![]() |
ehh jak slysze cokolwiek na temat "jebane swe rzadzi servem'', kto tzyma ze "swe" jest "zdrajca kraju" "pl vs swe", "server polski czy szwedzki" to od razu mi sie slabo robi
Blx grow up |
Cytuj:
a co do paymentów dwa słowa: big lol |
Cytuj:
|
Ostatni promyk nadziei zgasl... zaczoł sie inny czas (ale rym xD)
No to teraz nie wiem co bedzie z Galana... Jednakze wojna juz wszystkich zmeczyla i czasami jest czas zeby przystopowac chociaz na troche, albo na wieki. Oby nic gorszego nie spotkalo tego servera |
Chlopaki nie smucie sie:P Czytalsicie na hunted.pl ze na jakims servie wojna trwala 1,5 roku i znowu ja zaczeli?:P mysel ze na galanie ebdzie to smao, chyba ze wkoncu jakas guildia sie rozsypie i all starzy membersi tej guildi pujda grac na inny serv:P
|
...
Echhh kurier ciebie lubie.... chociaz ciezko mi w to uwierzyc, wierze.
Tharrin ostatnie resztki szacunku dla ciebie ... poszly w zapomnienie. Wypowiedz sie... Tak sie zachowuja ci****, ktorym bardzo zalezy na grze. zrob retired zamiast placic Zal.pl Dlatego szwedzi sa lepsi, nie wyplacaja sie tak szybko jak ALMIGHTY THARRIN Tylko nie pisz " to przez organizacje konda z lovize i tamtymi poszli sie bic ty nie -.- zal |
Cytuj:
|
Cytuj:
Widzę, że Tharrin zawiódł obecnych tu szanownych "polaczków", ohh jaka szkoda:( :baby: ;( |
Zal
[quote=Poznanski Rycerz;1101089]sluchac was sie nie da.
Wiem ze jestescie po stronie relictus ale sie od niego odwalcie. Chcial dolaczyc i to zrobil? Wolelibyscie dolaczyc do AS? WATPIE... w wiekszosci kto to powiedzial ma ledwo 50 lvl- a te lvle uwazam za najwieksze asslicki Blooc lizal bo chcial zeby go przyjeli, a boltina lizal bo jest noobem nic nie zdziala sam. Przyganial kociol garkowi! Ciekawe za co mozna miec szacunek do boltiny @Poznanski~ Ty wez sie ode mnie odp****** Uczepiles sie jak... Co Ty wiesz o mnie, mojej grze i wiedzy??? Bo chara na allegro sellnac probujesz? Tym sie pochwal. Co do splacania sie... Widac kto dba o chary i chce grac. Samo splacenie sie nie jest bledem, ale jesli sie wczesniej mowilo, ze sie tego nie zrobi , a sie zrobilo....Hum to juz blad... Chcialbym, aby ten swiat byl spokojny. Jednak szansa na to jest mala... I rozmawiajmy tutaj w spokojnej atmosferze Pozdro~:] |
Peace guys..:p
Niestety!! Na galanie kolejna wojna!!;( http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1458978 |
...
@boltina - 7 owner
Lizales tyleczek na DHQ, kupiles chara i to juz odtraca. Tak sprzedaje chara, zapraszam do lictyacji. ;] Co do placenia, to jest noobowe, co za frajer placi? Macie duzo kasy? Boltina, wole byc retired niz placic... Dla frajerow pogarda.... DObrze boltina sprobuje byc normalnym ;] |
Dobra tez sie splacilem, albo tak mi sie wydaje :P
|
Cytuj:
Czy Ty nie mozesz zrozumiec pewnej kwestii ??? Boltina to nie Twoj char i nie powinienes zabierac glosu w jej sprawach. Taki jestes madry, kup pacca i w 3 dzien, gdzie jest 87 days left padnij od Lithium... Zobaczylbym jak sie pucujesz. Albo nie grasz w ogole. Na to samo wychodzi. Wiec najpierw znajdz sie w podobnej sytuacji, potem pokaz jak sie zachowasz, a na koncu komentuj innych. Frajerstwo to komentowanie innych, gdy Ci maja twardy orzech do zgryzienia. Jest im glupio, moze maja obawy i stres. Wkoncu kazdy w swojego chara troche serca wklada. Ty tu probujesz nam pokazac jaki z Ciebie B) Gangsta... Dbanie i zabieganie o dobro swojego characktera to nic zlego. Takie jest moje zdanie. I prosze Cie, nie probuj mnie przekonywac do Twoich racji... Aha, zadnych podlizywan i upodoban na DHQ nie bylo. Obejrzyj filmik w spokoju i pokaz jeden moment jak sie podlizuje. Napisalem im, ze przeciwko LOEM nie bede walczyl...A Oenowi napisalem , ze na questa ide , bo chce pieniadze dla siebie, nie po to by wielce pomagac Lithium. A juz tak konczac to wielu z tych ludzi to spoko gracze, tyle tylko , ze oni traktuja to jak zabawe na serio, a nie zycie na serio.... Nic dodac nic ujac... Pozdro~ |
...
"oen write to me plx"....
Placenie jest bez sensu... Jak jestes zmaniaczony to wolisz zaplacic proste. Padlem tez na poczatku pacc, retired, pomimo, ze Nuskei pozwolil mi odejsc za darmo. LANS LANS LANS. Tu chodzi o zasade ze sie nie placi |
Cytuj:
Cytuj:
Jak to jest żal.pl to ty jesteś żal.br :< A tak wogóle to płaczecie, że jest wojna, a sami byście się nudzili expiąc gdyby jej nie było, server bez wojen to nuda i tyle... A btw Rav~ odjeb się od Boltiny, żal ci dupe ściska bo ty nie możesz grać ? On chociaż wbija lvle i nie ma problemów z Lithium, widzisz jednak da się grać,tylko trzeba wiedzieć jak ;) @Down Najs ^^ |
22:21 You see a blue gem.It weighs 0.30 oz.
Ascario , Khalran i Sinid , Ascario niestety padl i Khalran z Sinidem konczyli final room dijn questa.. kupa zabawy ponoć była nie ma co poszczęściło się chłopakom :) |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
ktos tam mowil o kasie, zaplacilem za 3 kumpli + mam jeszzce ok 300k w dp, nie kase mam, ale owszem nie zarabialbym przez PA. splacilem sie bo splacili sie jedyni ludzie przez ktorych bylem w tej wojnie odp oczatku, sorki ale nie bede walczycl dla ludzi co maja mnie w duipe, a tak to wyglada z tymi co zostali w wojnie. i szczerze mwiac malo mnie onbchodzi co napiszecie, ja wiem swoje a klocic sie lubie :D |
..
nie gram bo chara sprzedaje losiu.
Zalosny jestes wiedzialem ze powiesz cos w tym stylu zero szacunku dla takiej postawy ;] |
Cytuj:
|
rozmawialem z tharrinem in game i sadze ze jego wytlumaczenie jest fair wiec jego temat zostawiamy
ile chcecie za tego blue gema?? pisac na prv albo lapac w grze |
Cytuj:
I co zrobiles po tej calej propagandzie na temat "lithum bija tych co placili" Jednak ta twoja górnolotna gadka nic nie warta I ja tez wyszedlem bo mnie wszyscy w dupie mieli i juz "spostrzegli" ze bylem szpiegiem. Cytuj:
Cytuj:
mi sie juz splacic nie pozwola, pewnie za duzo dostali od consensus :p |
Cytuj:
a o zmianie serwa nigdy nic nie naipsalem, moge sie o to z kazdym zalozyc, ja powiedzialem ze tharrin to ostania postac juz z rok temu i tak jest i bedzie. |
Cytuj:
|
...
Ajron
Na was to mi brakuje slow. Typowy polaczek PLACI za wojne... Najpierw jest tak a ja mam gdzies tibie, obracam 7 lasek na imprezie itp, zaplacilem bo nic sie nie dzialo. Czemu nie poszliscie z konda i lovize walczycie na demon helmet ? Jakby bylo was wiecej to Hwl by baty zebralo ... Ale tharrinek woli gadac, ze nie robia zadnych akcji. tak wygodniej. Jaj to ty nie masz zeby skonczyc z tibia. Najlepsza jest twoja propaganda nie placice bo tamto i siamto. I teraz ten swoj jad na hwl wreszcie zamkniecie w sobie. BOltina ma racje kazdy wklada troche serca w chara, ale bez przesady nie placi sie w wojnie ... ;/ @catri Huntuj dajmosa ;] |
Cytuj:
|
Cytuj:
A tekstem obracam 7 panienek na imprezie to mnie rozwaliles :D Najlatwiej stac z boku i krytykowac, ale gdy przyjdzie do zrobienia czegos to wszyscy z wielkimi japami nagle znikaja... |
Sluchajcie , prawda jest taka, iz Konda po OpenBattle gdy zobaczl jak to wszystko wyglada stwierdzil, ze woli isc swoja paczka i byc bardziej zgranym, a nizeli walczyc razem z noobami(nie ze jestescie noobami, ale on moze tak myslec).
Bylem na DHQ i wiem, ze gdyby przyszlo 5-8 osob wiecej ( A BYLO DUUUZO CZASU) to Lith~ raczej nie mialo by szans. Dlatego tym bardziej nie rozumiem dzialan Kondy. Czy on chce to wygrac czy nie. Bo robi nie tak by wygrac, ale by bylo mu wygodnie. Lith~ nie patrzy jaki kto ma lvl, kazdy sie przyda. Dajmosa biora na akcje. A tu nie chca brac Tharrina albo Navo~... Akurat tu dostrzegam nutke olewania reszty team'u. Wiele osob zginelo i zaplacilo zyciem dla pewnej sprawy. A gdy rodzi sie szansa obrocenia losow wojny w druga strone Konda postanawia isc na polowe Lith~ 6 osoba z Sira Shier Gru~ i Rattzorem co sami widzicie jakie maja PVP. Widzialem co pisalo Lith~ , ze najpierw walic Gru~ bo to najwiekszy noob... Niech sie lepiej zastanowia jak chca ta wojne wygrac... Tharrin zrobil jak chcial. Moze i stracil reszte Waszego szacunku, ale dajmy temu juz spokoj. Widzieliscie jak padali Cons~ i AS na battle's??? Byli olewani przez reszte zespolu i skazywani na smierc bez pomocy, dlatego rozumiem, ze mogli sie oburzyc zdenerwowac i odejsc... Pozdro*troche sie rozpisalem :D |
Cytuj:
P.s. 17:00 Wielki dajmos [57]: 16:44 YOU SEE A DEAD HUMAN (VOL:10). YOU RECOGNIZE BANIAQ. HE WAS KILLED BY WIELKI DAJMOS. 17:00 Ale Maciek [55]: Podnieca Cię to ? 17:01 Wielki dajmos [57]: nie nudzilo mi sie 17:01 Wielki dajmos [57]: smutny dzien 17:01 Wielki dajmos [57]: kolejna laska z fizyki 17:01 Wielki dajmos [57]: juz 3 mam ^^ 17:01 Ale Maciek [55]: co za kretyn :S Widac, że dla nie których tibia wazniejsza niz szkola :D |
Cytuj:
Pozdro |
Nie bylo mnie bo bylem w pubie na piwku... Ale gdyby mi dal znac wczesniej (od rana do godz 16 bylem na MSN) to zorganizowalbym sobie reszte dnai tak zeby byc na akcji,a potem rozrywki :p
A po drugie to nie byl pierwszy raz gdy Konda i spółka robią akcje na własną ręke... |
Cytuj:
|
Cytuj:
@Boltina! Aby moc wejsc Na Demon Helmet Qest trzeba miec 100 lvl !!!! |
Cytuj:
|
...
@up
Kolego, Adelado tylko to wiedzial wiec nie udawaj. @Navoxiv Wiedzialem, ze ktos napisze cos w tym w stylu, chociaz nie watpie, ze byles w pubie. ^^ chociaz jeden @All Konda jest taki zly i nikomu nie mowi, no popatrzcie ;(... Taka konspiracje z tego robil ze to masakra. @Adelado Okresik? Tak tym jadem plujesz. Dzieki, ze nam powiedziales, ze jest bramka lvlowa!! <OK> @boltina Lithium by dalo loga jakby ich wiecej bylo ^^ @ironia Miec kogos takiego w gildi jak tharrin, co placi, ale za wszystkich to wielkie szczescie. ^^ haha |
Skończcie juz tą żenade i pier******* o tym jaki kto jest i w ogole... nikogo nie znacie tak naprawde bo to jest wirtualny świat i każdy zachowuje sie odmiennie do zwykłego, szarego życia... Zajmijmy sie teraz prawdziwymi wydarzeniami z Galany, bo mało polakow w tej chwili walczyc itd.
Lithium rzadzi i zobaczymy jak bedzie! @Cat~ Dziekuje :) @up Mozesz juz skonczyc? sprobuj na forum tibia.com tam jest wiecej czytelnikow |
Hehe poznanski rycerz,jestes kompletnym idiotą.
Na galanie nic sie nie dzieje specjalnego,nooby placa,konda sie loguje od czasdu do czasu,nic ciekawego. |
...
@up
Twoj stary ^^ zeby mi posta nie usuneli ;] Duzo osob z united soul przechodzi do lithium sa tak zwanymi POWERSEEKERAMI. |
@Poznanski~, Ja to mowilem boltinie poniewaz mowila zeby zamiast noob charmi isc mainami co jest nie mozliwe tam :S Bo jest bramka lvl ;)
|
Adelao.. możesz mi jakoś racjonalnie wytłumaczyć waszą "taktykę"? Ci, co nie mieli 100+ poszli blokować.. noobcharami.. a co wy chcieliście nimi blokować? huntery? No wiesz, w sumie to wasza sprawa jeśli woleliście tylko stać i blokować zamiast włączyć się do ewentualnej walki mainami..
Zaraz się posypią bluzgi, że po ch** taki post, przecież mogli paść, a ty taki, a ty nietaki.. Dead w zamian za możliwego fraga/fragi to chyba mała cena skoro i tak za bardzo tu nie gracie?;) No chyba, że powiedzieć komuś, że ma się 60 ms i się nim nie gra jest lepsze od tego, że ma się 58/9 ms i padło się, ale za to zdobyło fraga..:o |
Cytuj:
Poza tym nie wiem czy wiesz, ale Oen padl poza bramka lvl. I juz tak konczac wywod, jak sam napisal Navo~ mozna ich bylo powiadomic to by tez poszli...Navoxiv Tharrin etc... Arkuss ma racje. Skonczmy oceniac i oczerniac innych skoro ich nie znamy z rl... Chociaz potencjal inteligencji mozna tez wyczuc ooprzez rozmowy pisane, patrz Colorion Zimp...Ludzie na poziomie, bez klotni i zawsze sluza pomoca. Szkoda, ze tylko tak malo ppl jest ok .Reszta to sie lubi popisywac jak to trzeba zrobic, co placic i gdzie bramki lvl... NVM... Zacznijmy madrzejszy temat...Np.....Polska Rosja (19-25 19-25 25-23 25-21 15-11) :P @Bru popieram Twoje zdanie i wlasnie o to mi chodzilo piszac o DHQ... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:07. |