![]() |
Ja poszedłem po 23 spać, a to, że 6 osób grało sobie później to coś nadzwyczajnego? U nas gra 6 osób, a Vision loguje się całe. W naszych wszystkich gildiach jest nawet około 100 osób, więc policz szybciutko, jaka część nas jest w nocy online. Zresztą - Chuj Ci Do Tego! Czemu się przejmujesz naszym RL? Nie masz swojego? Masz? To zajmij się nim!
|
Cytuj:
@slovik kto co zrąbał to ich sprawa... |
Cytuj:
człowieku jestes zerem ... każdy tobie to powie , nigdy nie miałeś zapewne większego levela niż 50 , twoja wiedza na temat furory , tibi jest ZEROWA więc WY*******AJ Z TEGO FORUM kthxbye |
Napisz mi post w którym pisałem hail triada? ja sobie nie przypominam żebym był za triadą :) On nadmiernego PA vision byłem neutral a to było jakieś... 3-5 miesięcy temu ?
Kurw@ dlaczego wy tak bluzgacie ? |
@Slovik
Czy Ty tego jeszcze nie zauważyłeś że, nikt Cie tu nie chce :( Chyba że Pro Ivul Jołen i Ratillt ;p bo jesteś dla nich wyjebistym Pgerem !! To że robią PA to nie Twoja sprawa, nie chcesz nie graj, nikt Cie nie zmusza. Idź na Selene to swoich ziomasów bo tam wojne ogarniają.. Bez odbioru ! |
Ale nagonka na biednego ptaszka.
Kazdy gra kiedy chce. Ktos lubi grac o 3 w nocy to niech gra, ale roznica jest taka ze nasi chca expic w dzien to expia w dzien, chca w nocy to expia w nocy, a visi0n moze tylko w nocy. |
NIE NAJEZDZAJCIE NA SLOVIKA PLIZ, KTOS MUSI TROLLOWAC NA FORUM ;)TO ZE ON SPI W NOCY A MY NIE NIE ZNACZY ZE JESTESMY LEPSI :<
PRZYLACZAM SIE DO PRÓŚB POPRZEDNIKÓW -> WY*******AJ |
Cytuj:
Może tym 80~ noobcharem? |
Cytuj:
|
Ghost Ship czy PoH? cały dzień byś musiał siedzieć xd
|
Dec 29 2007, 11:27:26 CET Died at Level 100 by a warlock
Sasho pansa byl i nie ma 100 |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ludziska, ludziska zakłaaadddyyyyyyy !!! Nagrody bardzo dobreeee!!!
1). Kiedy Ymy znów będzie miał 162? 2). Kiedy Orzech wbije znowu 273 i tego samego dnia padnie? 3). Kiedy Younowi urośnie pisiorek? 4). Kiedy Invisible'Andzia wyjdzie ze świata czarów i baśni uświadamiając sobie, że tylko w grze jest dziewczynką? 4 daty Joł! :DDDDDDD P.S. Ja je znam ; ] Dziś zadzwoniłem do Ezo Tv ;X Kto odpowie dobrze pozna prawdziwe imię matki ..... UWAGA ..... MOJEJ ^^ @Edit Ale jestem dowcipny HYAHAYHAYHHAYHYAHYAHYAHA |
nie ma czegos takiego jak pierwsze i drugie primo ; )
[CHAR]Ri'Goku[/CHAR] char aurix vantie :o |
Cytuj:
|
Wiem skad tylko pewnie do tej pory nie rozumiales znaczenia
|
Cytuj:
Ale prosze nie mowcie nic wiecej zeby nie pokazywac swojej nedzy umyslowej |
Starasz sie mnie obrazic i pokazac jaki jestes madry
ale niestety nie wyszlo :) |
Nie staram się ciebie obrazić. Nawet nie chciałem. Chciałem ci tylko pokazać jakie głupoty pierdzielisz, a zrobisz z tym to co chcesz. Spadam na film, cya in game.
|
Zamiast zajmowac sie wytykaniem sobie bledow, wad i innych spamów zajelibyscie sie czyms pozytecznym, to jest sposób jakiegos dowartosciowywania się czy co?
Chyba tego nikt nie zauwazyl ale powstala gildia [GUILD]Curse[/GUILD], liderem jest Jitvey jest tam równiez Dafik, Muhhi i inni ludzie. Wie ktos moze cos na ten temat? Przylacza sie do Vision, czy moze beda karac obie strony? Ciekawa sprawa.. Swoja droga milo wspominam Jitveya, jak mialem jakies problemy z PA ze strony Triady pisalem do niego... Zawsze pomagal, a wcale sie nie znalismy.. Szkoda, ze jest hunted. EDIT : Fallathanu, skoro sam do niej dolaczyles, moze powiesz nam cos wiecej? ^^ @Khazul Pomyłka pomotalo mi sie wszystko, Jitvey to Demthes :p |
a za co hunta dostał?
|
Cytuj:
za nic ;] |
Cytuj:
and by Invisible'Andzia Dyrol - Dec 01 2007, 20:01:18 CET Killed at Level 87 by Diabllord Muhhi - Dec 28 2007, 09:06:14 CET Killed at Level 81 by Aurix Vantie and by Ymy Sadze ze raczej jesliby mieli walczyc to u boku Vision. Ale moge sie mylic... |
Cytuj:
edited Co do hunta Jitveya - wiesz, jak siedzisz z kimś na vencie, gadasz z nim a za plecami motasz jego ip żeby go pingować to to nie jest zbyt honorowe. A na pewno niezgodne z Kodeksem Rycerskim. Szkoda, że tak wyszło, osobiście do Cinka nic nie miałem, ale pewnych rzeczy po prostu nie wypada robić... |
Vuaevo Bruth znowu w Vision ?
|
To z kim on w końcu jest, bo robi się z niego chorągiewka jak pasterz.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Khazul Nigdy nie mów nigdy ;] @down hier jemand nicht Martin |
Cytuj:
Mimo wszystko dobrze, że przyznajesz się do własnego błędu. Nie wszyscy musimy się lubić, ale powinniśmy stanowić jedność, bo w kupie siła Xd |
"Kupy nikt nie rusza!"
|
Oj, Nie chciani, nie lubiani zdeka pa robią ;/;/
17:27 Raaell Nabu [113]: i co podjoles decyzje? 17:28 Royal Wookie [68]: ;/ 17:28 Royal Wookie [68]: szkoda ze za przesuniecie mozna huncic 17:28 Royal Wookie [68]: bo to dziwne zdeka 17:28 Royal Wookie [68]: nie moglem poprostu przejsc 17:28 Royal Wookie [68]: A czy ci cos zrobilem? 17:29 Royal Wookie [68]: chyba nie 17:29 Raaell Nabu [113]: pytam placisz czy nie? 17:29 Royal Wookie [68]: ile? 17:29 Royal Wookie [68]: ? 17:30 Raaell Nabu [113]: bohy 17:30 Royal Wookie [68]: za przesuniecie 17:30 Royal Wookie [68]: ? 17:30 Royal Wookie [68]: nie za drogo? 17:30 Raaell Nabu [113]: pytam placisz czy nie bo nie mam czasu 17:31 Raaell Nabu [113]: ? 17:31 Royal Wookie [68]: dalbym ci z 5k 17:31 Royal Wookie [68]: ale bohy to za drogo 17:31 Royal Wookie [68]: :( 17:31 Raaell Nabu [113]: to nie pograsz ap 17:31 Raaell Nabu [113]: pa :* bywa ;p Pozdro :> |
A zemy gowna nie tykamy to kupy nie ruszamy :P
No chyba ze pojedyncze gowienka.. czasem.. |
BUAHAHAHAH HUNT ZA PRZESUNIECIE HAHAHAHAHA macie nooby czego chcieliscie tak placzecie ze vision bylo gorsze a teraz Ci najgorsi z vision sa w triadzie , no pojedzcie mnie , zacznijcie krzyczec HAIL TRIADA TAKKKKKKKKKK
P.S ZAL MI WAS , bylo o wiele lepiej za czasow furory gdy bylo vision , nie bylo huntow za byle tylko zcasami im sie nudzilo to sie pobawili a nie tak jak teraz codziennie ktos lapie hunta za friko , pozdro dla was |
Cytuj:
Narq wszystkim |
Hmm.. hunt za przesuniecie....za Vision az tak nie bylo ;]
|
,,(...) ZAL MI WAS , bylo o wiele lepiej za czasow furory gdy bylo vision ..." - Pisalem to juz wam dawno temu wreszcie jakies jednostki to zrozumialy... .
|
uhauhauh szczeze wam powem ze jak przeczytalem te wypowiedz Naira to sie prawie posikalem ze smiechu uhauhuh i ktos gadal niedawno ze vision robilo P.A. uhauhauh:D ZAALLLL MI NIOPÓF KTORZY TAK TWIERDZILI!!
|
mowilem juz to jakies 2 miesiace temu ze bedzie gorzej gdy vision bylo , gdy Ci z triady etc byli w Vision andi jakos ich trzymal na lancuchu , a gdy (teraz) ten lancuch sie zerwal psy rzucily sie na biednych ludzi,
zaraz ktos zacznie wspominac o Pa na ab imargama , i co z tego , z tego co pamietam to kerston robil gorsze rzeczy , ktore robi i teraz wiec pozdro dla ludzi ktorzy mysla jak beda lizac dupe to beda free , tylko jak masz kogos z real wazniejszego od triady to mozesz nie zlapac hunta , jezeli jestes z poza real triady , powiedz temu servowi , BYE pamietam jak ktos tam kilkanascie lub kilkadziesiat stron napisal ze z niego bohy za free sciagneli i ze im wybacza bo wie ze nie maja kasy... , moze zrobimy zbiorke bohow i wyslemy Pasterzowi (ironia) P.S pomozcie zmienic server na lepsze VISION MUSI WYGRAC |
tak prawda huncenie kogoś za to że ktoś kogoś przesunął to żal.pl
i wierze temu kolesiowi w to co napisał bo zdarzają się Triadzie takie wpadki... 1. Pisz do Ymy jak masz problem (mam nadzieje ze sie nie obrazie ze mu zwalam troche na glowe :)) 2. Rob Screeny ta ale po co ta propaganda powstają nowe gildie jak Cruse, Vision Reaktywacja ludzie sobie tu piszą na forum "ze strasznie jest.." "a nie mowiłem że z duskami tak samo bedzie jeszcze wieksze pa niż vision" mysląc że ci ludzie zaczną dochodzić do tych gildi, ale co wam to da... przemyślcie to czy warto.. czasami ludzie z triady odwalaja akcje takiego typu ale są oni krytykowani ostro na Vencie ja sam staram sie duzo spraw takiego typu chmować a nawet rozwiazywać.. Spaaw, James, I reszta z ich strony jest ostro przeciwko temu np. James rozdawal bany za pekowanie i sie skonczylo teraz pozatalo tylko PA z tym jest ciezko.. ale juz sie poprawia i biedzie lepiej tak mysle :* o wlasnie sie rozpoczeła rozmowa o Nabu... na vencie beda konsekwecje tak mysle pozdrawiam |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:31. |