![]() |
Moim zdaniem:
Dźwignia u Toma otwiera te kraty obok[jakiś magazyn czy coś] Spike Sword jest do zdobycia, bo po co on by tam był? Dla jaj?! Ten kolo co wrzucił SS'a na wyspę to któryś z NPC! tylko który? Teleport za Mino Magiem nie ma nic wspólnego z Spike Swordem:( |
Cytuj:
1lvl + dziura ktora da sie wyjsc z miasta na tym 1lvl...hmm |
Cytuj:
@up To także już sprawdzono. Ps. Zapraszam tutaj: http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=175294 Być może parę spraw się wyjaśni. |
Moj kolega jest tutem pytalem sie o ss ale mowil
Cytuj:
sprobujcie przekopac okolice spike sworda pickem moze cos sie znajdzie |
Cytuj:
|
Dzisiaj z nudów siedziałem w miasteczku na Rooku i pytałem NPC'ów o imiona innych NPC i co zobaczyłem... ?
Kod:
22:32 Przyjazny Rookslayerek [10]: CipFried |
To spytaj cipfrenda o 'job' to ci powie, że on jest 'humble monk'.
|
Wiesz, mam jędną prośbę..... Czy mógłbyś tego im nie mówić, niech tylko wybrańcy posiądą tą wiedze... Ta wiedza powinna byc zastrzerzona tylko dla 50 poziomów na rookgardzie. Mówie to ponieważ wiem, że w końcu jak powiesz to to będzie marny quest....
|
a slyszeliscie i kims takim jak Hugo the humble? btw on byl monkiem ;p
|
Cytuj:
|
hmmmm...
[quote=Stonoga;771425]Skończyłem na Hiacyncie. Zna ktos go? Cos mi świta jkabym go gdzies juz widział... Gdzies poza miastem. Wie ktoś może gdzie ejst ów Hiacynt czy Haiacynt. Może na PACC Area? Pomóżcie mi!
moze chodzi o tego sprzedajacego life fluid? |
?!
Cytuj:
|
Cytuj:
Mylisz sie. Druid moze wziac speary i uzywac ich. Lecz knight nic juz z rozdzka nie zrobi. Nawet sprawdzilam - no vocation nie moze uzywac dwurecznych mieczy, przeznaczonych dla rycerzy. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
A morze na mintwalin jest gdzieś ukryty teleport do minohell?
|
Golden Key :D
Wiem co zrobic aby miec keya do otwarcia drzwi w minohell :D :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o
ok pisze: Wejdzcie sobie na youtube.pl i tam popatrzcie :D ale trzeba sie troche nameczyc z tym quesciorem :) |
Golden Key :D
Ludzie!!!! portal u mino maga prowadzi do pokoju nagrod gdzie moza zdobyc SS w skrzyneczce :D
|
Ludzie!!!a cipfried daje 200 levelowcom na rooku golden seta i excallibuga 8o
i edytuj posty syneczku |
|
Up raczej nie pewnie to tylko dobrze zrobiony fake
|
Erm... Ludzie skonczcie temat "Telepord za mino magjem profaci do miecza karpofaneko jak frytki!" Bo w wielu ksiegach na Rookgaardzie w bibliotece pisze (I w Mintawlin (?)), ze teleport powstal po to by z miasta Minotaurow przybywaly na Rook'a posilki (hamburgery, etc. (lol -,-))! Jednak tp ten byl niestabilny i czesto wywalal gdzie indziej. A gdy ludzie atakowali MH (M Hell) to MM stchorzyl i spierdolil do komnaty obok. Zamknal drzwi na MAGICZNY (Tak! Tak! Magiczny!) zamek.
Co do NPC... Slyszalem ze z ta babka nad Obim (nie pamietam imienia) zmienia sie Varoth (Czy jakos tak o.O). Moze ktos na niego trafil kiedys? A moze to bujda All'dee, aby nikt nie kupowal u Obiego, tylko u niego? Kto wie? |
Moim zdaniem MM to boss (tak jak na arenie) i moze nic z niego nie wypada, albo jakis przedmiot do questa. Drzwi moga byc na klucz i levelowe. Jakby tego questa nie bylo to cipy NIE TWORZYLYBY (OD POCZATKU) TEGO MIEJSCA Z MM I CALEJ HISTORII 8o8o
PS Uwazam tez ze moze trzeba kombinowac cos jak SS znika (kilka sekund po zniknieciu) np.prubowac otworzyc drzwi lub kombinowac cos w mino hell;);):cyclops: |
Moim zdaniem jest to zrobione żeby zachęcić ludzi do gry i do szukania zagadek...
|
tak jak z kolegą up
poprostu cipy chca zachecic główkowania :P |
Mino mag/ss
Mój sąsiad ma kumpla, który wie jak zdobyć SS. A jeśli chodzi o mino maga, mam kumpla który ma znajomego ktory ma brass armor i kluczyk do mino.
|
Cytuj:
to wszystko wyjasnia :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Że cię brzydko nazwę W*******laj NOOBIE Z TEGO FORUM! Wypowiadasz się już w 3 temacie i ciągle spamujesz to jest kolejny raport... @topic Rozmawiam dużo z NPC na rooku i się dowiaduje nowych żeczy zaczyna się robić ciekawie |
Hmm
ja se mysle ze slyszeliscie pille of bones? to ten quest wzgledem "Shadow Rex" jest w 20% prawdziwy a komnata jest mniejsza i dluzsza :):baby::baby::baby:
|
Cytuj:
@down A pisz se raport, dla mnie to nie strata ;) Skoro uważasz mnie za nuubka to trudno, mi to nie przeszkadza, ale najbardziej mnie wkurza jak piszą "żeczy", a nie "rzeczy" to jedyne słowo tak bardzo mnie wku****. :) |
Cytuj:
Raport... |
Carbon odnosze wrażenie że ty tylko raporty umiesz pisać.. czyżby urzędnik??8o
|
Cytuj:
No nie .... xD Ale denerwują mnie po prostu nuupy które czepiają się o jedną literkę a gdyby popatrzyli na swoją twarz to by już się nie czepiali xd @topic żeby nie było offtopa nie wiem nic nowego xd |
Carbon a modkowie i tak pisali ze nie maja czasu na czytanie raportow bausbhaushuashuasbhuasbuasuahbsuhaush xDDDDDDD
|
Cytuj:
|
Dobre.. ciesze się że masz poczucie Humoru!.. co do tematu ja tez nic nie wiem.. nic a nic.. albo.. wiem !! ale wam nie powiem xD
|
Cytuj:
|
a moze?
A moze chodzi cos z tym questem z jezykiem orkow? Amber go zna,nieprawdaz?a orci i mino maja ze soba cos wspolnego (najlepsze monstry na rooku, sa miejsca w ktorych razem wystepuja.B)
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:32. |