![]() |
Eeee... tanie winka... ehh... nie udzielam się xD
|
Ja tam rzadko mam kontakt z 'tanimi winami' ale wczoraj miałem akcję Cavalier cytrynowy ( smakuje jak szampan, tylko że niegazowany) :D
BC - Black Currant Rox Też dzi¶ padłem na freezie ;/ Edit: oo tak zapomniałem o Patyku.. Patykiem pisane! Nie mój gust ale qmple się tym racz± :D |
Noo iridia podłapała następny temat 8o
|
Rasta ja pilem cavalera Wisnie ;s good ale warka wisnia kurwa na 2 dzien nic niezjadlem czulem posmak ... Nie ma to jak Warka Mieta 1 litr wina za 5 zl :D
Kiedys od kumpla kupilem Pilke :D za 10 zl .. I poszlismy kupil 2 wina 1 na leb :D |
Cytuj:
Pozdro MAssior! |
Cytuj:
Btw... CZekam i czekam i czekam i czekam... na Twoj 100 lvl! gogoo |
Jak można Balsam Pomorski wódk± nazywać :o
A nalewkę Bold znacie :> (Taki nieudany fake Bols'a :) ) @ Iridia No ja w nocy spotkałem water elementala, ale przyszedł z koleg± freezem i mnie przewrócili :) |
Cytuj:
Ja spodkałem freeza w kopalni, a przewróciła mnie grupka karłatych komunistów zakutych w zbroje, jeb@ne puszki ;<! |
20:05 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Lotar Hellscream. He was killed by Belin Armerill. Mami aj kealet 35 pall!!!!!!!!1111111 A chyba był pod wpływem jakiego¶ taniego winka, więc pisze. Niech to ma spójno¶ć z tematem :D swoj± drog± pewnie mr. Kisia mnie już exivuje ;] DiDi Brum Brum!! ;D |
Cytuj:
Edit: Dzi¶ udało mi się selln±ć c-legi po cenie z pricelisty <30k> xD Pricelista rox! xD |
Ja nie pije alkoholu... Ale dzis wypilem Mleczko z cukrem:)
A pudziesz ty! ,__, (oo)__ (__) )\ -- * Btw. Nadal Neo ma lagi na iridi? XD Li'su - ta ale odbiles sobie na hero:P |
Tak, Neo nadal ma lagi i freezy - ponoć w tym tygodniu usun± jubileuszowe shity więc powinno się wszystko ustatkować :)
|
Cytuj:
|
Balsam Pomorski kojarzy mi sie z jednym :o (nie jest to przyjemne:confused: )
Wiem, ze nigdy wiecej tego nie tkne... |
Netie mi zaloza w srode chyba, Dzisiaj w nocy ma sie skonczyc jubileusz, czyli do bani... kiedy szlo zdobyc fajne itemki to lagi sa..
|
Cytuj:
Był jeden taki poranek jakie¶ 3 dni po update nie mialem lagów akurat, to z 3 godzin expienia na ofie wyniosłem bp (plus kilka sztuk luzem) ¶winek z czego było jakie¶ 20k~... i tak oto całe 10 urodziny tibi przeszły mi koło nosa;( ;( |
heh ja skillowałem/skilluje i jako¶ nie rozpaczam za tym, że nie zarobiłem na tych urodzinach... no cóż mówi sie trudno ;) .
@Mas <3 :** xD signed: Usar |
Aff panowie, najpierw sie klucicie potem gadacie o winach... To nie ma nic do wydarzen z Iridii wiec niezdziwcie sie jak predzej czy pozniej wam topic zamkna. Ale skoro poruszyliscie juz temat alko, to Warka czerwona w butelce ofc and Absynt ftw. Aff Kokoszanel rocznik bierzacy marki agropol jest the best, chodzi mi tu o Nalewke porzeczkowa agropolu, swojego czasu chlalem tego troche ale to za malolata bylo jak sie z domu zrywalem ahhh
|
@Nec - Nie sam± Tibi± czlowiek żyje, a pozatym nie jes ttu nic napisane co by naruzsalo regulamin, nikt nikogo nie obraza itd.. wiec nie moga zamknac tematu
|
Cytuj:
Widze ze Niemcy zaczynaja sie wcikać... ale na Iridii dalej spokój |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:45. |