![]() |
Cytuj:
utani hur ""lece bo chce lece bo rafax123 to brudas |
utani hur "Lece bo kce lece bo pk goni mnie
|
Cytuj:
@TOPIC Utani Hur ""Lece bo chce, lece bo PK goni mnie |
Cytuj:
@topic Utani Hur ""Lece bo chce, lece bo PK goni mnie @down Dzieki ale jak coś rafax123 to spoko zioom mowie Ci!! @3down Obejrze jak będe na drógim kompie. |
Ssiecie, panowie.
Tylko ja i Grabarz'ek no i no nejm sa prawdziwymi gangsterami i moga tu spamowac, wy cholerni uzurpatorzy a kysz. #Topic exevo flam hur "" masz deda ! |
Cytuj:
ziomki ogarnijcie moj przekaz, tak sie ogarnia piwipi jp ziomki #topic utani hur ""lece bo chce lece bo dedasz PS JAKBY KTOS MIAL 20 LEWELA NA PANDORII ALBO VALORII MOZE ZEMNOM POOGARNIAC PK PRZYJMUJE TYLKO PRO BEZ WENTA |
utevo lux "" macie deda
by mój kolega z rl :( |
Cytuj:
dla takich n00bów jak wy exura jest daremna ale i tak to lepsze niż śmierć za Imperatora... @TOPIC: Utevo Lux ''''' Kto wyłączył torcha?! |
Cytuj:
|
ehh to formu odmóżdża...
@TOPIC: Exevo Gran Mas Vis ''''' And who is PK now ?? |
Cytuj:
Exura ""Gowno daje ale sie przydaje |
ziom zrozum kontekst ^^
idzie na ciebie ~120lv palek ty masz 55lv sorca i resztem many zużywasz na RotS z tym dopiskiem ^^ ^^ ^^ |
Cytuj:
@top Exura "exurka (HEHEHEHE) |
exura ""rura
exevo frigo hur ""i nies ty gnoju wur |
Adori Terra """" Tak cie stara na obiad woła
|
utevo lux "" haha i co teraz powiesz gdy swiatlo jebie ci w ryjjj
:cup::dance::cup:::evul: (sam wymyslilem, koledzy sie bardzo smiali) |
Utani hur "lece bo kce bo pk goni mnie z czerwonom chahom
|
utamo wita ""mam niebieskom tarcze hehe nie dedniesz mnie ziom:cup::cup::baby::baby::baby::baby:8o8o8o8o8o:e vul::evul::evul::dance::dance::pl::flaga_pl:
|
huehuehuehue
|
To teraz ja btw sam to wymyslilem nie widzialem jeszcze zeby ktos to uzywal
1. Utani Hur ""Lece bo chce, lece bo PK goni mnie 2.Exura ""Exurka (ten jest mega smieszny z kolega zawsze sie smiejemy) a wy jakie znacie? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:20. |