![]() |
Oswiadczam iz w najblizszej przyszlosci mam zamiar pozbyc sie mojego tibijskiego dorobku poprostu wywalajac go na podloge w Venore depo. Bedzie to w formie eventu z wczesniej ustalona data (przed koncem nast tygodnia, najprawdopodobniej w ten weekend)
Dokladna date podam pozniej na tibia.com w temacie: http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1209395 WSTEP WOLNY ;) Napisze jeszcze tylko co mozna bedzie zgarnac: 960k w gotowce MPA AoL steel boots RH c legs GS BS d lance 4 d hammer 10 ice rapierow RotS golden ring kilka stealth ringow kilka sword ringow bp axe ringow v shield c shield t shield 15 bp uh bp hmm 3 bp gfb 1,5 bp ff 120 diamentow w cholere innych klejnotow, talonow, scrab coinow and perel sterty roznorakich dekoracyjnych itemkow red i purple tome zarcie 10+ lightwands 1200 bolts loot na sprzedaz mozliwe ze tez: - red robe - 2 violet gems - 3 magician hats - 2 orange mushrooms |
ocipiales? Pracowales na to zapewne wiele czasu a teraz chcesz to wyzucic?? eghm....
Juz lepiej sprzedac lub cos... Najlepiej odrazu all wyslij dla mnie <joke> |
@Raszlo
Pomysl jeszcze raz... Przeciez to jak na allegro sprzedasz to bedziesz mial kase pojedziesz na wakacje (moze z dziewczyna) spedzisz duzo milych chwil a tatko nie wiesz jak to jest jeszcze jakis noob zlapie mpa 8 lvl padnie i spadnie mu i pozniej nie wiadomo co zrobi sobie ? Zagraj sobie na ots 3-4 dni dorob sie majatku a pozniej zrob free itemy zobaczysz jak sie bedziesz dziwnie czol jak nie bedzie juz niczego a takto mozesz kupc cos dla siebie na rl wieze, rower itp. Lub zbieraj pieniadza na cos o czym marzysz P.S Wysle mu to na pw jak by tego nie przeczytal |
nieeeeeeeeeeee rob tego:(
|
Ja zawsze wiedzialem ze jestes bogty, ale ze az tak :o
|
Cytuj:
@Raszpla : Znamy się od kąd zacząłem grać w tą gre, i co tu dużo mówić nie dziwi mnie takowy event :p . Good luck & Have fun szefie! |
Jak kolega wyżej powiedział, lepiej sprzedaj to na allegro i pojedz sobie na wakacje bo troszke kasy z tego bedzie.
|
rasz poco to wyrzucac?? lepiej mi dac;P
a tak poza tematem 60k danubiana/venore;) |
Raszpla... Wszyscy chcemy żeby to wyszło jak najlepiej.. Jeśli masz dziewczyne sprzedaj to wszystko (huh.. bedzie tego troszke) i jedź z nia gdzies.. Nad morze albo w góry.. Koleś pomyśl o tym jak bedziesz szedł spać ;) Takie itemy dla innych to tylko marzenie .. ty pewnie zarwałeś z 50~ nocek robiac taka postac. Tak samo jak bys kupil plazmówke za 4000zł~, ogladal filmy itp. przez dlugi czas i wyj**** go przez okno. Tibia to wirtual ale ludzie na niej zarabiaja i ty na tym skorzysatsz.. A tak oddasz starej za neta ;) To pa. Niedługo bede zamieszczał screeny knighta.. Leciałem w Cluby (-.-) ale teraz lece w axe, Narazie 41/61 ale sie zobaczy kilka adv. mam B) Dlugi ten post ale cuz Raszpla nie pozwalamy ci odchodzic! I to by bylo na tyle :p Papa
|
Raszlo zrobisz co chcesz, ale myślę że najlepszy, ropzwiazaniem by było, jak tak bardoz cjcesz cos wyrzucic to z polowe, reszte sprzedaj na allegro sporo mozesz zarobic chyba ze jestes milionerem w rl :)
|
@Raszpla po co wszystko wyrzucac na 100% dlugo na to pracowales a teraz tak poprostu to wyrzucic eh,nie rob tego..
|
omg, to jest chyba jego decyzja to co z tym zrobi, moze nie jest jakims super mega materialista i nie potrzebuje pieniachow
|
Cytuj:
chyba kazdy potrzebuje ;o no chyba ze masz 13-14 lat i nie masz na co wydac. |
zakończenie z klasą będa fazy;) rób film rasz
|
Za duzo roboty z tym allegro, poza tym jakos mi ta idea nie podchodzi ;p
Na kasie mi specjalnie nie zalezy, a nie chce na koniec wchodzic oficjalnie w konflikt z tibijskimi zasadami ;) Dziewczyny tez nie mam, a caly wolny czas zabieraja mi studia ;p A na nalewke czy pizze od czasu do czasu fortuny nie trzeba ;p Prawda jest ze pracowalem na ten zlom torszke, ale nie gram w Tibie od chyba roku i nadal mi na niej nie zalezy, wiec postanowilem zrobic taka imprezke ;) Zawsze to lepsze niz sprzedanie po raz drugi MPA do Sama w Thais za 6,4k ;p Nie wazne dla mnie czy itemki zgarnie jakis noob czy wytrawny gracz i co z nimi zrob - co komu przeznaczone ;) wazne zeby ludzie mieli niespodzianke i troche zabawy ;p Aktualnie sie zastanawiam jak zrobic, zeby nie wszystko poszlo do jednej grupki ludzi ktora sie ustawi w DP na poczatku, prawdopodobnie co jakis czas bede dawal loga a potem wywalal 100k w porciajch po 5k gdzies na ulicach venore albo na roznych poziomach tej skaly gdzie DP jest. Co do Tibcam... nie mam tej zabawki wiec chyba nie nagram filmu ;p Prawdopodobnie zgarne jakiegos kumpla do robienia nagrania ;p Chyba, ze ktos zaufany da mi dobre zrodlo do DL tej zabawki ;) BTW, Moras odezwij sie do mnie na gg bo nie mam Cie na nowym kompie i podaj mi linka do OU forum ;p |
|
|
@Raszpla
Poprostu chcesz zrobić rozgłos wobec własnej osoby, i zwrócić na siebie uwagę innych. Jeżeli chcesz się pozbyć wszystkiego, to lepiej rozdziel swój cały majątek pomiędzy kolegów, z którymi spędziłeś tyle czasu, a nie robisz cyrk. |
pozwolcie ze sie dolacze do pomyslu raszpli , zalegaja mi wszystkie czesci hota w dp >.< i co tu znim zrobic , chyba tez sie pobawie ;d
|
To jak ? Sobota godzina 19 ? ;)
|
Zastanawiam sie czy jednak nie zrobic tego w formie loterii 30+ lvl, bo ponoc kupa ludzi ma boty do zbierania ;p A to mi sie nie widzi.
|
Zrob w formie loterii ;)
|
Raszlo jak już to zrób loterie od 25+lvl ^^ mam 25 leavelk B)
I ustal dokladna godzine :] |
Cytuj:
|
Zrobisz z itemami co bedziesz chcial, ja bym porozdawal dla kolegow.
|
Loteria to bardzo dobry pomysł,i napewno wezeme w niej udział:cup: a jak jush bys zrobil powiedz kiedy.
A nawiasem muwiąc zrobisz co bedziesz chciał. |
@Raszpla!!!
Chyba jestes nie powazny jak to zrobisz to cie znajde na rl!!!Moze bys sie odezwal co o tym sadzisz?Czy juz zapomnailes ? :( Nie pajacuj tutaj bo mnie zezloscisz -.- |
Mogłbys napisac (Raszpla) o co chodzi dokladnie w tej loteri. Czytalem na forum tibia.com ale zabardzo nie znam Angileskiego i nie zrozumialem wszystkiego.
Byl bym bardzo wdzieczny jesli bys mi to eytlumaczyl albo ktos inny by tez mogl. Dziekuje ; ) |
Cytuj:
Pozdrawiam Kuncyf:cup: |
Cytuj:
|
@Kryminal
Cholerne nooby. Wszyscy lecicie na łatwizne. Jeżeli chcecie coś w życiu osiągnąć, lub coś zdobyć zapracujcie samemu, a nie k.urwa liczycie na łatwizne. |
Ale jak juz pisalem kompletnie mi nie zalezy na tym sprzecie i na tej grze, wiec czemu mam to trzymac dla siebie i cojakis czas tylko sie logowac zeby mi postaci nie skasowalo ;p Jeszcze zapomne kiedy i szlag wszystko trafi ;)
Rarki rozdam znajomym (ktorych juz niewiele zostalo :P) Co do loterii, to bedzie wygladac w ten sposob: Zaloze na tibia.com dzis okolo polnocy temat w ktorym nalezy napisac posta z nickiem i miastem. po 48 godzinach zlicze osoby ktore tam napisaly i mialy lvl 30+ (sorki, nizej nie bedzie), oraz sa obywatelami Danubii. Oczywiscie kazdego policze max raz, a numerek w loterii bedzie odpowiadal kolejnosci pisania postow. Nastepnie zaloze loterie na erig.net z odpowiednia iloscia ludzi i ustawie natychmiastowe losowanie. Nagrody wolalbym rozdac osobiscie najprawdopodobniej we wtorek, wiec poprosze zwyciezcow o stawienie sie o jakiejs porze w venore dp ;p Ostatecznie bede rozsylal parcelami, ale to te mniej wartosciowe rzeczy ;p No i pozniej (niekoniecznie tego samego dnia) bede wywalal resztki sprzetu w dp - bedzie jeszcze kilka ciekawostek jak V shield, GS, C legs, dekoracje ;p |
Dupek ! Nic ci moje gadanie nie dalo :<
|
@Raszpla
Dziekuje ;(;( ;( |
Dzieki Raszpla Z informacje. A do Reszty ktorzy mowia nie rob tego itd. chcem powiedziec ze on sam wie co robi. To tylko gra...no moze nie : P
|
Dzieki Raszpla za informacje. A do Reszty ktorzy mowia nie rob tego itd. chcem powiedziec ze on sam wie co robi. To tylko gra...no moze nie : P
|
Sorki, ze to w temacie o zdjeciach, to jedyny temat na tym forum ktory odwiedzam ;p
Obiecuje, ze zamieszcze pozniej fotki z rozdawania nagrod i zatloczonego depo ;p Tymczasem podam link do tematu z zapisami do loterii: http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1211021 |
http://img99.imageshack.us/img99/295...68tolevel8.jpg
A to Up to z dzisaj a niemuwilem ze wracam :P:) |
Gratz Af nero :D
|
30 baniek expa
http://i11.photobucket.com/albums/a1...Rest/30mln.jpg |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:52. |