![]() |
|
Cytuj:
A i kurde są wakacje, masz coś do mojej opalenizny scizor z pokemonów? @hakerplatesetów Matki koxów jak on zazwyczaj są grube i łysiejące, lepiej ich nie ten tegesować dla dobra swojego przyszłego potomstwa (Przynajmniej 12 synów) Penisa na śmietniku nie znalazłeś? W śmietnik go nie pchaj. Oprócz kastetów polecam bokkeny z powbijanymi gwoździami. ps. ja też jestem z krakowa, jutro do ciebie zajrzę ;) zapisze tutaj twój adres na wypadek jakby pan usunął Kraków, ul. Marysieńki 113, mieszkanie 5 - tam mieszka haker plate setów, teraz sie zemszcze za te plate sety wszystkie i wspomoge scizora. |
Dobra przepraszam scyzora i wszystkich urażonych moimi wypowiedziami. Nie chce aby ktoś mi się wbił na chatę :(
SZTAMA? |
Cytuj:
Pozdro Pustaku. |
@Hakuje_plate_sety:
ZOBACZYMY NA WISLE CI ZROBIE INDYWIDUALNY MLYN!!!!!! POKOZACZYSZ WTEDY INTERNETOWY NAPINACZU RESZTA: SIEDZCIE SE PRZED MONITORAMI A JA SPADAM NA BALETY :):) TAKIE LASKI BEDA NA JAKICH WIDOK BY WAM WAFEL FIKNAL :d:d;D:d:D;d:;d;D;D;D;D; |
tak popatrzeć każdy może...
btw, zapomnaiłem...ciśnij na wiejski balet barszczu ! |
|
Widze ze scryzor lubisz sie napinac i chwalic ze tu idziesz na silke i codziennie na balety -.- jak ty taki pro elo elo to po jaki gwint produkujesz sie na forum tibijskim?;x Widac ze masz cos nie tak z tym czyms co sie nazywa mózg a tak btw. idz do szkoly a nie na silke bo jednak jakies podstawy wyksztalcenia obowiazuja kazdego. Koniec ;*
|
musialem az sie zalogowac...
kurwa, no skad wy sie tu wszyscy wzieliscie?! :| idzcie se robic te wjazdy na chate i wyciskac 200kg na klate... kibice sie kurwa znalezli, s*******ac na kibice.net czy chuj wie gdzie teraz modnie sie napinac. tibia.pl, po chuj mam jechac na wyjazd, na forum napisze, co w radiu uslysze, w kafejce nie dadza mi w ryja...:D |
Cytuj:
|
Ahahahaha jaki kurwa pokemon, Scyzor czlowieku spójrz na siebie. W pasie masz moze z 80cm? a w klacie odrobine wiecej, wiec z czym ty wyskakujesz leszczu? Kazdy suchar moze pociskac trche zeby lapa spuchla do zdjecia, ale ze ty wogole miales odwage takie gowno w awatar wrzucić?? Ahahahahaha
|
no panowie jak tacy mondzi jestescie to czemu sie spinacie???? na rl koxom odpyskowac nie mozna to na forum tibijskim myslicie ze jestescie anonimowi -.-
pokazujecie ze jestescie niedowartosciowanymi malolatami co calymi dniami siedza przed pc i spinaja sie na forum a w zyciu na imprezie nie byli ani vodki nie widzieli :X POZDRO ARKA-LECH-CRACOVIA!!!! |
Cytuj:
Imię: Rl Life Gildia: ARKA GDYNIA i z tego co tu widze to najbardziej probojesz ty sie dowartosciowac pokazujac wszystkim jaki ty jestes pro elo zyciowy chlopak , na jakie ty to zabawy nie chodzisz. Znam osoby ktore by cie raz jeb*y i bys skonczyl pisac bzdury i wrocil bys na swoje miejsce czyli niedowartosciowanego chlopaczka ktory ma plecy jak po wojnie w iraku. |
Najlepsze jest to ze takie ostre słowa, zarzuty wobec nas ze nie mamy miesni, dziewczyn, imprez padają z postów osoby ktorej tych imprez miesni dziewczyn koksu az tak brakuje ze musi wchodzic na forum tibia.pl i to odreagowywac. Wyzywasz nas od internetowych napinaczy? Zauwaz ze tobie internet rowniez dal okazje do napinania sie, kozaczenia, w anonimowosci, bez mozliwosci dostania wpierdolu za swoje zbyt ostre slowa, z ktorej w 100% korzystasz.
joł gangsta scyzor jebac kielce scyzoryk scyzoryk jp jp jestem pedalem na 100% |
@: Ty Pokazales Rl Foto W Avatarze Ahahahahahah To Juz Wiem Dlaczego Tak Na Forum Sie Spinasz Xdddd
@ Pomocny_duszek: Ahahahahhahahaha No Dawaj Tych Kozakow Nie Jednego Takiego Juz Do Dentysty Odsylalem |
@up
uwazasz ze twoje napinanie sie komus tu imponuje?;> to jest tylko zalosne i nic z tego nie wyniknie bo wszyscy maja twoja napine daleko w tzw czterech literach ;/ |
Cytuj:
|
Szczerze mówiąc to na mnie, jako na kimś uprawiającym kulturystykę to $cyzor robi naprawdę spore wrażenie, imo jego fota w avatarze dowodzi jego ciężkiej pracy i tego, że musi mieć potężne uderzenie.
@down mylisz się, spójrz na jego avatar. Myślisz, że co mięśnie mu urosły od noszenia worków z kartoflami na targ ?! X( |
Ludzie, przecież to jest zwykły prowokator, coś jak dzidzia etc. tylko dużo mniej śmieszny (za to niestety skuteczniejszy). Wątpię czy człowiek który to pisze miał kiedykolwiek w rękach ciężką sztangę. Pewne jest tylko że kiedyś grał/gra na furorze bo inaczej nie pisał by tutaj tych głupot.
|
Idzie sobie dwóch ziomali napinaczy tibijskich. Jeden taki koks widać z miejsca, że ma dużo wspólnego z anabolikami, a ten drugi taki niepozorny mniejszy leszczyk. Obaj narąbani w 3 du*y idą sobie mostem, kiedy wpada temat siłowni :
$cyz0r : ja podnosze 100kg Duży : heh ja 200kg $cyz0r : to ja 300kg ! Duży : to ja 400kg ! $cyz0r : a ja 500kg podnosze !! Nagle widzą policjanta i duży skacze z mostu do wody, po chwili... Duży : TONĘ !!!!!!!!!!!!!! $cyz0r : a ja dwie !!!!!!! :cyclops: |
:cup::cup::cup::cup::baby::D:baby::baby::baby::D:D
:cup:OMG !!!!!!!! :D:D :D:blazen::blazen::blazen: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:18. |
|