Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Hyde Park (Furora) <- regulamin w temacie zaostrzony (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=144019)

__HAPPY_SVEN__ 08-08-2009 20:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez $cyz0r (Post 2619193)
czarny jak czekolada jestes!!!!! to twojim zdaniem sa miesnie?? pewnie 60 na klate podniesc nie mozesz i nalykales sie jakis sterydow popiles bialkiem i teraz se zdjecia przed lustrem walisz cwaniaczku. jak taki kozak jestes to dawaj sie ustawimy.

@bartek8808:
po twojim nicku widze ze jestes jakims dzieckiem co tylko na forum jest wyszczekany bo na rlu sie odezwac nie moze. jakbym ci wjechal z partyzanta na twarz to niebylbys taki wyszczekany

Cisne 120 kilo na klatę. Nie łykam sterydów ani innego syfu, przez to może i nie mam zbyt dużej masy ale za to mam siłę wielkiego pakera, więc lepiej dzisiaj ze mną nie zadzieraj!
A i kurde są wakacje, masz coś do mojej opalenizny scizor z pokemonów?

@hakerplatesetów
Matki koxów jak on zazwyczaj są grube i łysiejące, lepiej ich nie ten tegesować dla dobra swojego przyszłego potomstwa (Przynajmniej 12 synów)
Penisa na śmietniku nie znalazłeś? W śmietnik go nie pchaj.

Oprócz kastetów polecam bokkeny z powbijanymi gwoździami.

ps. ja też jestem z krakowa, jutro do ciebie zajrzę ;)
zapisze tutaj twój adres na wypadek jakby pan usunął

Kraków, ul. Marysieńki 113, mieszkanie 5 - tam mieszka haker plate setów, teraz sie zemszcze za te plate sety wszystkie i wspomoge scizora.

Hakuje_plate_sety 08-08-2009 20:36

Dobra przepraszam scyzora i wszystkich urażonych moimi wypowiedziami. Nie chce aby ktoś mi się wbił na chatę :(

SZTAMA?

Pomocny_Duszek 08-08-2009 21:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez $cyz0r (Post 2619193)
czarny jak czekolada jestes!!!!! to twojim zdaniem sa miesnie?? pewnie 60 na klate podniesc nie mozesz i nalykales sie jakis sterydow popiles bialkiem i teraz se zdjecia przed lustrem walisz cwaniaczku. jak taki kozak jestes to dawaj sie ustawimy.

@bartek8808:
po twojim nicku widze ze jestes jakims dzieckiem co tylko na forum jest wyszczekany bo na rlu sie odezwac nie moze. jakbym ci wjechal z partyzanta na twarz to niebylbys taki wyszczekany

I co myslisz ze ktos przestraszy sie takiego buca jak ty ktory we lbie nie ma nic oprócz pustki ? wez idz bez mozgu bic dalej 10 letnie dzieci zeby sie dowartosciowac a nie kozacz tutaj bo i tak kazdy ma cie w dupie buraku ... wjechal z partyzanta buhahahaha dziecko ulicy idz do szkoly lepiej bo wyrosnie z ciebie taki wyrostek jak twoi koledzy z osiedla.

Pozdro Pustaku.

$cyz0r 08-08-2009 23:26

@Hakuje_plate_sety:

ZOBACZYMY NA WISLE CI ZROBIE INDYWIDUALNY MLYN!!!!!! POKOZACZYSZ WTEDY INTERNETOWY NAPINACZU

RESZTA: SIEDZCIE SE PRZED MONITORAMI A JA SPADAM NA BALETY :):) TAKIE LASKI BEDA NA JAKICH WIDOK BY WAM WAFEL FIKNAL :d:d;D:d:D;d:;d;D;D;D;D;

Puff 09-08-2009 00:26

tak popatrzeć każdy może...

btw, zapomnaiłem...ciśnij na wiejski balet barszczu !

Dzidzia2 09-08-2009 06:47

http://img808.imageshack.us/img808/1927/dzidzia2.png

Zoodix 09-08-2009 08:43

Widze ze scryzor lubisz sie napinac i chwalic ze tu idziesz na silke i codziennie na balety -.- jak ty taki pro elo elo to po jaki gwint produkujesz sie na forum tibijskim?;x Widac ze masz cos nie tak z tym czyms co sie nazywa mózg a tak btw. idz do szkoly a nie na silke bo jednak jakies podstawy wyksztalcenia obowiazuja kazdego. Koniec ;*

Lukasz'92 09-08-2009 09:06

musialem az sie zalogowac...

kurwa, no skad wy sie tu wszyscy wzieliscie?! :|
idzcie se robic te wjazdy na chate i wyciskac 200kg na klate...
kibice sie kurwa znalezli, s*******ac na kibice.net czy chuj wie gdzie teraz modnie sie napinac.

tibia.pl, po chuj mam jechac na wyjazd, na forum napisze, co w radiu uslysze, w kafejce nie dadza mi w ryja...:D

MMApanowieMMA 09-08-2009 09:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lukasz'92 (Post 2619524)
musialem az sie zalogowac...

kurwa, no skad wy sie tu wszyscy wzieliscie?! :|
idzcie se robic te wjazdy na chate i wyciskac 200kg na klate...
kibice sie kurwa znalezli, s*******ac na kibice.net czy chuj wie gdzie teraz modnie sie napinac.

tibia.pl, po chuj mam jechac na wyjazd, na forum napisze, co w radiu uslysze, w kafejce nie dadza mi w ryja...:D

Łukasz, zamknij mordę.

alahakbar 09-08-2009 09:43

Ahahahaha jaki kurwa pokemon, Scyzor czlowieku spójrz na siebie. W pasie masz moze z 80cm? a w klacie odrobine wiecej, wiec z czym ty wyskakujesz leszczu? Kazdy suchar moze pociskac trche zeby lapa spuchla do zdjecia, ale ze ty wogole miales odwage takie gowno w awatar wrzucić?? Ahahahahaha

$cyz0r 09-08-2009 10:51

no panowie jak tacy mondzi jestescie to czemu sie spinacie???? na rl koxom odpyskowac nie mozna to na forum tibijskim myslicie ze jestescie anonimowi -.-
pokazujecie ze jestescie niedowartosciowanymi malolatami co calymi dniami siedza przed pc i spinaja sie na forum a w zyciu na imprezie nie byli ani vodki nie widzieli :X

POZDRO ARKA-LECH-CRACOVIA!!!!

Pomocny_Duszek 09-08-2009 12:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez $cyz0r (Post 2619561)
no panowie jak tacy mondzi jestescie to czemu sie spinacie???? na rl koxom odpyskowac nie mozna to na forum tibijskim myslicie ze jestescie anonimowi -.-
pokazujecie ze jestescie niedowartosciowanymi malolatami co calymi dniami siedza przed pc i spinaja sie na forum a w zyciu na imprezie nie byli ani vodki nie widzieli :X

POZDRO ARKA-LECH-CRACOVIA!!!!

Mam nadzieje ze to jest prowokacja co piszesz

Imię: Rl Life
Gildia: ARKA GDYNIA

i z tego co tu widze to najbardziej probojesz ty sie dowartosciowac pokazujac wszystkim jaki ty jestes pro elo zyciowy chlopak , na jakie ty to zabawy nie chodzisz. Znam osoby ktore by cie raz jeb*y i bys skonczyl pisac bzdury i wrocil bys na swoje miejsce czyli niedowartosciowanego chlopaczka ktory ma plecy jak po wojnie w iraku.

Decade 09-08-2009 13:34

Najlepsze jest to ze takie ostre słowa, zarzuty wobec nas ze nie mamy miesni, dziewczyn, imprez padają z postów osoby ktorej tych imprez miesni dziewczyn koksu az tak brakuje ze musi wchodzic na forum tibia.pl i to odreagowywac. Wyzywasz nas od internetowych napinaczy? Zauwaz ze tobie internet rowniez dal okazje do napinania sie, kozaczenia, w anonimowosci, bez mozliwosci dostania wpierdolu za swoje zbyt ostre slowa, z ktorej w 100% korzystasz.

joł gangsta scyzor jebac kielce scyzoryk scyzoryk jp jp jestem pedalem na 100%

$cyz0r 09-08-2009 16:41

@: Ty Pokazales Rl Foto W Avatarze Ahahahahahah To Juz Wiem Dlaczego Tak Na Forum Sie Spinasz Xdddd
@ Pomocny_duszek:
Ahahahahhahahaha No Dawaj Tych Kozakow Nie Jednego Takiego Juz Do Dentysty Odsylalem

Zoodix 09-08-2009 16:47

@up
uwazasz ze twoje napinanie sie komus tu imponuje?;> to jest tylko zalosne i nic z tego nie wyniknie bo wszyscy maja twoja napine daleko w tzw czterech literach ;/

$cyz0r 09-08-2009 17:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zoodix (Post 2619826)
@up
uwazasz ze twoje napinanie sie komus tu imponuje?;> to jest tylko zalosne i nic z tego nie wyniknie bo wszyscy maja twoja napine daleko w tzw czterech literach ;/

dobra skoncz z ta "mondra" gadka bo blazna z siebie robisz -.- ciekawe ile na klate bierzesz lamo ;]

__HAPPY_SVEN__ 09-08-2009 18:05

Szczerze mówiąc to na mnie, jako na kimś uprawiającym kulturystykę to $cyzor robi naprawdę spore wrażenie, imo jego fota w avatarze dowodzi jego ciężkiej pracy i tego, że musi mieć potężne uderzenie.

@down
mylisz się, spójrz na jego avatar. Myślisz, że co mięśnie mu urosły od noszenia worków z kartoflami na targ ?! X(

montura 09-08-2009 18:11

Ludzie, przecież to jest zwykły prowokator, coś jak dzidzia etc. tylko dużo mniej śmieszny (za to niestety skuteczniejszy). Wątpię czy człowiek który to pisze miał kiedykolwiek w rękach ciężką sztangę. Pewne jest tylko że kiedyś grał/gra na furorze bo inaczej nie pisał by tutaj tych głupot.

Dzidzia2 09-08-2009 18:15

Idzie sobie dwóch ziomali napinaczy tibijskich. Jeden taki koks widać z miejsca, że ma dużo wspólnego z anabolikami, a ten drugi taki niepozorny mniejszy leszczyk. Obaj narąbani w 3 du*y idą sobie mostem, kiedy wpada temat siłowni :

$cyz0r : ja podnosze 100kg
Duży : heh ja 200kg
$cyz0r : to ja 300kg !
Duży : to ja 400kg !
$cyz0r : a ja 500kg podnosze !!

Nagle widzą policjanta i duży skacze z mostu do wody, po chwili...

Duży : TONĘ !!!!!!!!!!!!!!
$cyz0r : a ja dwie !!!!!!!
:cyclops:

Fan_Dzidzi2 09-08-2009 18:18

:cup::cup::cup::cup::baby::D:baby::baby::baby::D:D

:cup:OMG !!!!!!!!

:D:D

:D:blazen::blazen::blazen:

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:18.