![]() |
@UP:
Twoja stara jest rozbieżna. Lol, nagle wszyscy zapomnieli, że Slythia ma jasne, a ja ciemne włosy? -.- |
Nooby, Slythia to ta laska po prawej z ciemnymi wlosami.
Cytuj:
|
@Up
Kurczę, dzięki. :) Bo się tak zastanawiałem i w końcu już nie miałem sił i dałem sobie spokój, a tu taki wybawca. :D ;* |
Tez sie zgadzam
//kajteq;; |
@Glamri
Dlaczego nie przyjmujesz krytyki ? |
Cytuj:
@EDIT: @Down: Hmm... Trudno mi nazwać krytyką wmawianie mi bzdur i ironizowanie. ; ) |
Chyba, że krytykowanie ciebie ma jakąś odrębna nazwę :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@-Mixawik- Byś się podzielił, a nie. : P |
Cytuj:
Cytuj:
Wyjdzcie szybko dzieciaczki -.-" @Glamri and Slythia ich wyglad i to ze sa para (albo i nie) jest znane od dawna. Widze ze wasze upodobania sie zmienily szybko. To forum jest na tyle spierdolone ze jak jeden znaczacy na tym forum (w tym wypadku hoom ktory rozpoczal temat z zezem) napisze to drugi to powtarza myslac ze jest fajny... GET A LIFE EDIT @-Mixawik- wiesz czym sie rozni twoja kolekcja od droma? Ze twoja kolekcja nalezy do TWOICH rodzicow, ktorzy ci pozwola to wlasnorecznie otworzyc kiedy osiagniesz pelnoletniosc, a ty w miedzyczasie musisz sie meczyc tanim winem z kolegami, ew. piwem. |
@Glamri:
Bez obrazy, ale gdy pierwszy raz rzuciłem okiem na zdjęcie wrzucone przez Slythię, pomyślałem, że to jakieś lesbijki : p Cytuj:
Cytuj:
|
A czym tu jest się podniecać? Ilością wypitego alkoholu?
Co do tematu. Co z tego, że Glamri wygląda jakby miał zeza, ja miałam wyczuloną lewą powiekę i na zdjęciach z fleszem wychodziłam jak niezrównoważona psychicznie dziewczyna z tikami nerwowymi. -Mixawik-, to jak, bitwa na alkohole rodzicieli? Ja podnoszę stawkę do Blue Label'a, kto da więcej? |
Przepraszam wszystkich, ale ten post NIE jest mojego autorstwa :) :
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Up
Woda z sokiem xD @topic Przeczytajcie to co napisaliscie jeszcze raz, i chwile pomyslcie.... |
Zaszaleje, może tą herbatę w butelce podpisaną markerem whisky, która korek wysłał ox-siemu?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Afryd, Morbus Bleuleri czy dzielenie konta użytkownika?
|
Cytuj:
|
To gdzie te półnagie chłopięta, co to mi ich obiecano? :p
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ja tam wolę Reksonę :P
|
Cytuj:
|
@ gavreonien
heheh WAL Z AKSA XD bedziesz prawdziwmy knajtem ; [ |
AXE śmierdzi. Topory zresztą też.
|
szczerze to jestem druidem i wale z ruszczki, a to był tylko jednorazowy wybryk, ot, taka mała zmiana profesji, chwileczka zapomnienia ;)
|
@Up
A zdradzisz nam gdzie expiliście ? |
Nikt nie mówi o swoich najlepszych miejscówkach na exp. ;)
|
czesc janek
FAKE! |
Mad-Sin ;f
Cytuj:
|
@ mad
Ty tez lubisz drzewa ? : D |
Aż za bardzo, ale one nie lubią mnie ;-(
|
Rege, uciekłeś z więzienia? =P
|