Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Galana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=183)
-   -   Wydarzenia z Galany (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=80742)

Lord Hybrid 06-10-2006 01:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Celmir (Post 1018604)
Tu macie link do filmu jak pada Konda : http://www.tibicams.tibianetwork.net...ies/show/12435

A co do wojny...Jak jedna ze stron ruszy mi membersa albo zacznie insultowac to wbijamy w war.

\../Signed by Skopo\../

Nie zrobisz mi tego :)

Co do paymentow i pokoju to nie ma sensu. Jaką mamy gwarancje że nie powtórzą tego jeszcze raz? Wszyscy do brali udział w fragowaniu kondy i lovize powinni mieć hunta bez możliwości płacenia + tacy co dużo gadają i sie podniecają jak np. Xees

Zimpa 06-10-2006 06:41

06:35 Cornelia: It's finished! Since you are a man I thought you'd probably want two. Men always want that little extra status symbol. <giggles>

Przynajmniej jestem drugi co skonczyl warrior addons

Colorion 06-10-2006 07:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zimpa (Post 1018878)
06:35 Cornelia: It's finished! Since you are a man I thought you'd probably want two. Men always want that little extra status symbol. <giggles>

Przynajmniej jestem drugi co skonczyl warrior addons

ee komu ja teraz bede dawal wygorowane ceny za kosci

Hihi az sie boje sobie wyobrazic, xenthor babolek boltina zimpixa rumcio i luke na wojnie :)

Celmir 06-10-2006 08:11

Jak was Babolek insultuje to ja z nim pogadam, ale wam napisalem zeby nie bylo. Ostatnio mnie Sir Zemus wkur**l upier*****ac mi membersa noob charami [sd combo]. Zastanawiamy sie teraz nad uku***niem Zemusa.:p
Czy ja kiedykolwiek bylem przydupasem Febb'a??:o Nie sadze:P Chyba, ze kazdy kto byl w PPB byl przydupasem Febb'a.

Kurier 06-10-2006 08:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Celmir (Post 1018907)
Jak was Babolek insultuje to ja z nim pogadam, ale wam napisalem zeby nie bylo. Ostatnio mnie Sir Zemus wkur**l upier*****ac mi membersa noob charami [sd combo]. Zastanawiamy sie teraz nad uku***niem Zemusa.:p
Czy ja kiedykolwiek bylem przydupasem Febb'a??:o Nie sadze:P Chyba, ze kazdy kto byl w PPB byl przydupasem Febb'a.

Ja z nim pogadam takze...:evul:
A co do Zemusa to my nie mamy wplywu na to co on robi.. praktycznie sie nie loguje na zemusa.. a poza wygorowanym mniemaniu o swojej wartosci i przydatnosci do Relictus Zemusa to wole sie nawet nie wypowiadac bo mnie to smieszy:baby:

libner 06-10-2006 10:21

Pisze juz na inny teamt tutaj a wiec:
[CHAR]Baniaq[/CHAR]
[CHAR]Baniakovic[/CHAR]

Pekuja wczoraj ubili mi kumpla a dzisiaj chcieli ubic mnie -.-

Cos im to nie wychodzi -.- no ale co tam :D
Jezeli nie przestaniecie wysle raporta leaderowi waszej gildi jezeli was nie wyzuci pisze do toxo :D cya

Lord Hybrid 06-10-2006 11:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez libner (Post 1018954)
Pisze juz na inny teamt tutaj a wiec:
[CHAR]Baniaq[/CHAR]
[CHAR]Baniakovic[/CHAR]

Pekuja wczoraj ubili mi kumpla a dzisiaj chcieli ubic mnie -.-

Cos im to nie wychodzi -.- no ale co tam :D
Jezeli nie przestaniecie wysle raporta leaderowi waszej gildi jezeli was nie wyzuci pisze do toxo :D cya

I co toxo zrobi? :) Nie pochawalam zachowania "Baniaków" ale śmiać mi sie chce z ludzi którzy po każdej wojnie zmieniaja protektorów...zauważyłem że po wojnie strasznie dużo ludzi miało nagle protected by camuh, toxo itd. - do czasu.

Doggie 06-10-2006 11:27

FFS kto to jest Babolek??!! : <

Doggie

Lord Hybrid 06-10-2006 11:30

double post ~~

libner 06-10-2006 12:11

^^ nie jestem ptd by toxo :D ja tylko robie tak ze jak mi ktos podpada place komus za ujebanie go :P
Btw. Hybrid, sin here :P

pawlon 06-10-2006 12:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Doggie (Post 1018850)
Kto to jest ten babolek? : P

Doggie

sir babolek z gildii skopa, dawnego ppb. strasznie zarozumialy klamliwy i pyskaty, do tego zdarza mu sie grozic zlym osoba, jednym slowem chlopak powinien zostac ogrodnikiem bo lubi sobie grabic ;)

Celmir@
ty sie lepiej zastanow zanim zaczniesz grozic ktorej ze stron wojna, twoja gildia nie jest swieta, membersi protektuja pk, sami robia PA, i moge podac ladna liste przykladow na ten temat, wiec zanim zaczniesz wygrazac innym to pomysl o wlasnej gildii, na wojnie nikt dobrze nie wychodzi, zwlaszcza ze tak na oko 85% twojej gildii sie do tego nie nadaje. w tym wypadku zgadzam sie z colorem, super by to wygladalo z nimi na wojnie...

Doggie 06-10-2006 12:59

Constantine [char]Skopo de'tag[/char] (Jebaniec Koreaniec)

A małpce damy banana ×D

Doggie

Mlecziii 06-10-2006 14:47

śmierc lovize
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/12448

Agnieszka21 06-10-2006 16:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pawlon (Post 1019336)
a ty nie mialas isc retired? jednak wrocilas ? co za pech ;(

a w twoich kryteriach oceniania ludzi babolek powinien byc idealem, to mowi samo za siebie :D moze zostaniecie para? :D

*aj nawet sobie nie wyobrazasz jak mi przykro ze masz pecha w zyciu ...;(
*a jesli chodzi o babolka wybacz ale nie wspominalam nic o idealach...X( naprawde nie trzeba byc idealem zeby byc lepszym od Was :p
*co do tej pary hmmm.. nie skomentuje.. szkoda slow na skomentowanie takiej bzdury:P

Rybzor 06-10-2006 20:14

No nie, znowu ona, era Agnieszki wraca ! ;/

***Ryba has quit.

Celmir 06-10-2006 20:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pawlon (Post 1019043)
sir babolek z gildii skopa, dawnego ppb. strasznie zarozumialy klamliwy i pyskaty, do tego zdarza mu sie grozic zlym osoba, jednym slowem chlopak powinien zostac ogrodnikiem bo lubi sobie grabic ;)

Celmir@
ty sie lepiej zastanow zanim zaczniesz grozic ktorej ze stron wojna, twoja gildia nie jest swieta, membersi protektuja pk, sami robia PA, i moge podac ladna liste przykladow na ten temat, wiec zanim zaczniesz wygrazac innym to pomysl o wlasnej gildii, na wojnie nikt dobrze nie wychodzi, zwlaszcza ze tak na oko 85% twojej gildii sie do tego nie nadaje. w tym wypadku zgadzam sie z colorem, super by to wygladalo z nimi na wojnie...

Hahaha. No to sie usmialem.Pawlon przypomnij mi jaki tam frag mieliscie po open battle na ank?? No i n/c;) Nie ma co...Relictus 4 ever:D Dacie mi jakies lekcje pvp??:D

Yuge 06-10-2006 21:31

znowu Relictus baty zbierze ;)

libner 06-10-2006 21:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Celmir (Post 1019857)
Hahaha. No to sie usmialem.Pawlon przypomnij mi jaki tam frag mieliscie po open battle na ank?? No i n/c;) Nie ma co...Relictus 4 ever:D Dacie mi jakies lekcje pvp??:D

Nom ja sam sie dziwie "Potęga" Galany najwyzsze lvl niby pvp a na kazdej wojnie baty -.-

Celmir 06-10-2006 21:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez libner (Post 1019954)
Nom ja sam sie dziwie "Potęga" Galany najwyzsze lvl niby pvp a na kazdej wojnie baty -.-

Pieknie to ujoles :]

kostooch 06-10-2006 21:38

konda padl jak mucha poraz kolejny na 175 lvlu ;d

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:25.