D P.S. Demoholikus trzymaj tak dalej. P.S.2. Knight Kudini i Lord Cygus: Serdeczne gratz :D za solo style :D ~~Demoholikus Rox~~ :D Nice Job. Hail Fire. :D Omen :) |
Oh moj najlepszy przyjaciel padl :<
Żaluje ze po szkole nie poszlam prosto do domu ;< GRATZ ! Btw. Gdzie s± ci forum spamerzy z hurri? |
Fure mysle ze to juz koniec :*
teraz po wojnie bedzie mozna spokojnie bic lvls ;) |
A demoholikus tak sie chwiali na forumtibia.ocm ze jest niesmiertelny :D
Morii a nie bija lvl slicceryn 130 volltio 130 vildigen 142 jakos szybko idzie im to :D Czemu viktor zabil mausa ? Z tego co wiem mause to teraz rl jego |
Przydałoby się więcej blokerów i na PoI quest gogo B)
Ale payment 250k :confused: (czy warto?) Demoholikus pewnie był na tyle m±dry, że loota sprzedawał w ab:p A no fakt, Mouse to prawdziwie new owner? |
hahah ładnie padł xDD lepiej dla niego zeby zapłacił ;P Na forum tibia.com woził się strasznie i padł wreszcie ! :D8o
btw. Gdzie on padł bo nie moge skojarzyć miejsca O.o' |
Odp.
1. Padł kolo depo ab (najniższy poziom)
2. Nie sellal loota, tylko zrobil PZ, o czym dowiedzało się FIRE :) (ciekawe od kogo hmmm.......) 3. Fureyka masz czego załować:P:P Demon trzymał się około 5 min (nawet mniej). Pozdro Hawan |
Pacc
A takie pytanko. Wygrał kto¶ z was pacc'a w loterii ?? :P Albo kiedy przyjdzi emial :P ?
|
@up przycztaj uwaznie post o loteri, maile beda wysylane w ¶RODE.:baby:
|
Mam w zwyczaju nie expienie podczas wojny ;P
|
Tesknie za postami nirka i didera :(
Hawan to prawda, ze demonob mial tylko bp uh? Co do mouse to jest to nowy owner, rl kumpel victerona, ktory mu bloczy hydry. Jak padl to nie wiem, pewnie victeron stanal kratke za daleko i mort hury lecialy tez w mouse ;p Gratz dla tych co tak ostro expia, oby tak dalej ;) Kiedys was dogonie ^^ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:46. |