![]() |
@Hardclan
Slyszalem ze oni tam cale gowno mieli. @Whisperwind~ Debilne komentarze Kaalara do mnie zaslugiwaly na zjechanie go do -25 lvlu i nikt sie tu nie podnieca. Maja na co zasluzyli. |
Cytuj:
JA NIKTY NIE ROPIE BŁENDUW Btw. 2 + 2 ? hahaha |
Cytuj:
@Beni =9?? |
Cytuj:
Ale on na Vencie sam mowil ze tak on ma jak siedzi :| |
Skonczcie juz ten temat.Sami ubijaliscie Fidosa jak mial hacka. Jest wojna i normalne ,ze go zrokowali skoro mieli do niego passy. Jestem pewien w 100% ,ze kazdy z was zrobil by dokladnie to samo gdyby mial passy do kogokolwiek z nas wiec przestancie pieprzyc.I jest to przestroga dla spyow ktorych mamy w tym momencie w guild ;)
|
lol niby czemu mialem go nie rookowac ,zaufalismy mu a on z braciszkiem wystawił nas ,okradł, posprzedawał all nicki drugich harow
|
Cytuj:
|
a co ja obrażam jego starszych ? ;>
|
Cytuj:
|
to czemu cytujesz moja jeżeli chodzi ci o jego ?
|
Cytuj:
|
Name: Garax Malon
Sex: female Ile dni pacc mu zostalo? 5 max pewnie bo ponizej sie nie da. Zal mi was... Okrasc zjechac i zabrac pacc Btw sztuka jest zachowanie kultury w stosunku do kogos kto jej nie ma. Wam jej brak. Ja bym sie starala wygrac i wtedy pokaz co stracil |
Cytuj:
|
Loool ale wam sie rozchodzi...
|
Dajcie spokoj juz z tymi hackami. Jak ktos tam powiedzial jak my bysmy dorwali passy kogos z npnp to tez bysmy rookowali (przynajmniej ja)
|
Cytuj:
Zapewniam Cie ,ze kazdy z RC zrobil by to samo bez najmniejszego wyjatku.Tak to juz jest i przestancie plakac z tego powdu bo to jest wojna ,a Ty chyba nie masz o niej zielonego pojecia skoro gadasz takie glupoty. I zachowaj te zalosne komentarze dla siebie bo nie ma nic bardziej denerwujacego niz czytanie wypocin kogos o czyms o czym nie ma zielonego pojecia. |
Cytuj:
za to Ty masz pojecie, ani razu nie grales swoim charem na openie bo jak zwykle cos ci wypadlo. :) |
Cytuj:
Wiem gdzie jestem. A sposoby ukarania sa rozne a wy wzieliscie ten najgorszy sposob. @ kafar Oj pojechales. A czy ja ci cos zrobilam? Jako tako uwierz mi ze wiem co sie dzieje. Jakos nie zauwazylam bym sie do was ciagle napinala lub chowala nick. Wiec troche szacunku. Dla mnie ta sutuacja jest przegieciem i wyrazam swoja dezaprobate. To chyba moge. Nie wazne czy to wy czy RC tak samo nie bede pochwalac. @edit 16:54 You see a dead human (Vol:10). You recognize Trixtara. He was killed by Zikss. |
Jestem 100% pewien, że sama byś tak postąpiła z kimś kogo bardzo nie nawidzisz. Myślisz, że te wszystki zdrady Garaxa byly NPNP na ręke ? NIE, więc odpłacili mu się choć w taki sposób.
|
Forlond, Jofawag died
|
Zikss BRYKA ! ; DDDD Gz
|
17:08 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Smo Ki. He was killed by Kinia Inferno. Bajzeeeeeeeeel. @pensik Nie wiem nie jestem facetem. Ja sie mszcze inaczej ;) |
Kolejny sneak, na którym tracicie więcej ludzi niż my ^^
|
Cytuj:
Motorolka, być może masz większe serce ; D Ale jak zwał, tak zwał Garax dużo piwa naważył w Rise, teraz można powiedzieć się w nim utopił. |
Serce mam duze uwierz mi ;) a i myslalam ze garax nie byl sam a tylko jego nick wymieniacie :P poszedl biedaczyna za rodzina...
Exonios, fire knight ded |
Niech Ci będzie ; )
Exonios padł za.. ? Seith może powiesz coś na ten temat ? |
A mnie to nie spyta :(
Jest w pay ktore zaczelo wspierac npnp. Padl na akcji na dragach x3 |
Cytuj:
|
Pytałem ogólnie, ale Seith powinien mieć coś wiecej do powiedzenia ^^ Nie czuj się gorsza.
|
Exonios razem z NPNP i reszta Pay ukryli sie na dragach, padl jak blokowal przejscie bodajze.
@Up Czy ja płaczę? Jeszcze Leayson padl ;p |
Czyli nie dominujecie, jak to napisales zabrzmiało jakby wynik wynosił 20:3 dla RC.
|
Jak spontan to filmiku pewnie nie ma?
|
ano nie ma :p
lipa że na szybkiego musiałem bp ogarnąć a juz na dragach mi neta wyje******* |
WITAMY GUILDIE PAY W NASZYCH SZEREGACH xddddddddddddddddddddd
|
Spontan nie spontan, 8:3~ dla nas :)
|
Coraz ciekawiej :P Od ostatniego tygodnia odważniej wychodzicie walczyć, nie żebym tam waszą stronę zabierał, ale podoba mi się, że wojna nabrała tempa ;)
|
Cytuj:
8 ??? ciekawe co ty liczysz czlowieku |
Cytuj:
Ku**a człowieku pokaż mi 8 nicków kto od nas padł Boże widzisz a nie grzmisz :( |
Od nas padło 4 ;o
|
Czyli Pay oficialnie dołaczyło do wojny ? :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:02. |