Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Iridia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=194)
-   -   Iridia part 2 (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=97454)

Kiełek 28-01-2007 19:22

Eeee... tanie winka... ehh... nie udzielam się xD

Rastafarians 28-01-2007 19:31

Ja tam rzadko mam kontakt z 'tanimi winami' ale wczoraj miałem akcję Cavalier cytrynowy ( smakuje jak szampan, tylko że niegazowany) :D
BC - Black Currant Rox

Też dzi¶ padłem na freezie ;/

Edit: oo tak zapomniałem o Patyku.. Patykiem pisane! Nie mój gust ale qmple się tym racz± :D

Massior 28-01-2007 19:39

Noo iridia podłapała następny temat 8o

Rediko 28-01-2007 20:01

Rasta ja pilem cavalera Wisnie ;s good ale warka wisnia kurwa na 2 dzien nic niezjadlem czulem posmak ... Nie ma to jak Warka Mieta 1 litr wina za 5 zl :D
Kiedys od kumpla kupilem Pilke :D za 10 zl .. I poszlismy kupil 2 wina 1 na leb :D

Rastafarians 28-01-2007 20:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Massior (Post 1229696)
Noo iridia podłapała następny temat 8o

Je¶li chodzi o mnie to wole czytać o jaki¶ tanich winach, niż o kłótniach, które i tak nic nie wnios± :)

Pozdro MAssior!

Massior 28-01-2007 20:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rastafarians (Post 1229789)
Je¶li chodzi o mnie to wole czytać o jaki¶ tanich winach, niż o kłótniach, które i tak nic nie wnios± :)

Pozdro MAssior!

WORD MATE! :) zmykam na dobre ziiiiiiiiiiiimne piwko 8o (ftwB) )

Btw... CZekam i czekam i czekam i czekam... na Twoj 100 lvl! gogoo

Lisu 28-01-2007 20:56

Jak można Balsam Pomorski wódk± nazywać :o
A nalewkę Bold znacie :> (Taki nieudany fake Bols'a :) )

@ Iridia
No ja w nocy spotkałem water elementala, ale przyszedł z koleg± freezem i mnie przewrócili :)

White_Power 28-01-2007 21:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lisu (Post 1229971)
A nalewkę Bold znacie :> (Taki nieudany fake Bols'a :) )

@ Iridia
No ja w nocy spotkałem water elementala, ale przyszedł z koleg± freezem i mnie przewrócili :)

it sux menz :<!

Ja spodkałem freeza w kopalni, a przewróciła mnie grupka karłatych komunistów zakutych w zbroje, jeb@ne puszki ;<!

Kiełek 28-01-2007 21:10

20:05 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Lotar Hellscream. He was killed by Belin Armerill.

Mami aj kealet 35 pall!!!!!!!!1111111
A chyba był pod wpływem jakiego¶ taniego winka, więc pisze. Niech to ma spójno¶ć z tematem :D

swoj± drog± pewnie mr. Kisia mnie już exivuje ;]
DiDi Brum Brum!! ;D

Rastafarians 28-01-2007 21:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Massior (Post 1229909)
WORD MATE! :) zmykam na dobre ziiiiiiiiiiiimne piwko 8o (ftwB) )

Btw... CZekam i czekam i czekam i czekam... na Twoj 100 lvl! gogoo

A tu zamiast coraz bliżej, to coraz dalej :( Prawie jak w życiu
Edit: Dzi¶ udało mi się selln±ć c-legi po cenie z pricelisty <30k> xD Pricelista rox! xD

berger 28-01-2007 22:06

Ja nie pije alkoholu... Ale dzis wypilem Mleczko z cukrem:)
A pudziesz ty!
,__,
(oo)__
(__) )\
-- *

Btw. Nadal Neo ma lagi na iridi? XD

Li'su - ta ale odbiles sobie na hero:P

White_Power 28-01-2007 22:58

Tak, Neo nadal ma lagi i freezy - ponoć w tym tygodniu usun± jubileuszowe shity więc powinno się wszystko ustatkować :)

Bandzioch 28-01-2007 23:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lisu (Post 1229971)

Balsam wchodzi jak marzenie!! Moge go pic bez zapojki, bo az szkoda psuc smak tak dobrego trunku, ewentualnie mozna przepalic fajk± co 2 kolejeczke :)

Reth'ik, 28-01-2007 23:21

Balsam Pomorski kojarzy mi sie z jednym :o (nie jest to przyjemne:confused: )

Wiem, ze nigdy wiecej tego nie tkne...

Jinikao 28-01-2007 23:46

Netie mi zaloza w srode chyba, Dzisiaj w nocy ma sie skonczyc jubileusz, czyli do bani... kiedy szlo zdobyc fajne itemki to lagi sa..

Diego325 29-01-2007 00:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jinikao (Post 1230475)
Netie mi zaloza w srode chyba, Dzisiaj w nocy ma sie skonczyc jubileusz, czyli do bani... kiedy szlo zdobyc fajne itemki to lagi sa..

¦więte słowa..... Jak wprowadzili te prezenty to od razu my¶lałem że co¶ sobie zarobię expi±c przy tym... na takim ofie to z praktycznie każdego orca leci prezent.. Nie chodzi mi tu o mase shitu tylko konkretne SKARBONKI...

Był jeden taki poranek jakie¶ 3 dni po update nie mialem lagów akurat, to z 3 godzin expienia na ofie wyniosłem bp (plus kilka sztuk luzem) ¶winek z czego było jakie¶ 20k~...

i tak oto całe 10 urodziny tibi przeszły mi koło nosa;( ;(

Arthas The Keeper 29-01-2007 00:29

heh ja skillowałem/skilluje i jako¶ nie rozpaczam za tym, że nie zarobiłem na tych urodzinach... no cóż mówi sie trudno ;) .
@Mas <3 :** xD

signed: Usar

Necrius 29-01-2007 06:05

Aff panowie, najpierw sie klucicie potem gadacie o winach... To nie ma nic do wydarzen z Iridii wiec niezdziwcie sie jak predzej czy pozniej wam topic zamkna. Ale skoro poruszyliscie juz temat alko, to Warka czerwona w butelce ofc and Absynt ftw. Aff Kokoszanel rocznik bierzacy marki agropol jest the best, chodzi mi tu o Nalewke porzeczkowa agropolu, swojego czasu chlalem tego troche ale to za malolata bylo jak sie z domu zrywalem ahhh

Jinikao 29-01-2007 09:43

@Nec - Nie sam± Tibi± czlowiek żyje, a pozatym nie jes ttu nic napisane co by naruzsalo regulamin, nikt nikogo nie obraza itd.. wiec nie moga zamknac tematu

Massior 29-01-2007 10:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Necrius (Post 1230669)
Aff panowie, najpierw sie klucicie potem gadacie o winach... To nie ma nic do wydarzen z Iridii wiec niezdziwcie sie jak predzej czy pozniej wam topic zamkna. Ale skoro poruszyliscie juz temat alko, to Warka czerwona w butelce ofc and Absynt ftw. Aff Kokoszanel rocznik bierzacy marki agropol jest the best, chodzi mi tu o Nalewke porzeczkowa agropolu, swojego czasu chlalem tego troche ale to za malolata bylo jak sie z domu zrywalem ahhh

nienienienienienie tylko nie absynt plx :( takich trunków sie nie zapomina =P

Widze ze Niemcy zaczynaja sie wcikać... ale na Iridii dalej spokój

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:45.