![]() |
Taka mała sprawa, wczoraj na akcji w kazoo zlootowaliśmy b robe i inne śmieci. b robe wziął Pimol (gilldoriuss) który miał red skulla. Kiedy go dodupcał 80 knight i 60 pallek i było pewne ze dednie i mu napisałem żeby rzucił tego jebanego robea ten napisał że woli go do rzeki wrzucić niż nam dać... oczywiście padł i przejebał b robea. Nie rozumiem go, ta sama gildia a zaufania nie ma. Jeszcze mnie opierdolił za to że nie ratowaliśmy Mayn Sany która i tak i tak by zdedziła. Dostałem ojebke za to że lognąłem przed tym knightem i pallkiem ktorzy zajebali by mnie tak jak ich. Nie o to chodzi żeby isc na akcje i zdedzic cala ekipa tylko zeby zrobic cos mądrze i głową, a log w momencie gdy byłem sam na nich 2ch gdy mnie exivowali był rzeczą najlepszą która mogłem w tej chwili zrobić.
btw. oldchool bongo rox. //Wodny~ |
@Wodny~ jak wam ufać skoro idziemy zabijamy gościa spadają c legi każdy mówi ze ich niema a nagle ktoś wyjeżdża z halsem "spadam ema" , albo niejaki Armands napisał ze będzie kradł loota po tym jak pimol stracił b robe tylko szkoda ze na poprzedniej akcji zapierdolił
c legi , ktoś sprzedał naszego venta , ktoś sprzedawał nie raz nas a za czasow starego bongo tak niebylo , wybacz ale jak kurwa stare bongo robiło akcje to nam to wychodzilo a przyszli nowi mysla ze sa ROX i na*******ają na akcjach, robią swoje , padają i potem płaczą na vent jakbyscie sluchali innych to by cos z tego bylo , co do loota wiecie dobrze ze za loota dostawlsicie runa na next akcje nikt tego nie bral do siebie , co do run - ludzie sapali ze nie dajemy run! runa rozdawalismy przed akcja bo jak damy wczenisej to idziecie sami pekowac i to nastepna rzecz ktorej stare bongo nie robilo. Dlatego sie Bongo Syplo... Proste POZDRO |
srry lag <10znakow>
|
Cytuj:
@rzolniez. Daj no te liste ;] |
aha no to teraz jeszcze ten wmv na pamiątke można zrobić
|
javi thos twoja stara ci nie pieze bo jej niemasz ty stara zaganiaro nie ufam ci zagoniles starego to czemu niemial bys zagonic ktoregos z nas ?? jebal cie pies
|
hahah jednak te c legi zajebal ten 57 knighcik ?a huj gupi sie wypieral moglem go walic.ale nieee to byl wodnego~~ rl ziomus on by tego nie zrobil ;/;/
|
Cytuj:
a patrz tu ;d http://www.***********.com/410574599.html spidiszare btw xD |
ja juz pierdole rl kumpla/kumpli jakiegos typa z bongo co za*******a loota i milczy jak pies bo nie ma odwagi sie przyznac ze zajebal loota
|
Cytuj:
w dupie byłeś gówno widziałeś xD hmmm patrzcie jaka globalizacja, normalnie neta w Tworkach podłączyli 8o |
Cytuj:
@viking twuj stary hyba zajebal c legi i kupil b robe z wody na merlin.pl XDDD! borze co wy robicie, cisnijcie po sobie plska juz plska juz juz juz juzj uz juz jzu TERAZ TERAZ muj czar bedzie gotowy do piatku, boruta ! |
Ojojojoj... A się porobiło...
|
Cytuj:
btw... Dzieje się coś ciekawego? A apropo Bongo, może czas odświeżyć ekipę i pozbyć się zbędnego balastu. Wiem, że im więcej ludzi tym większy powah ale chyba jak sami zauważyliście nie warto przeginać z zapraszaniem ludzików ;/ Ja jestem zawsze z wami :) przeważnie raczej jedynie duchowo :* |
Dlaczego się rozpadł bongo team ??
podam przykład akcja o 19 ludzie zbierają się do 20 zanim wszyscy się przygotują jest 21 wszyscy już widzę 20 ludzi z bongo w carlin to nawet największy kretyn się skapnie że coś się kroi a potem stoi 15 noob charów na statku i mówią "NIE IDZ BONGO TU PKUJE ZABIJĄ CIĘ" i się dziwimy że nic z tego nie wychodzi... loot... kiedyś każdy brał loota i potem wszystko się znajdywało na początku tak było gdy jeszcze wpadało pół iridi gdy staliśmy na jakieś miejscówie z 20 noob charami w przejściu wbijali ludzie bany rsy etc. tylko po to aby czasami ujrzeć kolesia który daje loga... czasami udawało im się nawet ubić nam jakiegoś 30 lvla :P a teraz co ? c legi ma rl wodnego który tym knightem se raczej nie pogra i sam tego dopilnuje pimol stracił b roba ? nie chciał pewnie aby ktoś go znowu zwędził a znając jego to pewnie go gdzieś wywalił aby go niedostali choć nie wiem gdyż mnie tam nie było :/ @Ripper Dax za 300k a skąd ja Ci te 300k wyczaje :D daj mi tydzień ban na sorcu się skończy i mogę troche zarobić 3x ktoś sprzedał naszego venta... |
Cytuj:
|
Śmieszny anihilator na iridii
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/34978 Sir-gohanon Phexen < nie wiem po co tam był, chyba tylko żeby było ich 4 :P GRatz dla Perkosa za exori XDD I dla Danko Domi który to prawie zsolował ani xD A dla Sir-gohanona.... cóz jako palek dostał za 1szego demca niecałe 300 expa a za drugiego ( co to powinien być zabity szybciej?? latwiej) O DZIWO 130 EXPA!!! GZ |
Mogę wbić do jakieś Gildii? 32 druid.:baby:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
jak padłem knajtem to nie płakałem ze mnie zabili, i jakos fragi zdobywam drutem/knajtem nawet po zielonym a jeżeli ktoś zapierdziela loota i nawet nie wiadomo kto wiec najpierw wypadałoby sie zastanowić kto jest zaufanym typem i na 100% nie zapierdzieli loota |
http://www.giercownia.pl/gra/6844/kebab_van/
HAHAHAHA, spadlem z krzesla jak to zobaczylem, hahahahahaha!!!!8o8o8o8o |
|
@UP i to w huj :D
|
Wlasnie sciagam film Bongo cholera juz sie doczekac nie umiem !!!!! Wy musicie poczekac jeszcze xD
@Heineken - bylo nas 15 ale nie wiedziales jaka sytuacja byla wiec nie pierdol i wogole po Barthose wiec nie cpaj juz kumplu i jak idziesz na akcje nie pal bo te durne tłumaczenie jestem po zielsku jest juz nudne i nos poty/parcele bye |
dobranocka kumple< 3
|
Hail po*****ony Update and s*****ale CipSofy.
Huje zajebane ! |
|
Cytuj:
nie ma neztasa, to forum jakos malo ozywione |
Cytuj:
|
Cytuj:
BTW GZ MEGABLANCIOR 8o |
jarek morze wszystko
:cup::cup::cup::cup::cup::cup: |
FEW co Ty zrobiles!?!?!
Nez~ chcial byc pierwszy, a Krealet drugi :(:(:(:(:( Btw. Gratz! |
Feav
zapomniales powiedziec ze gdyby nie ja to bys nie zrobil tego outfitu bo przylecialby kralet i cie dednal! |
|
@hein- spoko wybaczam _/
A tu macie oto moj film wmv z 1/100 moich fragow:D taki symboliczny ale fajny http://rapidshare.com/files/76146126...life*****.html po 76146126 wpiszcie /Pimol_s_life .w m v .html tylko razem;d zrobiony przez Enrina taki przedskoczek przed WMV Bongo Pozdro;D @edit- rehostne jutro jbc;p |
Cytuj:
Fajny :) Ale nic nadzwyczajnego. Trafiles na takich noobow ze hej :D Mam nadzieje ze wma bongo dostanie oskara :] |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Laroz-Dec 13 2007, 01:18:26 CET Killed at Level 95 by Barthosa
and by Aatalith'Niel ;] |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:09. |