![]() |
Cytuj:
Nie zrobisz mi tego :) Co do paymentow i pokoju to nie ma sensu. Jaką mamy gwarancje że nie powtórzą tego jeszcze raz? Wszyscy do brali udział w fragowaniu kondy i lovize powinni mieć hunta bez możliwości płacenia + tacy co dużo gadają i sie podniecają jak np. Xees |
06:35 Cornelia: It's finished! Since you are a man I thought you'd probably want two. Men always want that little extra status symbol. <giggles>
Przynajmniej jestem drugi co skonczyl warrior addons |
Cytuj:
Hihi az sie boje sobie wyobrazic, xenthor babolek boltina zimpixa rumcio i luke na wojnie :) |
Jak was Babolek insultuje to ja z nim pogadam, ale wam napisalem zeby nie bylo. Ostatnio mnie Sir Zemus wkur**l upier*****ac mi membersa noob charami [sd combo]. Zastanawiamy sie teraz nad uku***niem Zemusa.:p
Czy ja kiedykolwiek bylem przydupasem Febb'a??:o Nie sadze:P Chyba, ze kazdy kto byl w PPB byl przydupasem Febb'a. |
Cytuj:
A co do Zemusa to my nie mamy wplywu na to co on robi.. praktycznie sie nie loguje na zemusa.. a poza wygorowanym mniemaniu o swojej wartosci i przydatnosci do Relictus Zemusa to wole sie nawet nie wypowiadac bo mnie to smieszy:baby: |
Pisze juz na inny teamt tutaj a wiec:
[CHAR]Baniaq[/CHAR] [CHAR]Baniakovic[/CHAR] Pekuja wczoraj ubili mi kumpla a dzisiaj chcieli ubic mnie -.- Cos im to nie wychodzi -.- no ale co tam :D Jezeli nie przestaniecie wysle raporta leaderowi waszej gildi jezeli was nie wyzuci pisze do toxo :D cya |
Cytuj:
|
FFS kto to jest Babolek??!! : <
Doggie |
double post ~~
|
^^ nie jestem ptd by toxo :D ja tylko robie tak ze jak mi ktos podpada place komus za ujebanie go :P
Btw. Hybrid, sin here :P |
Cytuj:
Celmir@ ty sie lepiej zastanow zanim zaczniesz grozic ktorej ze stron wojna, twoja gildia nie jest swieta, membersi protektuja pk, sami robia PA, i moge podac ladna liste przykladow na ten temat, wiec zanim zaczniesz wygrazac innym to pomysl o wlasnej gildii, na wojnie nikt dobrze nie wychodzi, zwlaszcza ze tak na oko 85% twojej gildii sie do tego nie nadaje. w tym wypadku zgadzam sie z colorem, super by to wygladalo z nimi na wojnie... |
Constantine [char]Skopo de'tag[/char] (Jebaniec Koreaniec)
A małpce damy banana ×D Doggie |
śmierc lovize
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/12448 |
Cytuj:
*aj nawet sobie nie wyobrazasz jak mi przykro ze masz pecha w zyciu ...;( *a jesli chodzi o babolka wybacz ale nie wspominalam nic o idealach...X( naprawde nie trzeba byc idealem zeby byc lepszym od Was :p *co do tej pary hmmm.. nie skomentuje.. szkoda slow na skomentowanie takiej bzdury:P |
No nie, znowu ona, era Agnieszki wraca ! ;/
***Ryba has quit. |
Cytuj:
|
znowu Relictus baty zbierze ;)
|
Cytuj:
Nom ja sam sie dziwie "Potęga" Galany najwyzsze lvl niby pvp a na kazdej wojnie baty -.- |
Cytuj:
|
konda padl jak mucha poraz kolejny na 175 lvlu ;d
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:25. |