![]() |
jesli w tibii zachowuejsz sie tak jak na forum, to pewnie za postawe na lekcji
|
Cytuj:
|
Cytuj:
on jest zajebisty ;p jak juz cos to SUV'a mozna zalizycz do 15 latkow. To wkoncu ma sie nauczyc grac czy isc do szkoly ? a jak juz tak podniecasz sie kiroyem i pephym ,to wydrukuj se ich zdjecia ;p |
rofl po prostu nie odpowiadajcie mu, trollom mowimy stanowczno nie:o
|
aj tam, jest fajnie ;)
pyro zaloze sie, ze ma juz koszulki z nimi : ) a nie sry, ziomalska bluze z kapturem : ) z przodu kiroy na plecach pephy :D |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
$óF De Ciemny magik ma Mc!
$óF De Ciemny magik ma Mc!
Jego noob char to Miesny sie pali mam na vipe Suva i miesnego mam ich dwoch an vipie i obaj online xD gdy mnie zabil Miesnym to ja go zabilem i przylecial $óf de ciemny magik i mnie zabil 13:34 Suv The Dark Magican [124]: Kurde mam Explocka u et dasz mi swoje passy to ci moge kupic pacc i przyexpic :) 13:35 ***** [**]: Nie dzieki trafiasz na Forum.tibia.pl I kazdy bedzie wiedzial jakim jestes noobem 13:35 Suv The Dark Magican [124]: Nie pls zaplace ci 10k tylko nie mow pls :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: |
afff tego debila mogliby zbanowac... jak nie za regulamin to za glupote -.-
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
azared moze czas zamontowac czujnik ironii?:D
rotfl & kill :cup: |
Cytuj:
|
haahhahaha ja jebie ale debil xd
ban dla niego plx |
HE? jeszcze sie nie kapneliscie, ze to zwykla prowokacja ; f ktos sobie z Was "beke" robi ;)
|
Cytuj:
<lol> ja tez jestem z Knurowa :D musielismy sie kiedys minąć :D |
Cytuj:
lol mannow wstawil filmik swojego zgona na tibicams.com ,troche to do niego nie podobne ;p @azaredzarazded napisz cos jeszcze ,albo zacytuj albo jakiegos screena moze wklej ? posmiejemy sie |
@myllion
on mysli ze jest smieszny, my sie smiejemy z tego jaki jest zalosny, i obie strony sa zadowolone :) |
Na Tibicams pojawiły się ciekawe filmy z wojny...
Ryba The Wolf die.... http://www.tibicams.tibianetwork.com...ies/show/19271 Mentor~ die... http://www.tibicams.tibianetwork.com...ies/show/19272 Pephy die... http://www.tibicams.tibianetwork.com...ies/show/19273 Mannow die... http://www.tibicams.tibianetwork.com...ies/show/19274 |
Cytuj:
O nastepny który może potwierdzić że Hidek = Naab Btw. Darota Pw plx... :P Hail Et _/ @All Srry za double post =( |
[quote=AzaredZarazded;1281959]
Tu noob Ginie ! QUOTE] XD to moze idz sie za wczasu wyspowiadac bo nie znasz dnia ani godziny :P edit@ cos mi cytacik nie wyszedl :P |
Cytuj:
Ostatni jest nalepszy... btw Suv zapomniales ze ten troll blokers oprocz tego ze na plecah ma kiroy a z przodu ma pephy ma jeszcze wytatuowane ET na rece HAAHAHA |
Cytuj:
heh nawet niema co komentowac =// |
Uwaga Uwaga !!
Na Allegro pojawily sie super bluzy wersja " Kiroy " i Pephy" z przodu rl photo z tyłu w outficie , na kapturze pisze gotykiem ET :D a na plecach "Hero never die" :D koszt to jedyne 500 zl :D oczywiscie cała kasa bedzie przeznaczona na cele charytatywne czyli fundacje Rydzyka :D p.s Moi wierni fani aka Strazak&Tibijczyk jako pierwsze sztuki otrzymuja gratis :D jedni moga chodzic w nich do szkoly bo chodza do gimnazjum i maja tylko 14 lat ( Suv :* ) a inni moga stac pod klatka badz przechadzac sie po Ursynowie :D a moze i Tomaszowie Maz . :D pasuje wszedzie i na komunie i na pogrzeb :D Zapraszam :D |
Teraz tylko czekać na posty typu "Kiroy, ale tekst, śmieje się cały czas" ; )
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
A misterio znowu cos tam probuj dogryzc :D bo darmowki nie dostanie :D Strazak i Tibijczyk sie nie starali :D ty cos slabo narazie :D
Suv : to podrobki :D nasze sam haftowalem po pijaku nad ranem :D |
mam pytanie w jakich kolorach sa te bluzy bo ja chcial bym 2 rózowa i jasno zielona przechodzaca w zólty:D rozmiar XL hehe z kapturem :cup: pozdro
|
Cytuj:
haahahah :D strazak,kojarzysz ulice Wspolna / lotnikow w tomaszowie?xD |
Nom Kiroy słabo się staram ; (. Ale ja loFFam ET pLiSkA zOsTaFcIe DlA mNiE eLke
|
Kiroy, ale tekst, śmieje się cały czas.:p
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
A ja chce bluzę z Mannowem! <ironia>
|
a ja ze strazakiem :]
|
kurde co to jest ta ironia co ??
Miłosz15 : wez kurde mi to napsiz wlasnymi slowami bo szukam i szukam i cos nie moge znalesc a jak znajde to nie rozumiem ... tyle tu piszecie o tej ironii moze objasnijmy reszcie aby nie bylo klotni o ironie :D Tibijczyk : masz jak w banku , rozowa z autografem britney , a zielona z Wisniewskim :D prezent od producentow :D Suv Skor : jakie kolory ? :D Misterio : no chyba da sie cos zrobic :D |
Ale wiesz z takim autografem od serca ; ) "Wujo Kiroy \,,/"
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:33. |