![]() |
powolutku , powolutku i sadze ze gmowie zrobia z reszta kh to samo co z ich " przywódcami"
|
20:40 You see GM Sulwyn Berylia (Level 2). She has no vocation.
20:40 GM Sulwyn Berylia [2]: hello 20:40 GM Sulwyn Berylia [2]: someone seems to think you're not playing fairly 20:40 GM Sulwyn Berylia [2]: why would they think that? xdd |
Cytuj:
|
Ehhh nie wiem... wielu afko botterow w ank w wierzyczkach... i tu nasuwa sie pytanie... czy reportowac czy poprostu brac sobie uhy/sdki ? :D
|
Moze ktos mi strescic co sie dzieje na moim bylym servie? :>
|
Cytuj:
|
Cytuj:
PA jest napewno mniej niz np. na xerenie, jezeli chodzi o wojny to moga byc tylko male nie zagrazajace KH (co najwyzej pojedyncze fragi w nocy) ... jedynymi przeciwnikami KH ktorzy mieli wystarczajaca grupe bylo LifeStyle/Nemesis Se a oni aktualnie watpie zeby mieli wystarczajaca ilosc srodkow i checi do walki nawet z Rizzlaa w teamie ktory ciagle ma dostep do kilku charow starego LS |
Fergus the troll (KS) napisal ze costam wszyscy zostana wycieci z serva itd.. i placic beda... (juz sie boje) co myslicie o TyM Trolly ;D"?????"
|
nie wiem co mial na mysli piszac o banach bo mysle ze Sparkin i Soena juz wywalili BDP z kompa ... wiec watpie zeby brat KSa cos mogl zrobic
|
Ok juz wiadomo ze jest wojna.... oficjalnie wyglada na to ze.... KH moze przegrac (hurra? ) pzodr...
|
Cytuj:
|
:(
Za duzo ppl od soeny ma facci:(
Kiepsko to widze, ale ja i tak moge walczyc nie mam nic do stracenia. Tak ze jak cos to msg me;p |
w nocy padl Kloed
|
Kiedy ktos kogos w koncu zabije?
|
arwyn padł od excaila i jaeffa za zabicie jakiegos 52msa. może będzie coś więcej?:) kto wie
|
Mam zamiar grac na tym spoko swiecie , oplaca sie ? czy nie ?
|
Cytuj:
|
@up
nie dla zabawy , chcialem zagrac odpoczatku i mam zamiar to zrobic na Berylii tylko nie wiem czy sa tam kolejki duze i czy nooby nie sa takie jak na innych swiatach tzn . cwaniacy bo maja kolegow z lvl powyzej 60 |
Cytuj:
|
Cytuj:
A co do moich wypowiedzi . To minal tydzien od mojego wstrzasu mozgu wiec nie myslcie sobie ze jestem newbie . |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:51. |