![]() |
Ja lubie Bencia ;)
|
arha, przeczytaj to co zacytowales jeszcze z 10 razy i zedytuj posta, to o tym gimnazjum.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Ja się nie czuję Polakiem, podobnie jak 30 000 ludzi którzy udowodnili to na Spisie Ludności - Jestem Ślązakiem :) @ Do kogoś tam, Nie czytałem tego forum dokladnie, bo jak można czytać coś takiego - " shau hsuazenuhsua zuasgsdauygszmwo" <- z takimi literówkami to do przedszkola, Ale wara mi od Natalii. Póki ja tu jestem nie pozwolę ją obrażać, w ten sposób w jaki to zostało uczynione !! X( |
TO BEDZIE DLUGIE ALE MAM NADZIEJE ZE WARTE PRZECZYTANIA
Z gory przepraszam Po 1 Dosia dziekuje ci za rozluznienie tego jakze idiotycznego konfliktu miedzy niektorymi forumowiczami. :D Malo to dalo co prawda bo szybko puszka pandory otworzyla sie ponownie. Something about p3p5 Widzicie to jest tak. On zawsze byl z wami w roznego rodzaju gildiach i zawsze ale to zawsze byla ta sama sytuacja. Zwyciestwo, klutnia, paying out. Pephy poprostu zdal sobie sprawe ze po co ma placic nieskonczenie wiele, gdy moze byc po stronie tych ktorzy zawsze wygrywali predzej czy pozniej. Jezeli ng nie zauwazy ze ma 100% przewage nad Saint to nie wykopie go. Something for Wujek Naprawde Cie szanowalem chlopie. Zawsze uwazalem ze jestes poza Finerem i Doska ( i oczywiscie axiem hahaha) ktory ma cos do powiedzenia. Popatrz jak szybko czlowiek moze zmienic swoje zdanie. To co powiedziales o Renie Marin nie mialo zadnego sensu i uwarzam cie teraz za cos w stylu Axio. Something about Posuv Tak jak juz ktos tam powiedzial. Poprostu nie powinienes osadzac ludzi zbyt pochopnie. I nauczysz sie tego na swoich wlasnych bledach skoro nie umiesz sie nauczyc inaczej. Widzisz, ktos by powiedzial ze co ma Forum, Tibia to prawdziwego zycia. Ale czy tak naprawde, po graniu w ta gre juz tyle lat nic sie nie zmienilo na gorsze? Byc moze nie zdajesz sobie z tego sprawy ale popatrz sobie o ile mniej tematow masz do rozmowy ze swoimi kolegami. To all those niggers Naprawde nie ma o czym gadac. Jedni uwazaja ze patriotyzm to dobra sprawa, niektorzy leja na Polske i na to ze w niej wogole zyja po przeciez "łaski bez", a jeszcze innym zwisa ten temat i powiewa. Wiecie juz dlaczego szwedzi sa lepsi tylko wzglednie? Bo nie kluca sie miedzy soba o byle gowno. Naprawde nie ma sensu dluzej rozkminiac tego shitu. Kazdy ma swoje wlasne zdanie. I powinnismy sie z tym w jakis sposob zgodzic nie robiac zamieszania obrazajac innych za ich opinie. KONIEC KONIEC KONIEC I'm done Slayah~ P.S. Nee'ku tu rzadi xD |
Cytuj:
Nie ma tak, ze jeden narod sie kloci a drugi nie. Klotnie, sprzeczki leza w naturze czlowieka, sa wrecz potrzebne :) I piszcie kurwa wreszcie "w ogole" a nie "wogole" |
dosia
ty nikogo nie lubisz i ciebie nikt nie lubi a powiedz mi prostaczku dlaczego grasz w tibie ? zeby wyzywac pod dp i na forum trolu bagienny ? a pamietasz cykorze jak vany i waptor zawolali cie zebyc poszedl zabic jakiegos polaka w port hope to pobiegles a pozniej mu sie tlumaczyles ze biles go bo sie waptora bales cw*lu j*bany. a teraz spi*rdalaj do swojego dp dalej wyzywac 12 levele p*srancu :baby::baby::baby: Ja lubie bencia bo jest prostolinijny i co mysli to pisze beza zbednej filozofi :) i milona bo jego krokodyl zjadl, i suva bo wzial bencia do gildi :cup::cup: i kiroja bo ma juz z 22 lata, skonczyl studia i ma zone modelka :D i archina bo ma duzo kasy, ma wszystkie chary na obsidi i teraz go wszyscy lubia bo ma kase i levele :D i pephego bo smiesznie pisze i dedmita bo dobrze napisal o rasizmie i fing~~~~ bo utrzymuje to forum przy zyciu, lubie rybe bo jest madry, slajera bo ma fajne runy co paralizuja zloczyncow :D nati bo niema pryszczy i wcale nieszuka chlopaka w tibi ani w simsach :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
Seryjnie, wez sie wyspij, wyjdz na dwor nabierz troche powietrza i odpocznij od kompa. Moze wtedy nauczysz sie po kims jechac inteligentnie, bo tu wstawic "pierdolnij" a tam "kurwa" zadna sztuka nie jest (co nie kurwa?), a i na przyszlosc CAPS LOCK off bo nie dosc ze udalo Ci sie wrzucic w jedno zdanie 4 bluzgi to jeszcze musiales to napisac capsem zeby kazdy zauwazyl jaki Ty nie jestes super. A JAK! +10 do forumowego gangsta. 3maj sie & flejm me on plx :baby: |
BLAGAM LUDZIE!
Nie jestesmy przeciez dziecmi. Nie musicie nawijac na siebie jak jakis papier toaletowy na dupe. Blagam PLEASE TURN THAT SHIT DOWN! |
no dobra - krotka pilka - kiedy koniec pierdolenia? ; )
pozdrawiam goraco (ale tak by nie poparzyc :D) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@slayer
taa wczoraj doladowalem pare groszy :P zyc juz sie nie dalo : P edit: spadam spac ; p bb all |
@ slayer
na gorsze nie zmienilo sie nic, kilka rzeczy zmienilo sie na lepsze ;) |
Cytuj:
Anyway sorry za flame xd Yours |
a podobno to ja pisze glupie posty lol
tak trzymac panowie hahha banda desperatow |
zmuszacie mnie do odpisywania
@Axio już wiem z kim mam do czynienia tak to ja cie pomoglem ujebac panie Kaeke, i ciesze sie ze tak sie stalo , szkoda ze ltk nie wygralo bo bys sie mogl wraz z swoim ziomem ikonem na mnie zemscic :D nie tlumaczylem sie tylko cie przeprosilem bo troche glupio mi bylo , ale nvm . @myllion bylem sfrustrowany to daltego caps lock , i dzieki za te +10 pkt przyda sie , nastepnym razem postaram sie wsadzic wiecej bluzgow wiec sie nie martw. |
Cytuj:
|
dosia
o tobie to huczalo dupku nie tylko w venore i nie tylko w port hope ale mozesz uwazac mnie za kaeke bo to przeciez jego zabiles cioto. ja w takiej sytuacji wolal bym pasc niz frienda zabic i pozniej go przepraszac. dla mnie byles i bedziesz tylko dupkiem a swoim zachowaniem tylko to potwierdzasz.:baby::baby::baby: |
Venisus aka Dosiaa
ech typowy dupek. Obsral sie i poszedl z ng bic kogos. Ja wolalbym pasc niz bic kolege i potem sie tlumaczyc.... Myslisz ze w ten sposób sie wkupisz w ich łaski ? wez ty chlopie sie zastanow co robisz. nienawidze takich dupkow. jestes ostry ale w gebie, a w gaciach masz pelno a ode mnie sie odczep.. |
"cos dla rozluznienia"
[CHAR]Sven Slaggare[/CHAR] Jan 05 2008, 23:42:15 CET Killed at Level 117 by Elder Pojarra and by Asmit |
tez cos dla rozluzienia dam :D
00:37 Xeraz [106]: teraz czekam kurwa na moj loot 00:38 Xeraz [106]: bo sobie przejebales kurwa 00:39 Xeraz [106]: frajherze jebany 00:39 Xeraz [106]: wysylaj loota na cleria kurwa 00:40 Xeraz [106]: wez wy*******aj frajerze jebany 00:41 Xeraz [106]: wolisz walczyc z kurwami u boku 00:41 Xeraz [106]: niz stanac po stronie rodakow;] 00:42 Xeraz [106]: myslisz chlopcze ze jak wygracie oni ci dadza grac??;] 00:42 Xeraz [106]: jestes zalosny;] o taak :D |
HAHA;]
teraz ja;] 00:38 Doomenator [82]: pephy here 00:44 Doomenator [82]: ale wiedze 00:44 Doomenator [82]: ze znasz historie 00:44 Doomenator [82]: serwera 00:44 Xeraz [106]: no ;] 00:44 Xeraz [106]: znam i to dobrze;] 00:44 Doomenator [82]: to ok 00:44 Xeraz [106]: ale ta nowa mi sie najbardziej podoba 00:44 Xeraz [106]: kiedy oni zabijaja twoich rl wiedzac ze sa od ciebie 00:44 Doomenator [82]: jaka nowa ?:D 00:44 Xeraz [106]: a ty masz to w chuju;] 00:44 Doomenator [82]: bywa i tak 00:44 Xeraz [106]: kiedy oni mowia: jebiemy polakow:a ty mowisz: JEBIEMY ICH;] 00:44 Xeraz [106]: buahahhaha 00:44 Doomenator [82]: skad wiedziales ze tak jest;o (w porownaniu z Michalkiem wklejam rozmowę a nie tylko to co nasz kochany patriota pisze;]) |
Dosia jestes pewny ze Axio to kaeke?
|
i co niby zlego w tym co wkleiles?xD
|
Nic;] tylko po raz któryś dowód jak jebiesz polaków z serwa;] tylko tyle;] aa w mojej wypowiedzi natomiast nic złego nie bylo;] jestes frajerem bo tak sie mówi na takich jak Ty;]
|
chyba mam wojne z PL gildia czy nie ?XD
|
Teraz masz. Wcześniej miałeś wybór: Polacy czy szwedzi którzy postawili sprawę jasno i klarownie udowadniając jakimi są rasistami;] Nie Ty jedyny byłeś z Polaków w NG, natomiast Ty jedyny zostałeś w NG, sprzedając swoich rodaków. Wspomnę jeszcze akcję jak Twoi kochani przyjaciele z NG zabili kilku Twoich rl a Ty ofc miałeś to tez w chuju;] nie masz nic na swoją obronę więc przestań się wymądrzać, bo na każdą Twoją wypowiedź mam ripostę.
|
w*****acie mnie przyjeby klucicie sie tylko a nic wiecej pedaly mam was dosc elo
|
a jaka jest riposta ze za deady moich rlow zaplacili?
|
@ slayer
no, teraz z pewnoscia jest dobrze jak mniej gram :D i nie odbieralem tego jako flame :p @ arha bo gosciu akurat chodzi do gimnazjum pewnie, jezu. chodzilo o to, ze gosciu poproszony o zacytowanie czegos tam co uzasadniloby jego bluzgi, wrzucal jeszcze bardziej. :o! to ze chodzisz do gimnazjum, nie znaczy ze musisz to odbierac jako jakas wrzute na ciebie. tyz chodze i sie z gimnazjalistow smieje :o to ja juz nie pisze :] bo tylko pierdole ;) |
co do tematu gimnazjum - kiedy pare latek wiecej wam wskoczy na liczniku zrozumiecie o co chodzi. to jest okres kiedy dzieci uwazaja sie za doroslych i chca rzadzic kazdym bo oni sa kurwa dorosli... a nauczyciele uczacy w gimnazjum to juz maja przesrane - toz to ci dorosli im malo na glowe kurwa nie wskocza i nie nasraja, bo im wolno, a nikt im nic nie zrobi.
oczywiscie nie kazdy jest taki, ale jakies 80%... pozdrawiam |
Ludziska zostawcie tego pephego
Nie rozumiem was. Ng dostaje baty jak sie patrzy. Po co wam Pephy? Caly czas nawijacie mu o tym jaki on jest zly i beeee. Dajecie sobie doskonale rade bez niego. A teraz to wyglada tak jakby mial caly czas invita do Saint. Prowokujecie go i prowokujecie. A on bardzo latwo moze to wykorzystac jezeli tylko pomysli. |
Cytuj:
|
Cytuj:
no wg mnie ja należe do tych 20% i takie teksty mnie obrażają ;o |
@axio
oj synek pierdolisz, kaeke zaczol plakac jak to moglem go ubic zrobilo mi sie zal i go przeprosilem , moja slabosc . I nie mow ze jestem posrany bo to ty jestes forum fighterem. @bencio wogole nie wiesz o co chodzi a sie wypowiadasz nie ogarniety dzieciaku, pierdolnij sie w banie lepiej , a kretynstwa nigdy nie zostawie . @zielaq mówisz ze cie jebie co ludzie o tobie tu sadza, wiec po chuj im odpisujesz ?? te pierdoly o patriotyzmie dla mnie tez sa glupie , ale co prawda to prawda , to my ciebie i rha'uma wyciagalismy z trapa w venore jak jebali cie waldorio waptor i reszta , a teraz nas jebiesz . Nie jest nam przykro tylko troche glupio ze stracilismy czas wtedy ^^ |
O pephym:
Kazdy sobie rzepke skrobie, o! Jesli chodzi o gimnazjalistow... Moja znajoma swiezo upieczona nauczycielka wyrazila sie jasno: Gimnazjalisci to banda pojebów Upchneli do trzech klas tą młodzież, która własnie bujnie dojrzewa (i w kroku i pod czaszka hehe) i sie "buntuje", to nie jest dobry pomysl, tyle. |
Ma ktos film z zabicia Sven Slaggare?
|
Jak tak czytam to forum i wypowiedzi każdego z Was to zaczynam sie zastanawiac czy sam jestem polakiem...? Skoro uważacie że bycie Polakiem czy Szwedem ma znaczenie w tej grze, to jesteście w błędzie. Jeśli wydaje wam sie inaczej, to przystopujcie na chwile i zastanówcie sie po co wogóle gracie w tą grę? Żeby wytępić Polaków czy Szwedów? Albo wbić level i porobić troche PA? A może gracie żeby zaspokoić własne ambicje i chociaż częsciowo poczuć sie lepszym od drugiego?
Pytanie jest proste,ale czy kiedykolwiek sie nad nim zastanawialiście? Pewnie, część osób pomyśli "co za po**b, znowu pie**oli głupoty i myśli że jest fajny", dlatego odrazu mówie ze ja gram tylko po to aby przeżyć coś ciekawego razem z kolegami, aby poznać kogoś nowego, móc pogadać, podszkolić swój angielski, chociaż po części spotkać kogoś z zagranicy. I nie jest to wcale taki gadanie żeby se komuś przypodobać, bo wierzcie mi, że spotkałem osoby których wcześniej nie znałem a teraz mogę im śmiało powierzyć swój najcenniejszy dobytek, bo wiem że nic mu sie nie stanie. Mogę otwarcie powiedzieć że gram dla przyjaźni i wcale nie chce powiedzieć że tylko ona się liczy, ale myślę ze jest wazniejsza niz wojna narodowościowa w ktorej jedni wyzywaja innych za to ze urodzili sie w np.Szwecji. Przyznam jednak, że trochę boli mnie serce gdy widze jak wy "wielcy patrioci" tak sie szanujecie i posuwacie sie do tego aby obrażać nawet waszych rodziców bez których nie mielibyscie nawet internetu... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:51. |