![]() |
No mnie po spotkaniu z Estonią tylko wynik "cieszy"
@slaj pleby na irca, won |
Dajcie sobie spokój, bo w tym temacie robi się coraz większy syf.
Kłócić się chcecie? Robcie to gdzie indziej! @Co do meczu Nie wiem czemu, ale wczorajszy mecz był poprostu nudny, być może to przez naszego przeciwnika, ale nigdy nie nudziłem się na meczu tak jak wczoraj. |
Cytuj:
|
Maciej Zientarski w stanie bardzo ciężkim, a Łukasz Zabiega(SuperExpress) zginął na miejscu w wypadku Ferrari Zientarskiego... :(
|
No a co to am wspólnego z wydarzeniami sportowymi?
|
Cytuj:
|
dobrze mu tak, za*******al 200, to ma za swoje
|
@up
Gratuluje podejścia, ale czego się spodziewać. |
+ pasy nie zapięte, kretyn :) Właściwie to już ma zjebane życie - połamany kręgosłup i do tego nie wiadomo czy przeżyje(oby!).
|
@up
Jakby miał pasy zapiete, to by splonal w szczatkach wozu. I zastanawiam sie po cholere jechal 10000000 na godzine ferrari po Warszawie, mogl pojechac na autostrade. |
Cytuj:
|
Nie napisze "Ma za swoje." bo to nie na miejscu, ale nie jest za mądre zapie******ie 200 po mieście. Może to głupie, ale bardziej mi szkoda tego drugiego dziennikarza...
|
Do przerwy:
Fulham 0 - 2 Manchester U. Arsenal 0 - 1 Aston Villa I niech tak pozostanie ;d |
Cytuj:
"Arsenal by wygral, gdyby Senderos trafil do tej bramki co trzeba". Hueueue. =] Na pewno przegrywaja, bo po ostatnim meczu boja sie o swoje nogi. =( Widze, ze i Chelsea niezle sobie poczyna - na wyjezdzie, w oslabieniu, a 3-0 do przerwy... |
Cytuj:
|
Bendtner, kocham cię ! 93 minuta i ratujesz nam lidera !
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Na pocieszenie, Chelsea was goni :) już 6 pkt i mamy mecz zaległy. |
Cytuj:
A tak poważnie, to prawda, Arsenal ostatnimi czasy słabo sobie radzi, ale wierze, że to chwilowy kryzys i w najbliższym meczu pokażą Milanowi jak się gra w piłkę. |
MUuuućki nam pokazały ; P.
|
Rezerwowi MU z mała pomocą Daviesa pokonali Fulham. Arsenal się odratował, ale już za tydzień, max 2 wszystko wróci do normy ;)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
20' Recreativo Huelva 1 - 0 Real Madrid Kryzysu Krolewskich ciag dalszy? |
Cytuj:
|
Cytuj:
@Thomisson: No ja wiem, każdy chciałby mieć w swoim zespole takiego piłkarza jak Eduardo. ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Sven, Milan bez LM w przyszłym sezonie :D?
A Barka zatopiona... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Sir Alex Ferguson po 21 latach pracy z Manchesterem United w końcu spróbuje sił z inną drużyną. Jak donosi "The Times" menedżer "Czerwonych Diabłów" najprawdopodobniej poprowadzi olimpijską reprezentację Wielkiej Brytanii podczas igrzysk, które w 2012 roku odbędą się w Londynie.
Ferguson wprawdzie nie podjął jeszcze żadnej decyzji, ale zdaniem prezydenta Brytyjskiego Komitetu Olimpijskiego Lorda Sebastiana Coe'a, sprawa jest już niemal przesądzona. Szkocki menedżer postawił tylko jeden warunek - praca z kadrą nie może kolidować z meczami Manchesteru, którego za nic w świecie nie chce opuszczać. onet.pl ----------------------------------------------------------------- No to już mamy faworyta Igrzysk Olimpijskich w Londynie, znając umiejętność pracy Sir Alexa z młodzieżą ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:48. |