![]() |
@silo
wyslalem PW :] Ale jak cos to chce byc JAKOS z tymi dobrymi! ;[ out jaki chcesz Name Shift :P nie ze shit czy cos :D |
zgłaszma sie na byle kogo :d
|
...Bez broni niemam ale dam nowy do dzialu....
|
Knight-Szufi chcę być nim
|
@up
Co za kretyn -.- |
@Szybki'lols
To ja jestem Knight'em :D @silo_alion Jakby co to dałem out do mojego zgłoszenia. :) |
@.Matrik.
Imie: Exorinus Mag bitewny :) |
(X) Arcymag ziemi - Rayza
(X) Arcymag Ognia - Vorin ( ) Arcymag Wody - ( ) Arcymag Powietrza - (X) Mag bitewny - Exorinus ( ) Czarni strzelcy (broń palna, potrzebnych kilku) - Raito Yagami ( ) Żołnierze Imperium (potrzebnych kilku) - Bald Drah (X) Główny doradca Imperatora - Sarix (X) Ochroniarz Imperatora (potrzebnych czterech) - Koper, Meryba, Suhayl (X) Łowca nagród (potrzebnych dwu) - Albrecht, Aegnor (X) Łowca minotaurów (potrzebnych trzech) - Cavadrac, Turok, Artheas (X) Zwiadowca (potrzebnych dwu) - Angram, Senth *** Minotaur wojownik (potrzebnych kilku) - Minotaur mag (potrzebnych trzech) - (X) Minotaur inżynier - Zuma Najemnik Minotaurów (człowiek, potrzebnych kilku) - Saher Niewolnik (potrzebnych kilku) - Cloy, Role z takim (X) znakiem są zajęte. Acha, żeby nie było niedomówień - nie ma outfitów z AC, po prostu mi nie pasują, a w dodatku nie chcę mieć dwu. Więc albo dajecie inne, albo... Siju? |
@.Matrk.
Imię - Meryba(jakby nie pasowało to zmień trochę) Ochroniarz Imperatora |
Cytuj:
Ale jeden szkopuł - Niewidomy. Za to ma wyostrzone pozostałe zmysły. http://img300.imageshack.us/img300/1150/outimamazo3.png |
@.Matrik.
Zgłaszam się na maga ognia. Nick - Vorin Jak trzeba outfit to mów. |
Możesz dać outa, jak mi spasuje to wezmę.
Pilnie potrzebuję bandytów! (Nie zginą szybko, spokojnie) (X) Arcymag ziemi - Rayza (X) Arcymag Ognia - Vorin ( ) Arcymag Wody - ( ) Arcymag Powietrza - (X) Mag bitewny - Exorinus ( ) Czarni strzelcy (broń palna, potrzebnych kilku) - Raito Yagami ( ) Żołnierze Imperium (potrzebnych kilku) - Bald Drah (X) Główny doradca Imperatora - Sarix (X) Ochroniarz Imperatora (potrzebnych trzech) - Koper, Meryba, Suhayl ( ) Bandyci (potrzebnych dwu) - Ibracnus (X) Łowca nagród (potrzebnych dwu) - Albrecht, Aegnor (X) Łowca minotaurów (potrzebnych trzech) - Cavadrac, Turok, Artheas (X) Zwiadowca (potrzebnych dwu) - Angram, Senth *** Minotaur wojownik (potrzebnych kilku) - Minotaur mag (potrzebnych trzech) - (X) Minotaur inżynier - Zuma Najemnik Minotaurów (człowiek, potrzebnych kilku) - Saher Niewolnik (potrzebnych kilku) - Cloy, Role z takim (X) znakiem są zajęte. |
Arcymag powietrza
trzeba outfit ? Edit: Drago rzecz jasna ;] |
Możesz dać. Jak mi spasuje, wezmę. Nick?
|
@.Matrik.
Mogę być bandytą Nick:Ibracnus |
Le'del historia prawdziwa
potrzebuje -
mistrz magi ciemnej strażnicy 5 2 mnichów i na razie tyle |
@ up ja chce byc tym mistrzem :]
nick Shift out jaki chcesz @matrik Marcymag wody do uslug xD nick jw. out dowolny |
@.Matrik.
Prosze o rekrutacje: Profesja: Arcymag powietrza Nick: Exoris Out: http://img256.imageshack.us/img256/5641/outymagati1.png Outfa robilem przy skillowaniu xD wiec moze byc kiczasty. Napisz czy mnie przyjoles. ;) |
@.Matrik.
Mnie możesz dać jako Arcymaga wody :) Nick: Szufi Out: http://img47.imageshack.us/img47/4109/jkwv3.png |
@Martrik
Ja bym Arcymaga powietrza albo Wody a jak się nie da to wciśnij mnie gdzieś jako maga ;] aha, outfit dam kiedy powiesz że przyjąłeś :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:20. |